INSEMINARE 56

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna11

Citat:
citat din mesajul lui peta

Citat:
citat din mesajul lui Arianna11

Buna Peta,o rugaminte..poti sa-mi explici cum ti-a facut dr. inseminarea...cum a decurs la tine ? sunt interesata pt. ca si eu am facut ieri prima IA, ms

eu la IA-ul norocos tocmai imi crescusem doza de puregon de la 50 ui/zi la 75 ui/zi, fiindca la doza de 50 aveam un singur folicul si mi-a intrat mie in cap ca nu am sanse decat cu mai multi, asa ca am batut-o pe doc la cap, pana a fost de acrod sa-mi creasca doza...
cu 2 zile inainte de inseminare am fost la monitorizare unde s-au vazut 4 foliculi cu dimensiuni intre 18.5 si 20 mm. A doua zi am facut la ora 9 dim pregnylul si in urm zi am facut IA pe la ora 17. Nu mi-a mai facut eco ca a zis ca nu e bine sa bage gel pe acolo. Dupa inseminare am mai stat 2 minute pe masa si cam asta a fost...dupa 2 zile am inceput sa iau utrogestan
la tine cum a fost? ai facut stimulare?
iti tin pumnii sa fie prima si singura inseminare

Peta,uite aici si rezultatul dupa IA

Am facut si eu IA -ul azi,sper sa fie bine..nu am prestat de vreo 10 zile cu gindul sa fie gigeii mai activi,dar iata rez de la dr de la IA...am avut un folicul de 20 si ceva mm,mai mare de 15mm,endometrul de 10mm.
In lichidul seminal...nr. spermatozoizi 20 milioane,motilitate 30%, motilitate tipica 10%,morfologie tipica 15%,nr. spermatozoizi mobili/ml, dupa swim up 5 , mobili 100%si mobili tipici 100%.
Acum va rog pe cele care va pricepeti la interpretat rez sau daca mai stiti cite ceva de la dr ,sa va dati cu parerea,ca eu nu stiu ce sa cred,multumesc!
Aaaa si inca o intrebare...ar tr sa mai prestam si azi dupa IA avind in vedere ca azi e ziua ovulatiei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonia

ma intereseaza si pe mine care este perioada de abstinenta recomandata in vederea inseminarii
multumesc

Simonia, dupa cum ti-am mai spus, noi primeam o hartiuta cu "indicatii pretioase" inainte de iui.
cel putin 3 zile, nu mai mult de 7 zile...

Mona
:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Arianna
It is a must
Serios incercati si azi si maine naturel...n-are ce sa strice

Mona

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mona40

Arianna
It is a must
Serios incercati si azi si maine naturel...n-are ce sa strice

Mona

Zici?...ce ma bucur...sper sa fie asa ,sa te auda Dzeu

O sa prestam sigur ca da!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

subscriu si eu...prestati...
edita imi pare tare rau...foarte ciudata intarzierea astea...sa mergi neaparat la doc sa vezi ce si cum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inseminare spune:

Haideti cu bebei !!!

Mergi la inceput

Fetelor e incredibil cum imi dati voi curaj,va multumesc din suflet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

multumesc , pare potrivit intre 3-5 zile, mai ales ca nu suntem chiar asa de tineri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabrinela spune:

Fetelor,pe mine ma dor sani rau de tot,mai ales noaptea,nu m-au durut niciodata asa de rau, sunt z26 de la cm.Si voi ati patit la fel de la stimulare?eu cred ca din cauza asta ma dor,ma ard, si-mi iau si temperatura si am 37,2(nu cea bazala)dar nu simt ca as avea temperatura decat la sani,adica nu sunt racita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raallu spune:

buna dimineata fetele
Nu stiu daca mai tineti minte povestea mea...
Va scriu pentru ca D-zeu a facut o minune de Craciun pentru mine, luni 07.12.09 (a 12-a zi de la inseminare nr. 4) mi-am facut un test pt ca (nu stiu daca va mai amintiti) nu mai doream sa-mi pun arefamul. Imi era teama ca imi va intarzia cm si nu o sa mai apuc sa fac inseminarea in dec. ....si minune ...au aparut II.

Mergi la inceput