INSEMINARE 56

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raallu spune:

Cel mai vizibil a fost faptul ca m-au durut sanii la cateva zile de la insem, dar am crezut ca este o reactie de la progesteron..nici nu speram sa fiu insarcinata.
Inca nu m-am dezmeticit desi au trecut 2 zile de cand am aflat, parca nu-mi vine sa cred.
In rest...nu-mi dau seama...somnoroasa sunt tot timpul, m-a durut putin burta, credeam ca sunt semne de cm.
Cam atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raallu

Cel mai vizibil a fost faptul ca m-au durut sanii la cateva zile de la insem, dar am crezut ca este o reactie de la progesteron..nici nu speram sa fiu insarcinata.
Inca nu m-am dezmeticit desi au trecut 2 zile de cand am aflat, parca nu-mi vine sa cred.
In rest...nu-mi dau seama...somnoroasa sunt tot timpul, m-a durut putin burta, credeam ca sunt semne de cm.
Cam atat.

Eu azi sunt z3 de la IA si tr sa merg la ecografie..oare imi poate spune ceva de azi....?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

raluu [red]FELICITARI!!!!!ESTE GRAVIDUTA!!!!!!!!!!!!!1BRAVO SI SA AI PARTE DE 8 LUNI MINUNATE!!!!!!!!!!1[/red]

Ne redai speranta !!!!!!!!!!!!

In 2009 voi fii graviduta! 2010 voi fii o fericita mamica!...asa sa ma ajute Maica Domnului!

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

raallu - daca ai intrerupt arefamul trebuie sa reaincepi sa il pui de urgenta. Nu te juca !
Si mergi la beta ! Si apoi il repeti la 48 de ore !
Accid Folic de 5 mg sper ca iei 1/zi , nu ?

Pentru toate fetele:

ACCIDUL FOLCI TREBUIE LUAT CU CATEVA LUNI INAINTE SA RAMANETI GRAVIDUTE ! SAU MACAR DIN MOMENTUL IN CARE AFLATI CA SUNTETI GRAVI ! Ajuta foarte mult la impiedicarea unor anumite malformatii ! E foarte ieftin darf bun. La noi e 1.5 lei cutia de 30 de pastile, in afara e 10 euro cutia de 100 pastile !

e in burtica +27
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

Nu am intrerupt arefamul, intentionam, dar cand am vazut cela doua II...am continuat sa-l pun.
Sensibila - tu cand iti puneai? doar seara? unul singur?
Acid folic am inceput sa iau de cand mi-am facut testul.

Mergi la inceput

sensibila - tu la cate sapt ai facut prima eco?

Mergi la inceput

raallu - eu am pus Utrogestan de 100 : 2 dimineata si 2 seara !
Apoi am redus dupa o saptamana am pus 2 si 1 apoi dupa inca o saptaman 1 si 1, apoi doar seara pana pe la 4 luni.
Prima eco am facut-o intravag la 6 saptamani si urmatoarea la 9 saptamani pt inimioara!

e in burtica +27
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

A nascut Dankutza !!!!!!
La ora 10.50 s-a nascut Cezara Maria
2.300 gr, scor apgar 9
s-a adaptat bine la viata extrauterina, nu e la incubator, Dankutza e bine.

Felicitari Mamicoooooooo ! Sa ai o bebelina super sanatoasa si frumoasa !

e in burtica +27
varsta bebel

Mergi la inceput

sensibila - multumesc mult pentru sfaturi si... mai ales pentru ca ai ramas alaturi de noi, bebelina ce mai face? te-ai gandit la nume?

Mergi la inceput

raallu - cu multa placere.
Bebelina e bine ! Ma bumbaceste mereu !
Cu numele inca nu sunt hotarata, mai e timp. Momentan astept data de 15 dec sa intru in prenatal, macar fictiv , ca la servici tot o sa vin cat o sa pot !

e in burtica +27
varsta bebel

Mergi la inceput