INSEMINARE 56

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sabine spune:

Stau si ma gandesc de ce mi-o fi iesit mie beta de 1.80.Am vazut ca toate fetele aveau 0, ceva dar nici una mai mare de unu.Voi stiti de ce, aveti idee?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Viss te imbratisez cu drag.Sa te ajute D-zeu!
Multi pupici pentru tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabel79 spune:

bune fetelor, ce mai faceti?eu sunt in z8 de la IA2 si deja am semne de cm...asta e.
viss ma bucur ca mai poti incerca un an sper din tot sufletul sa reusesti...apropo eu sutn din buc si dc ma primiti ne putem vedea la o cafea...
luminita ma bucur sa te vad ca revii pe aici esti binevenita!!!
anna te iertam ptr iesirea ta cred ca fiecare dintre noi ne am pus aceste intrebari, doar ca tu ai fost mai curajoasa si le ai scris...trecem noi si peste asta
deci fetelor dc va hotarati la o cafea...ma bag si eu, asta dc nu voi fi insarcinata atunci si trebuie sa beau un ceai...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

sabine o fi hCG-ul din pregnyl, poate...imi pare rau.

legat de intrebarea ta despre tratamentele pe care le voi face in olanda nu am idee, adica am , daca e subventionat bine, daca nu, NU fac FIV! :-(
ca o data ce suntem acolo avem cheltuieli mult prea mari....de unde mii de euro pentru fiv, cand noi vom fi cu cheltuieli in doua tari si o singura leafa..:-( (a sotului)...sper sa gasesc si eu ceva de facut, cine stie, stiu doar ca voi incerca....asa ca ca fivul devine aproape imposibil de accesat pt. noi daca asigurarile medicale nu ne acopera macar partial cheltuielile. cam asa cu visurile mele de fiv.

Aruam scumpa,imi pare rau. poate este mai bine ca stii cum stai, sa nu mai dai banii pe IA degeaba. din pacate foliculii se pot sparge si mai devreme, de pilda cand sunt de dimensiune mica (14-15 mm) si in acest caz se produce o ovulatie, dar nu este sigur ca ovocitul este matur si chiar nu e sigur ca foliculul are ovocit. Eu am patit de doua ori asa, dar pe stimulare. Eco se coreleaza cu nivelul de estradiol la tine? ..Estradiolul este un bun indicator care arata gradul de maturitate al foly, pentru fiecare foly matur trebuie sa ai valori de 250-300 pg/ml estradiol.

Pupici la toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

anabel 79 - te primim, cum sa nu.eu ma stradui sa strang gasca mare.merge si ceai, ptr cele care sunt sau vor fi cu burtica.
luminita - tu cat mai stai? pana pleci, locuiesti in buc?stiu ca ai zis o data ca nu vrei sa vii,dar poate ..te razgandesti..
noapte buna, fetelor.maine ma duc la spital zambind.o sa le pice fata la aia, ca m-au vazut plecand cu ochii busiti de lacrimi,si cine nu m-a vazut, sigur a auzit, ca se raspandeste vestea..si eu o sa apar ca o floricica.ma imbrac si frumos,in fusta, ca pana acum am pazit embrionul de curent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Buna dimineata fetelor
Va invit la o cafeluta vituala mi-ar placea sa ne intalnim dar din pacate eu nu pot sunt din Craiova,dar putem aici toate sa bem o cafeluta.
Luminita azi merg din nou la monitorizare si in functie de rezultat o sa iau o hotarare.Inca nu mi-am dozat estradiolul urmeaza sa o fac.
Amsterdamul o un oras incantator am fost si eu odata si mi-a placut f.mult o sa-ti placa cu siguranta.
toate fetele

anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Citat:
citat din mesajul lui anabel79

bune fetelor, ce mai faceti?eu sunt in z8 de la IA2 si deja am semne de cm...asta e.
viss ma bucur ca mai poti incerca un an sper din tot sufletul sa reusesti...apropo eu sutn din buc si dc ma primiti ne putem vedea la o cafea...
luminita ma bucur sa te vad ca revii pe aici esti binevenita!!!
anna te iertam ptr iesirea ta cred ca fiecare dintre noi ne am pus aceste intrebari, doar ca tu ai fost mai curajoasa si le ai scris...trecem noi si peste asta
deci fetelor dc va hotarati la o cafea...ma bag si eu, asta dc nu voi fi insarcinata atunci si trebuie sa beau un ceai...

Anabel fruntea sus trebuie sa ramanem optimiste.
Tu ai facut IA cu Dr.Anca Moisa?
Cu stimulare sau pe ciclu natural?
Urmeaza sa fac si eu tot cu ea si vroiam si eu mai multe detalii eventual vorbim pe PM activeaza-l si tu.
Bafta sa se lase cu 2 liniute

anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

viss si ella si eu sunt din bucuresti si mi-ar placea sa va cunosc si face-to-face
eu am emotii, maine merg la eco de confirmare si azi de dimineata am mai facut un beta la cererea sotului care e foarte stresat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

viss - imi pare tare rau ! Sincer iti inteleg frustarea, ca dealtfel a fiecarei fete. Sper ca asta sa nu va "doboare" si sa luptati in continuare sa va tineti bebei in brate.

peta - am fost la morfofetala. Am vazut-o pe bebelina. E fetita 100% deoarece am vazut partile mai intime, ba chiar le am si pe cd.
In mare este bine, totul e la locul lui si are tot ce ii trebuie. Doar ca este putin mai micuta decat ar trebui. Dr zice ca nu e motiv de ingrijorare. Sper sa recupereze si sa fie bine. E frumusica, mie imi place. Chiar cred ca are aceeasi alunita ca a mea pe partea dreapta. Are si par am vazut tot. Inimioara, stomac, creer, tot tot. Totul e ok doar ca e ea un pic mai mica. O sa vad cum postez o poza cu ea. :P

e in burtica +25
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

sensibila, ce veste buna...felicitari pt bebelina, nu cred ca are absolut nimic daca e un pic mai micuta, plus ca poate recupera pana la nastere...inca o data felicitari, ma bucur mult.
Tu ai avut greturi? Si daca da de cand? Eu nu simt nimic, in afara de faptul ca nu pot dormi noaptea, nu simt nimic. Nu ma duc nici mai des la baie...

Mergi la inceput