Aspirante >20 (434) Bravo Ramonika si A_driana!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy@vasi spune:

Buna seara.

Mergi la inceput

Buna seara ,mai e cineva????

Mergi la inceput

toata lumea petrece pe 1 decembrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Ylari multumesc ca te-ai gandit la mine,esti o scumpaDa ce ati sarbatorit de a-ti sampanie?
Roxi scumpo daca vrei sa scrii ceva nu trebuie neaparat sa fim prin zona,scrie linistita ce ai de scris si cand intra careva dintre noi iti va raspundeHai curaj si scrie,sa nu te speri ca nu e nimeni
Happy

in devenire mamica
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamipui spune:

buna dimineata.andrei ,baietelul meu are 1 an si 3 luni pe 16 dec,ca si tratament iau clostilbegyt si duphaston.si vitamina e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Buna dimineata

Ieri nu am semnat condica am tras chiulul.. Am fost pe centru la targul de Craciun si nea-m holbat un pic ochii, dupa am fost sa-i fac o injectie lui socrela si apoi cand am ajuns acasa, am dormit si am imbaiat fetele si eu... si al meu sot a jucat Fifa si nu ma mai lasat sa intru aseara deloc.
Pe minme tot nu m-a lasat durerea de ureche ( chiar si noaptea ma doare) incat ma gandesc...oare sa fie urechea sau sa fie maseaua de minte, ca daca este maseaua am cam pus-o ca nu pt merge la dentist sa o scot... nu stiu ce o sa ma fac...

Bun venit noilor venite si sedere cat mai scurta... si apoi toate de aici sa treceti la Odisee sa umplem paginile de acolo cu aspirantele.

o zi cat mai usoara si placuta.

Elena, 8+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul

Mergi la inceput

Buna dimineata!!!

Azi sunt la servici din pacate si nu am nici un chef

Va doresc o zi frumoasa si usoara!!!

Multi

in devenire mamica
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA84 spune:

buna dimineata,unde e cafeaua?COS_MINUTZA ai uitat sa ne servesti asa ca va invit eu sa serviti din ce doriticam de dimineata(nu prea merge!)si milk pt gravidute!
tocmai venii de la doctoras,imi vazui bbeul mic mic de doar4-5saptamani,n-are nici macar un cm dar avem un pic de lichid,totul e ok si direct pe tratament cu UTROGESTAN,NO-SPA SI IN CONTINUARE ACID FOLIC,am sii analize gramada si luni iar ma duc la raport sa vedem mai bine cum este bbincepe sa-i bata inimioara,o si ascult,abia astept!
Fetelor ce mai faceti,cum va mai este?prestatul?
bb-yasmi a chiulit rau,azi te vrem la raport
pe toate si ma apuc de treaba caci intarziai ceva si pana la 12 am de facut niste schite cu comenzi si ma apuca raul,om bun la toate

mami +4 de Alexandra 01-02-2007
*FIECARE ZII E O MINUNE!*
http://community.webshots.com/album/575678897zsGxiw?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

buna ziua

o zi buna tuturor... pupci fara exceptie.

Blog

Mergi la inceput

Andreea am uitat sa ofer cageaua.Primit PM ,multumesc frumosMa bucur ca e totul ok cu
Asa deci Ony,Yasmi,Tanamera,Anca,Katy si restul fetelor(care le cer scuze dar nu imi vine acum in cap ) pe unde umblati
Happy e motivata pt ca a anuntat ca nu va fi foarte activa

Va pupacesc pe toate

in devenire mamica
Doamne ajuta

Mergi la inceput