Aspirante >20 (434) Bravo Ramonika si A_driana!
Raspunsuri - Pagina 15
bb_yasmi spune:
offfff elena, multa sanatate va doresc!!!
elena, ti-a ajuns lenorul???
la noi a venit deja moshu'.....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 

Joy21 spune:
Buna seara! Eu stau pe-aproape sa-l pandesc pe mosu' ![]()
bb_yasmi, e delicioasa micuta 
beluistef, imi pare tare rau ca ai fetita internata
Nici nu-mi imaginez cat de greu poate fi. Cat despre mos, chiar daca nu vine in noaptea asta, sunt sigura ca va iubeste si isi va lua revansa cat de curand 
Happymum, tu ce mai zici? 
Fetelor, se mai testeaza cineva? Isi ies majoretele din forma daca stau prea mult fara activitate.
Victoria, mami de Anna Sofia
www.youtube.com/watch?v=cdhNy93YqHw" target="_blank">Alinare cu un zambet
www.concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=128&ord=&pg=7" target="_blank">
Sunt in CONCURS, votati-ma
mA fAc MaRe 
Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa
David Lloyd George
cos_minutza spune:
Elena imi pare rau ca fetita e bolnavioare!!!Eu nu am primit inca lenorul
Va 
Aspiranta optimista(viitoare mamica
), asteapta Mosu'
ANDREEA84 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui beluistef Buna fetelor, Eu sunt foarte suparata, dupa ce am avut parte de noapte alba, datorita fetitei cele mari, la 3 noaptea am dus-o la urgenta la spital si mi-au internat-o. A avut o tuse insotita de voma incontinuu si nu am avut alta optiune. Si se pare ca mosul ei o sa fie momentan branulele si analizele.. ![]() ![]() .. Cand am vorbit cu asistentele alea de la spital abia ne-au dat cateva detalii si ce medic are.![]() . Sistemul asta din Romania ne omoara.![]() . Si nu mi-a ajuns asta pe noapte ca atunci cand intr-un final a venit sotul de la spital, dupa ce a dus-o, am avut la cosmaruri pana dimineata ca m-am perpelit intr-una in pat... Eu am observat ca de cand am ramas, nu numai ca am insomnii dar si vise din cele mai ciudate.O seara placuta, s-ar putea sa intru mai tarziu, ca acum am o caruta de treaba. ![]() Mosul nu o sa vina la noi... ![]() ![]() ...de fapt a venit din partea despre copii cu Lenorul.Multumesc inca odata echipei pentru premiu.******************************************************************* Elena, 9+ si mami de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) Samburelul devine bebe strumpf |
imi pare rau ELENA,cred ca va este foarte greu dar raceala cand vine nu intreaba,sa speram ca da randament tratamentului si zilele viitoare sa fiti toti impreuna,mai mult ca sigur este vorba de o bronsita si un rosu in gat,toti copiii asa reactioneaza si n-ai ce le face,decat sa-i tratezi si sa suporti greul lor caci de am avea vreo putere,eu una as lua totul asupra mea dar nu ne sta in putinta,asa e viata!sa dea DD sa fie cat mai bine si lasa ca vine si MOS CRACIUN si cine stie ce aduce....
si va doresc insanatosire grabnica si putere in toate!
Yasmi o fetita
superba!ma lassat muta....JOY,ALYSA,HAPPYMUM,ONY,KATTY ce mai ziceti?bebe?eu zic ca luna asta maiscoatem majoretele caci altfel

rau de tot,chiar ca le-am bagat la somn si n-au voie,ne-am inteles?fetele noi,ROXI,voi numai ziceti nimic?sau sunteti preocupate cu bb
si cam la final am o mare intrebare=COS_MINUTZA TU CE FACI,RUSII?CAND TE DUCI LA DR.EL?SAU POATE TE TESTEZI.....!?
utrogestanul e bun chiar daca nu e sarcina,ajuta si regleaza in primul rand menstra si in acelasi timp ovulatia asa ca nu strica ca e mai mult natural,oricum consultati si medicul!

pe toate si vorbim mai tarziu,ma duc la[smotru][spalat]si etc,ca de gasit, gasesc ce sa fac,o zii cat mai frumoasa!mami
+5 de Alexandra
01-02-2007*FIECARE ZII E O MINUNE!*
http://community.webshots.com/album/575678897zsGxiw?vhost=community
happymum spune:
A venit Mos Neculai,
Cu un nevazut alai
De dragalasi ingerasi,
Sa puna la copilasi
In sosete
Sau in ghete
Multe daruri si frumoase:
Bucurie e prin case…
O sa aduca Mosu'-acu'
Tuturor un mic cadou.
Ce-i tot cer si tot astept:
Un preaplin de “love” in piept.

Blog
Blog
beluistef spune:
Cu ocazia onomasticii ( Nicoleta= je suis
) va ofer 

si multi 
.
Speram ca pe marti sa ne-o dea acasa, ca febra nu a facut, doar tusea aia urata.
LA multi ani sarbatoritelor de azi si multa fericire.
P.S. Am primit Lenorul ieri pe la 13.
Elena,
9+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Samburelul devine bebe strumpf
happymum spune:
oooooooo, elena e si nicoleta... sa traiesti mamico cu numele...
pup fetei si sa vina repede repede acasa...
Blog
YLARI spune:
Seara buna fetelor!
La multi ani Beluistef si tuturor Nicoletelor!
Ati fost cuminti fetelor? Ce ati gasit prin ghete?
Pupici multi!!!
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
ANDREEA84 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui beluistef Cu ocazia onomasticii ( Nicoleta= je suis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() si multi ![]() .Speram ca pe marti sa ne-o dea acasa, ca febra nu a facut, doar tusea aia urata. LA multi ani sarbatoritelor de azi si multa fericire. ![]() P.S. Am primit Lenorul ieri pe la 13. ******************************************************************* Elena, 9+ si mami de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) Samburelul devine bebe strumpf |

intrai si eu mai tarziu dar cred ca ma iertati,terminai smotrul de-l aveam,am fost cu familia prin parc
Bafta celor care trebuiesc sa se testeze si COS_MINUTZA nu ne mai tine in suspans....spununu si noua ce faci,a trecut o saptamana de cand tot asteptam!

dulce pe toate si o seara cat mai frumoasa plina de realizari!mami
+5 de Alexandra
01-02-2007*FIECARE ZII E O MINUNE!*
http://community.webshots.com/album/575678897zsGxiw?vhost=community