INSEMINARE 56
Raspunsuri - Pagina 7
beatrice75 spune:
cam cit ar trebui sa fie dimensiunea unui folicul?
Mentionez ca sunt in perioada de monitorizari. Al meu a avut in a 10 zi, 28 mm.
sensibila spune:
peta - pai la mine greturile au inceput de la 7-8 saptamani si au tinut pana la 4 luni jumate dar nasol detot. Varsam tot ce mancam si nu ii placea in 5 min eram la baie. Carne nu am putut manca mai deloc. Am trait din fructe si muraturi :)). Dar nu combinate. :P Am slabit o kg din cauza asta si pana acum am pus doar 3 deci sunt inca pe - 5 kg.
beatris - la folicul de 28 mm trebuia deja s afaci inseminarea. Daca asta vrei sa faci. Eu la prima IA am facut cu fol de 18 mm, apoi cu fol de 20 si 22 mm si la ultima fol de 25 mm.
e in burtica
+25 
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
beatrice75 spune:
inca nu vreau sa fac inseminare. Am endometrioza, am fost operata, facut tratament si dr mi-a recomandat sa incerc pe cale naturala timp de 6 luni.
beatrice75 spune:
Unele plante medicinale pot chiar reduce fertilitatea, ca sunatoarea (hypericum perforatum), Ginkgo si Echinacea.
Pe de alta parte, unde mi-ati recomanda sa merg pt niste analize hormonale?Ca nici cu plantele nu-i bine sa te joci. De ex, la asparagus, care este tot la fel de bun ca vitexul in infertilitate, zice ca nu-i bine sa-l folosesti cand ai grave tulburari de estrogen. Pai eu, de unde sa stiu daca am sau nu ?
Araceli spune:
Sensibila, felicitari pentru minunea ta de bebelina
Sunt convinsa ca e o frumushika
Sarcina usoara in continuare
Peta, nu mai cauta simptome
Fiecare organism reactioneaza in alt fel. Eu zic sa te bucuri ca te simti bine, ca nu te chinuie gretzuri, ameteli, dureri de cap...
Beatrice, la dimensiunea asta de folicul ar fi trebuit sa ti se recomande pregnyl, sa nu risti sa se transforme in chist. Dar cred ca stie dr. T mai bine ce face. Poate ca pana la monitorizarea urmatoare va fi deja spart...
Fetele, puteti sa ma puneti si pe mine pe listutza cu intalniri, dar eu nu pot decat dupa 15 dec...
Eu sunt ziua 10 de la IA si PMS-ul a venit in forta
toate fetele
sensibila spune:
Peta si Indi - am sunat la Medsana primaverii si cea mai apropiata zi e 11 martie. Asa ca daca vreti marfofetale la el faceti programare acum pt toate si aia de 22-24 saptamansi si aia de 32 saptamani. Eu am vrut sa imi mai fac o programare pt 38 de saptamani sa fie acolo. Mai bine o anulezi decat sa nu o ai si sa inebunesti cautand un ecografist bun.
e in burtica
+26 
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
gaba-rema spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sabine Raspunsul ,,de aia* mi se pare cinic si crud.... |
... si mie, dar asa e realitatea insasi, si n-am ce-i face
cāt despre treaba cu "nimic nu e īntāmplator"... am rezervele mele...
anabel79 spune:
Anabel fruntea sus trebuie sa ramanem optimiste.
Tu ai facut IA cu Dr.Anca Moisa?
Cu stimulare sau pe ciclu natural?
Urmeaza sa fac si eu tot cu ea si vroiam si eu mai multe detalii eventual vorbim pe PM activeaza-l si tu.
Bafta sa se lase cu 2 liniute
aruam da am facut 2 IA la dr moisa ambele pe stimulare cu gonal, a2a cu doza de 75 ui in fiecare zi...dar si productie pe masura 7 foliculi dintre care s au spart doar 5 si cred ca am ramas cu cate unchist pe fiecare ovar..mi a spus dr ca am acut o usoara hiperstimulare dar astea sunt riscurile!!
Eu insa am avut ghinion sa am probleme cu sotul care la iA 2 a avut doat 6 mil in timp ce la iA1 32 mil....de asta nu sunt sigura ca voi reusii luna asta...
peta spune:
sensibila, multumesc mult de informatie
, daca maine la eco totul e ok, sun si imi fac progrmare...azi tocmai am fost la epilat si i-am zis cosmeticienei ca sunt gravi dupa epilarea inghinala, si ea mi-a zis ca cica sa am grija ca e risc de avort spontan la epilare...e adevarat??? ca acum m-a bagat in toti sperietii...adevarul e ca m-a durut si cam tare, ca nu mai fusesem de mult...
Araceli
, eu zic sa nu te gandesti la PMS, cine stie...
ai dreptate cu simptomele, ca difera, si ma gandesc ca eu abia intru acum in sapt 6, deci mai am timp sa-mi fie greata ![]()