INSEMINARE 56

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raallu

buna dimineata fetele
Nu stiu daca mai tineti minte povestea mea...
Va scriu pentru ca D-zeu a facut o minune de Craciun pentru mine, luni 07.12.09 (a 12-a zi de la inseminare nr. 4) mi-am facut un test pt ca (nu stiu daca va mai amintiti) nu mai doream sa-mi pun arefamul. Imi era teama ca imi va intarzia cm si nu o sa mai apuc sa fac inseminarea in dec. ....si minune ...au aparut II.

Buna dimineata la fete

Bravo felicitari Raallu, iti doresc o sarcina usoara si bebe sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inseminare spune:

raallu - FELICITARIIII MAMICOOOOOOOOOO !
Sa iti dea Dumnezeu sarcina usoara si un bebe sanatos si la termen !

Sa nu uiti sa mergi sa faci beta ! E singura metoda de a te linisti ca bebe e ok pana pe la 6-7 saptamani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

felicitari raallu, ce veste buna...sa ne mai spui inca o data povestea ta, si cum ai reusit....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

raallu - FELICITARIIII MAMICOOOOOOOOOO !
Sa iti dea Dumnezeu sarcina usoara si un bebe sanatos si la termen !

Sa nu uiti sa mergi sa faci beta ! E singura metoda de a te linisti ca bebe e ok pana pe la 6-7 saptamani !

e in burtica +27
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raallu spune:

Multumesc mult Arianna11.
Va doresc din suflet sa aveti parte de aceeasi minune.
Inca nu am vb cu d-na dr, trebuie sa o sun sa vad daca imi mai pun arefamul. Voi ce spuneti? sa-l intrerup? am citit ca poate fi folosit in I trim de sarcina.
Acum inca nu stiu...sper ca nu m-am bucurat degeaba...a doua liniuta era roz pal si la primul si la al doilea test.

Mergi la inceput

Va multumesc din suflet fetelor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raallu

Multumesc mult Arianna11.
Va doresc din suflet sa aveti parte de aceeasi minune.
Inca nu am vb cu d-na dr, trebuie sa o sun sa vad daca imi mai pun arefamul. Voi ce spuneti? sa-l intrerup? am citit ca poate fi folosit in I trim de sarcina.
Acum inca nu stiu...sper ca nu m-am bucurat degeaba...a doua liniuta era roz pal si la primul si la al doilea test.

Daca e cu 2 liniute nu tr sa te mai gindesti...ESTI GRAVIDAAAAAAAAAA!
Sper sa-mi porti noroc ,eu pe data de 07/12/09 am facut IA si acum ma agat de orice numai sa stiu ca am ramas...Doamne ajuta!

Mergi la inceput

sensibila, peta - cred ca mi-ati purtat noroc
Sincer...nu aveam nici cea mai mica speranta, endometrul a fost doar de 8, fata de 10 cat l-am avut la celelalte inseminari, foliculul doar 20 mm.
Singura diferenta a fost ca am facut inseminare dubla si am stat putin mai mult pe masa la cea de-a doua.
Cred ca este f f f importatanta sincronizarea insem cu momentul declansarii ovulatiei.

Mergi la inceput

Raallu,cum te-ai simtit de la ziua inseminarii si pina ai facut testul?..ce simptome ai avut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

raallu, vorbeste cu doc cat mai repede, parerea mea e ca ar cam trebui sa pui din nou arefam...si vorba sensibilei, fugi la beta
iti doresc sa ai un bebe sanatos si o sarcina usoara

Mergi la inceput