INSEMINARE 56

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns peta spune:

ce veste buna...ma bucur pentru dankutza...ea unde a nascut si cu cine? a nascut natural?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

A nascut cu Dr Haiduc de la Filantropia !
Cezariana a fost necesar sa o scoata pe bebelina !

e in burtica +27
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

si stia de la inceput ca o sa faca cezariana sau a fost luata decizia pe moment?
eu m-am programat pt luni 21.12 la CMU la doc Craciun, fiindca vreau sa-mi fac analizele la CMU, si as vrea sa ma monitorizeze dr ion ionut de la giulesti. O colega a nascut cu el acum in sept, si e f multumita de el, la fel si parerile de pe net...totul la superlativ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raallu spune:

Diseara ma duc sa fac beta, am inteles ca rezultatul se da dupa 1-2 ore. Sper sa fie totul in regula .
Va pup pe toate si sper sa aveti parte de cele mai frumoase sarbatori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edita spune:

salut, fetele. Multumesc de incurajari, sunteti o raza de lumina...
Raallu, felicitari, mamico, da Doamne sa se ia, sa tragi cat mai multe dupa tine la gravideala!!
gabi3604, da, am mai prestat dupa IAS, daar la vreo cateva zile, din cauza durerilor de ovare nu am avut curaj mai devreme. Inca astept cm-ul, asta ar fi Z33. Si totusi cand ma gandesc la beta de 0,1 ma apuca nervii si-mi dau seama ca ar fi o adevarata minune sa fie ceva. Culmea este ca nu am niciun simptom de cm, mie nu prea imi intarzia, mai ales dupa laparo se stabilizase la 28-29 zile. Si trebuia sa apara pana acum maroneala binecunoscuta noua toate...Mai astept, daca nu vine intr-o saptamana, ma duc la o echo, mai fac un test, ceva.
Cele care aveti mai multe state la IA, ati avut intarzieri de cm la prima incercare? A noastra a fost pe ciclu natural, cu pregnyl in Z12- oare pregnylul sa dea intarzierea, sau pot sa mai sper...la un . Va pe toate, zi usoara in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edita spune:

Am uitat sa va intreb: dr. spusese sa fac pregnyl, de la sterilitate mi-au dat gonasi de 5000u.i., am inteles ca e inlocuitor. Se poate sa nu se fi spart foliculul, desi am facut injectia...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

RALLU FELICIARI!!!!!!!!
Sarcina usoara si la termen.
Bafta la beta, sa fie mare.
Tu cu cine ai facut inseminarea? Si ce schema de tratament ai avut?
toate fetele

anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

RALLU-FELICITARI MAMICO,sarcina usoara in continuare si bebe sanatos si la termen
Please,da-ne si noua reteta de facut bebelusi

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Buna seara fetele
Inca nu am plecat sa-mi fac beta, imi astept sotul.
Va multumesc pt urari si va doresc sa aveti acelasi cadou de sarbatori.
Inseminarea am facut-o cu d-na dr Anca Moisa cu care m-am inteles extraordinar.A fost ciclu natural, fara stimulare, doar ca inseminarea a fost dubla.

Mergi la inceput

Nu stiu care au fost punctele forte ale inseminarii, nici macar nu am facut pregnilul, asa cum am mai spus endometrul a fost doar de 8,iar foliculul nu prea grozav...20 mm.
A fost prima luna in care mi-am pus ovule arefam inca din seara cele de-a doua inseminari. Cred ca procentul de sincronizare a fost foarte mare sau asa a vrut D-zeu(care face miracole...va asigur). Nu va pierdeti speranta...se poate intampla cand va asteptati mai putin.
Inseminarea am facut-o cu donator pt ca sotul meu are un blocaj la epididim (din cauza unei lovituri la un joc de fotbal, a facut si operatia la fundeni...ma rog..cel putin d-nul dr voinea nu a mai dus-o pana la capat..i s-a parut prea riscanta...si-a dat seama ulterior ca aparatura nu este f performanta, dar de taiat tot l-a taiat), iar de fiv nu se pune problema acum... daca reusim sa strangem banii necesari...poate. Am avut miiiii de indoieli, recunosc ca am si acum, nu este o situatie tocmai placuta, nici bucuria noastra nu este tocmai cum ar trebui sa fie, dar...

Mergi la inceput