INSEMINARE 56
Raspunsuri - Pagina 19
raallu spune:
Cel mai vizibil a fost faptul ca m-au durut sanii la cateva zile de la insem, dar am crezut ca este o reactie de la progesteron..nici nu speram sa fiu insarcinata.
Inca nu m-am dezmeticit desi au trecut 2 zile de cand am aflat, parca nu-mi vine sa cred.
In rest...nu-mi dau seama...somnoroasa sunt tot timpul, m-a durut putin burta, credeam ca sunt semne de cm.
Cam atat.
Arianna11 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raallu Cel mai vizibil a fost faptul ca m-au durut sanii la cateva zile de la insem, dar am crezut ca este o reactie de la progesteron..nici nu speram sa fiu insarcinata. Inca nu m-am dezmeticit desi au trecut 2 zile de cand am aflat, parca nu-mi vine sa cred. ![]() In rest...nu-mi dau seama...somnoroasa sunt tot timpul, m-a durut putin burta, credeam ca sunt semne de cm. Cam atat. |
Eu azi sunt z3 de la IA si tr sa merg la ecografie..oare imi poate spune ceva de azi....?
speranta2008 spune:
raluu [red]FELICITARI!!!!!ESTE GRAVIDUTA!!!!!!!!!!!!!1BRAVO SI SA AI PARTE DE 8 LUNI MINUNATE!!!!!!!!!!1[/red]
Ne redai speranta !!!!!!!!!!!!
In 2009 voi fii graviduta! 2010 voi fii o fericita mamica!...asa sa ma ajute Maica Domnului!
"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)
sensibila spune:
raallu - daca ai intrerupt arefamul trebuie sa reaincepi sa il pui de urgenta. Nu te juca !
Si mergi la beta ! Si apoi il repeti la 48 de ore !
Accid Folic de 5 mg sper ca iei 1/zi , nu ?
Pentru toate fetele:
ACCIDUL FOLCI TREBUIE LUAT CU CATEVA LUNI INAINTE SA RAMANETI GRAVIDUTE ! SAU MACAR DIN MOMENTUL IN CARE AFLATI CA SUNTETI GRAVI ! Ajuta foarte mult la impiedicarea unor anumite malformatii ! E foarte ieftin darf bun. La noi e 1.5 lei cutia de 30 de pastile, in afara e 10 euro cutia de 100 pastile !
e in burtica
+27 
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
raallu spune:
Nu am intrerupt arefamul, intentionam, dar cand am vazut cela doua II...am continuat sa-l pun.
Sensibila - tu cand iti puneai? doar seara? unul singur?
Acid folic am inceput sa iau de cand mi-am facut testul.
sensibila spune:
raallu - eu am pus Utrogestan de 100 : 2 dimineata si 2 seara !
Apoi am redus dupa o saptamana am pus 2 si 1 apoi dupa inca o saptaman 1 si 1, apoi doar seara pana pe la 4 luni.
Prima eco am facut-o intravag la 6 saptamani si urmatoarea la 9 saptamani pt inimioara!
e in burtica
+27 
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
sensibila spune:

A nascut Dankutza !!!!!!

La ora 10.50 s-a nascut Cezara Maria
2.300 gr, scor apgar 9
s-a adaptat bine la viata extrauterina, nu e la incubator, Dankutza e bine.
Felicitari Mamicoooooooo ! Sa ai o bebelina super sanatoasa si frumoasa !

e in burtica
+27 
varsta bebel
raallu spune:
sensibila - multumesc mult pentru sfaturi si... mai ales pentru ca ai ramas alaturi de noi, bebelina ce mai face? te-ai gandit la nume?
sensibila spune:
raallu - cu multa placere.
Bebelina e bine ! Ma bumbaceste mereu ! ![]()
Cu numele inca nu sunt hotarata, mai e timp. Momentan astept data de 15 dec sa intru in prenatal, macar fictiv , ca la servici tot o sa vin cat o sa pot !
e in burtica
+27 
varsta bebel