INSEMINARE 56
Raspunsuri - Pagina 9
aruam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anabel79 Anabel fruntea sus trebuie sa ramanem optimiste. Tu ai facut IA cu Dr.Anca Moisa? Cu stimulare sau pe ciclu natural? Urmeaza sa fac si eu tot cu ea si vroiam si eu mai multe detalii eventual vorbim pe PM activeaza-l si tu. Bafta sa se lase cu 2 liniute aruam da am facut 2 IA la dr moisa ambele pe stimulare cu gonal, a2a cu doza de 75 ui in fiecare zi...dar si productie pe masura 7 foliculi dintre care s au spart doar 5 si cred ca am ramas cu cate unchist pe fiecare ovar..mi a spus dr ca am acut o usoara hiperstimulare dar astea sunt riscurile!! Eu insa am avut ghinion sa am probleme cu sotul care la iA 2 a avut doat 6 mil in timp ce la iA1 32 mil....de asta nu sunt sigura ca voi reusii luna asta... ![]() |
anabel e nevoie de un singur
sa-si faca treaba.nasola treaba cu hiperstimularea de asta mi-e teama mie eu am si PCOS si riscul de hiperstimulare este mult mai mare si am fost si operata de fibroadenom la san in urma unei stimulari
mi-e frica chiar nu mai sunt dispusa sa risc.Ce nu inteleg de ce nu ti-a ajustat doza cand a vazut ca se dezvolta foliculi atat de mult?
Dar sa speram ca este totul ok si o sa se lase cu butica.
anul acesta o sa fiu

Doamne ajuta
anabel79 spune:
aruam stiu ca era mai bine sa fiu monitorizata dar am mers la echo doar in ziua 11.cei drept dr moisa te cheama doar la o echo dar dc tu esti disponibila poti sa mergi la mai multe...eu am probleme cu plecatul de la serviciu si m am bucurat ca am mers doar o data...si m am ales cu hiperstimulare neluand in calcul si celelalte riscuri, vom vedea daca scap la menstruatie de ele...
elenaraluca spune:
Neata fetelor,am inceput din nou stimularea,luni ma duc la monitorizare .Sensibila trece-ma si pe mine cu prima IA nereusita(ovare micropolichistice)te rog!
elenaraluca spune:
Ella28 iti multumesc din suflet pt nr de tel de la Gynera dar spune-mi te rog cand sa sun pt ca incerc de cateva zile si nu raspunde nimeni!
Araceli spune:
Buna dimineata fetele
Peta, bafta multa azi la eco, te asteptam cu vestile bune
Elenaraluca, mult succes luna asta
Ce schema de stimulare ai pt luna asta?
Sensibila,
fata frumoasa din burtika
ella28 spune:
| citat din mesajul lui elenaraluca Ella28 iti multumesc din suflet pt nr de tel de la Gynera dar spune-mi te rog cand sa sun pt ca incerc de cateva zile si nu raspunde nimeni! ![]() |
Dupa amiaza cel mai bine. Daca nu raspund la telefon , da mail la programari.gynera@gmail.com
peta spune:
aruam , imi pare rau ca nu cresc foli, dar tu mai iei stimulare?
multumesc mult pentru urari, o sa va scriu cand ma intorc de la doc...azi-noapte iar m-am trezit la 3 si am mai adormit abia la 5.30, asa ca azi sunt...varza...toata lumea zice ca e f importanta odihna, dar cum sa ma odihnesc daca nu pot sa dorm...si am mai visat si urat
elenaraluca bafta multa, cine stie, poate luna asta e cu noroc...
luminita, imi pare rau ca v-am dat emotii, iti dai seama ce emotii am avut eu...mi-ar placea sa te vad si pe tine la intalnire, dar cred ca esti ocupata...
sabine, tu ce mai faci?
ella cum te mai simti dupa IA?
raallu spune:
Sensibila - miiiiiiiii de pupici pt bebelusa

Cred ca a fost o intalnire emotionanta...
La mine este ziua 9 fetele, dar nici un semn pana acum ...m-am tot controlat la sani sa vad daca ma dor...si pana la urma (saracii) au inceput sa ma deranjeze putin (la cat de mult am apasat era si cazul)

As vrea sa-mi fac test duminica ca sa pot opri arefamul, imi este frica sa nu-mi intarzie cm si sa nu mai apuc sa fac inseminare in dec 

aruam spune:
| citat din mesajul lui peta aruam , imi pare rau ca nu cresc foli, dar tu mai iei stimulare? multumesc mult pentru urari, o sa va scriu cand ma intorc de la doc...azi-noapte iar m-am trezit la 3 si am mai adormit abia la 5.30, asa ca azi sunt...varza...toata lumea zice ca e f importanta odihna, dar cum sa ma odihnesc daca nu pot sa dorm...si am mai visat si urat elenaraluca bafta multa, cine stie, poate luna asta e cu noroc... ![]() luminita, imi pare rau ca v-am dat emotii, iti dai seama ce emotii am avut eu...mi-ar placea sa te vad si pe tine la intalnire, dar cred ca esti ocupata... sabine, tu ce mai faci? ella cum te mai simti dupa IA? |
Peta nu fac stimulare pe ciclu natural pana acum ovulam de fiecare data nu stiu ce s-a intamplat acum probabil m-am stresat f mult nu stiu ce sa zic...
multa bafta azi la eco la marea intalnire

anul acesta o sa fiu

Doamne ajuta
ella28 spune:
Peta nu simt nimic-nimic. Sunt Z3, oricum e prea devreme pentru orice semn. Asa cred cel putin ...
Apropo... luna asta , am baut in fiecare zi vin rosu-un pahar. Citisem la FIV si mi-a spus si Sheritra ca face bine la endometru. Asa ca in fiecare seara ma imbat putin si ma culc taaaaare fericita.
Incerc sa nu ma gandesc la ce simt dar e f greu. Ce am observat pana acum ca diferenta fata de IA anterioare a fost ca la celelalte am avut dupa inseminare o durere de burta ca de ciclu care m-a tinut pana la rezultat (negativ desigur). Acum durerea asta n-a mai fost. Sanii nu au nik...deci sunt bine
vom vedea la final.