INSEMINARE 56
Raspunsuri - Pagina 8
peta spune:
mi-a venit si rezultatul beta: 11.095 - se pare ca am recuperat, dupa calcule trebuia sa iasa vreo 5.000
sensibila spune:
peta - nu stiu daca prezinta risc de avort, dar daca ma gandesc bine durerea de acolo poate face uterul sa se contracte si ........ deci ia un no spa pt evitarea problemelor. Nu neaaparat daca te doare.
Felicitari pt beta ! Super rezultatul.
e in burtica
+26 
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
peta spune:
sensibila, multumesc... banuiesc ca daca am beta asa maricel, am sanse maine sa se vada la eco destul de bine sarcina, nu?
Araceli, nu suna rau 
sensibila spune:
peta - da eu stiu ca daca valoarea e peste 10000 se vede si la eco abdominala. Dar la eco intravaginala ! O sa se vada sigur ! Tinem pumnii sa fie bine !
e in burtica
+26 
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
ella28 spune:
peta ce betaaaa! Bafta maine la eco! Viss ai facut furori la spital cu fusta? Sabine te imbratisez. Cum e acolo de sarbatori? Imi doresc sa ajung la viena de craciun. Poate reusesc la anu'. Cu bebe desigur,hi,hi!
albinutalore spune:
ieri mi-am dat seama ca in pauza de relaxare (bine venita cu liniute) am luat laptisor de matca pastile si fiole,ma gindeam eu ca sunt bune si la reglat hormoni si la oboseala si la mai multe....
poate si laptisorul asta a ajutat.
oai ce as veni si eu la intilnirea voastra!
hai si noi (fetele din timisoara) sa ne intilnim,eu chiar lucrez in luna decembrie la o ceainarie grozava.hai sa punem tara la cale
va pup!
luminita42 spune:
Peta ce bucurie ca-ti merge bine
din cand in cand ma bagi in sperieti!
viss draga mea , acu' poate m-am razgandit si as veni la intalnire
dar nu mai am timp nici sa suflu de treburi,plec pe 16dec., asa ca poate ...altadata, cine stie, da' promiteti sa veniti cu toate cu burtile la gura
sensibila, felicitari, fetita ta e sanatoasa si frumoasa! Ma bucur enorm pentru tine!..
luminita42 spune:
Anna_Ivan, draga mea, intrebarile tale au fost triste dar...sinceritatea lor m-a cucerit, a fost o dovada ca ai incredere in noi si nu as vrea sa te simti rau cand ni te arati deprimata!
noi suntem alaturi e tine
![]()

Fetele 

aruam spune:
Buna dimineata fetele,
Vin si eu cu vesti nu prea bune de fapt proaste am fost ieri la eco si in ziua 16 folicul 12,5 mm pe OS adica a crecut extrem de putin 
,sunt asa suparata
,cred ca o sa renunt la IA luna acesta.Trebuie sa merg si maine la eco dar nu cred ca se v-a schimba cu ceva situatia.
Asta e...
anul acesta o sa fiu 
Doamne ajuta