Aspirante >20 (434) Bravo Ramonika si A_driana!
Raspunsuri - Pagina 14
onybony spune:
am vazut ca m-ati strigat de cateva ori, dar cu regret nu am putut intra ca netul meu a facut mari figuri, cateva zile nu a mers deloc...acum sper ca s-a remediat situatia si nu o sa mai faca probleme, ca ma scoate din sarite ![]()
eu ziua 15, de azi iau din nou 10 zile utrogestan, si cica prin 18 ar trebui sa vina rushii daca mai vin..
toata sapt am fost si la legislatie direct de la servici, va inchipuiti cum am ajuns acasa 
bun venit fetelor noi si sedere cat mai scurta 
scumpelor mi-ati lipsit si sper sa nu mai lipsesc atat, dar sunt motivata ![]()

Mosule luna asta vreau sa raman

bb_yasmi spune:
heloooo fete dragi!!
azi z....upsss ca nici nu mai stiu ![]()
...cred ca 10.. din 36 ultima data...:(
si noi am inceput cu cadourile...doamne cat imi place sa cumpar jucarii....
unele parca le iau mai mult pt mine..![]()
![]()
aaaaa si si in seara asta facem bradu' !!!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 

Joy21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui onybony am vazut ca m-ati strigat de cateva ori, dar cu regret nu am putut intra ca netul meu a facut mari figuri, cateva zile nu a mers deloc...acum sper ca s-a remediat situatia si nu o sa mai faca probleme, ca ma scoate din sarite eu ziua 15, de azi iau din nou 10 zile utrogestan, si cica prin 18 ar trebui sa vina rushii daca mai vin.. toata sapt am fost si la legislatie direct de la servici, va inchipuiti cum am ajuns acasa ![]() bun venit fetelor noi si sedere cat mai scurta ![]() scumpelor mi-ati lipsit si sper sa nu mai lipsesc atat, dar sunt motivata ![]() ![]() Mosule luna asta vreau sa raman ![]() |
Buna seara! Cum iei tratamentul cu utrogestan si in ce doza? Ai facut analiza inainte sa ti-l prescrie? Ma intereseaza pt ca dr. la care a fost a spus ca nu are de ca sa-mi dea
iar eu stiu ca stimuleaza fertilitatea.Victoria, mami de Anna Sofia
www.youtube.com/watch?v=cdhNy93YqHw" target="_blank">Alinare cu un zambet
www.concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=128&ord=&pg=7" target="_blank">
Sunt in CONCURS, votati-ma
mA fAc MaRe

Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa
David Lloyd George
Joy21 spune:
Ca tot sunt prin zona... am fost de dimineata la eco si a vazut ca am ovulat in urma cu 24-48h pe ovarul dr. Ceea ce stiam deja....
Acum ma intreb daca poate fi vorba de o insuficienta de progesteron, adica ovulul sa se fecundeze dar sa nu se produca nidatia. As lua si eu niste utogestan, din cate stiu rau nu are cum sa-mi faca.
Victoria, mami de Anna Sofia
www.youtube.com/watch?v=cdhNy93YqHw" target="_blank">Alinare cu un zambet
www.concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=128&ord=&pg=7" target="_blank">
Sunt in CONCURS, votati-ma
mA fAc MaRe 
Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa
David Lloyd George
Katy82 spune:
fetelor sa aveti un week-end cat mai placut!
usor!
http://lt1f.lilypie.com/5n3Qp2.png
Copilul este darul lui Dumnezeu
alysa26 spune:
andreea merci pt incurajari...asa e eric e pregatit..
anca ti-am admirat fetita, e o minune cum zice ea mos craciun..
katy tre sa imi vina uratii in 11-12 dec. deci mai am o sapt pana la testare..de fapt nici nu ma mai testez ca stiu sigur ca nu am ramas.asta e..luna viit..
fericita de ericutz
cos_minutza spune:
Buna ziua!!!
Se vede ca e weekend si tre' sa vina si Mosul asa ca sunteti toate iertate![]()

Joy nu stiu ce sa-ti de utrogestan ar fi bine sa intrebi totusi medicul
Ony ce bine ca ai reaparut

Alysa daca zici ca esti sigura ca luna asta nu e
tin pumni pt luna viitoare
Yasmi ce bine de tine si Elena aveti deja braduti impodobiti
Sa asteptati mosul cuminti da?Sa aveti ghetutele pline dimineata![]()
Va 
Aspiranta optimista(viitoare mamica
), asteapta Mosu'
beluistef spune:
Buna fetelor,
Eu sunt foarte suparata, dupa ce am avut parte de noapte alba, datorita fetitei cele mari, la 3 noaptea am dus-o la urgenta la spital si mi-au internat-o. A avut o tuse insotita de voma incontinuu si nu am avut alta optiune. Si se pare ca mosul ei o sa fie momentan branulele si analizele..

.. Cand am vorbit cu asistentele alea de la spital abia ne-au dat cateva detalii si ce medic are.
. Sistemul asta din Romania ne omoara.
. Si nu mi-a ajuns asta pe noapte ca atunci cand intr-un final a venit sotul de la spital, dupa ce a dus-o, am avut la cosmaruri pana dimineata ca m-am perpelit intr-una in pat... Eu am observat ca de cand am ramas, nu numai ca am insomnii dar si vise din cele mai ciudate.
O seara placuta, s-ar putea sa intru mai tarziu, ca acum am o caruta de treaba.

Mosul nu o sa vina la noi...

...de fapt a venit din partea despre copii cu Lenorul.Multumesc inca odata echipei pentru premiu.
Elena,
9+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Samburelul devine bebe strumpf
happymum spune:
elena insanatosire rapida fetei... ce are de fapt?
pup burtica sa se calmeze. of... ai grija si de tine....
Blog
beluistef spune:
PAi a avut o tuse continua, dar cand zic continua ma refer ca tusea de cel putin 10 ori intr-un minut si se sfarsea prin voma. Si de cand am pus-o aseara la culcare nu a reusit sa doarma nici un pic, deoarece tusea incontinuu. I-am dat tratamentul prescris si nu a avut nici un efect, asa ca la 3 noaptea nu am mai suportat cum tusea si am vazut ca nu se potoleste nici cum, l-am trezit pe sotz si i-am zis ca cel mai bine este sa mergem cu ea la urgenta la spital. Am imbracat-o si a plecat cu ea, eu trebuind sa raman cu cea mica, care dormea. Si acolo i-au zis ca am facut foarte bine ca am dus-o ca putea da in convulsii de la atata tuse si nu mai putea respira.
Am vorbit acolo cu o asistenta la telefon si ne-au zis ca este mai bine si nu avem voie sa o vizitam ca este spitalul in carantina. Acum incearca al meu sotz ca sa-i duca ceva si poate mai obtine niste informatii.
fetele si sa fiti cuminti sa vina
in seara asta la voi.
Elena,
9+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Samburelul devine bebe strumpf