INSEMINARE 56
Raspunsuri - Pagina 16
Arianna11 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui edita Bun gasit, fetele. Va urmaresc de ceva vreme, cateodata sporadic, cateodata consecvent. Am admirat la voi taria de a va sustine reciproc si pentru asta cate un buchet mare de ![]() ![]() ![]() pentru fiecare. V-am vazut sperand, suferind, plangand, si iar ridicandu-va, toate astea pentru un sufletel pe care-l asteptam de la Doamne-Doamne toate...Azi mi-am luat inima-n dinti sa va scriu, in asteptarea unui beta, in Z20 de la prima IAS. Si sper ultima. Am inima cat un purice, nu ma gandeam ca ajung asa departe, speram sa fie bine...Daca tot am avut atata rabdare, mai am un pic pana dupa-amiaza, incat sa nu ma ia valul. Va tin tuturor pumnii stransi, sa fim toate in urmatorul an. Si daca tot am spart gheata, o sa va tin la curent cu rezultatul. Doamne-ajuta!!Edita |
Bafta multa ,sa dea Domnul sa ne dai vestea buna cit mai curind!
peta spune:
edita, bine ai venit, si sper sa vii cu o veste buna dupa-amiaza, sa ne spui neaparat...
sabine, arata bine foliculii, bafta multa, sa creasca frumosi
sabrinela - eu nu am mai auzit de asa ceva...
Araceli 
ella - ce mai faci? cum mai esti?
Arianna11 spune:
Buna Peta,o rugaminte..poti sa-mi explici cum ti-a facut dr. inseminarea...cum a decurs la tine ? sunt interesata pt. ca si eu am facut ieri prima IA, ms 
edita spune:
A venit rezultatul de la Bios pe mail, mai repede decat asteptat, daaaar cu o valoare la care m-am uitat de 10 ori: 0,100 

. Tot am sperat, daca m-a intarziat atat ca e bine, ca sa nu mai vorbesc de stari de rau ce-am avut...Si-o fi facut de cap utrogestanul. De fapt, conditiile tehnice nu aratau bine deloc, cu 300.000 de gigei, vai de steaua lor, si un singur folicul 18,5, endometru 6mm trilaminat, asta in Z11, pe ciclu natural. Nu prea avem incotro, ne scuturam si ridicam capul, pentru o noua programare la cocei, sa vedem ce tratament ne-o mai da. Poate o fi la voi soare, la mine azi e furtuna, si-i da si cu piatra...
Arianna11 spune:
| citat din mesajul lui edita A venit rezultatul de la Bios pe mail, mai repede decat asteptat, daaaar cu o valoare la care m-am uitat de 10 ori: 0,100 ![]() ![]() ![]() . Tot am sperat, daca m-a intarziat atat ca e bine, ca sa nu mai vorbesc de stari de rau ce-am avut...Si-o fi facut de cap utrogestanul. De fapt, conditiile tehnice nu aratau bine deloc, cu 300.000 de gigei, vai de steaua lor, si un singur folicul 18,5, endometru 6mm trilaminat, asta in Z11, pe ciclu natural. Nu prea avem incotro, ne scuturam si ridicam capul, pentru o noua programare la cocei, sa vedem ce tratament ne-o mai da. Poate o fi la voi soare, la mine azi e furtuna, si-i da si cu piatra...Edita |
Edita capul sus,stiu ca e greu...dar cu siguranta va fi bine si pt tine
,multa rabdare si incredere iti doresc!
gaba-rema spune:
| citat din mesajul lui edita A venit rezultatul de la Bios pe mail, mai repede decat asteptat, daaaar cu o valoare la care m-am uitat de 10 ori: 0,100 ![]() ![]() ![]() . Tot am sperat, daca m-a intarziat atat ca e bine, ca sa nu mai vorbesc de stari de rau ce-am avut...Si-o fi facut de cap utrogestanul. De fapt, conditiile tehnice nu aratau bine deloc, cu 300.000 de gigei, vai de steaua lor, si un singur folicul 18,5, endometru 6mm trilaminat, asta in Z11, pe ciclu natural. Nu prea avem incotro, ne scuturam si ridicam capul, pentru o noua programare la cocei, sa vedem ce tratament ne-o mai da. Poate o fi la voi soare, la mine azi e furtuna, si-i da si cu piatra...Edita |
Īn Z20 de la IA nu a venit īnca CM?
Si totusi nu e sarcina...
Asta ar putea īnsemna doar ca nu ai mai ovulat deloc īn luna aceea... sau ai ovulat foarte-foarte tārziu. Ar fi o sansa īn cazul al doilea daca ati avut contact sexula... dar cu as o spermograma, cu 300.000 de gigei, greu de crezut...
Poate faci o eco savezi dc. acel folicul nu a devenit chist. Si sa vezi daca ai corp galben pe ovar.
Daca ai corp galben si nu-ti vine CM... mai fa un test zilele peste cāteva zile...
peta spune:
| citat din mesajul lui Arianna11 Buna Peta,o rugaminte..poti sa-mi explici cum ti-a facut dr. inseminarea...cum a decurs la tine ? sunt interesata pt. ca si eu am facut ieri prima IA, ms ![]() |
eu la IA-ul norocos tocmai imi crescusem doza de puregon de la 50 ui/zi la 75 ui/zi, fiindca la doza de 50 aveam un singur folicul si mi-a intrat mie in cap ca nu am sanse decat cu mai multi, asa ca am batut-o pe doc la cap, pana a fost de acrod sa-mi creasca doza...
cu 2 zile inainte de inseminare am fost la monitorizare unde s-au vazut 4 foliculi cu dimensiuni intre 18.5 si 20 mm. A doua zi am facut la ora 9 dim pregnylul si in urm zi am facut IA pe la ora 17. Nu mi-a mai facut eco ca a zis ca nu e bine sa bage gel pe acolo. Dupa inseminare am mai stat 2 minute pe masa si cam asta a fost...dupa 2 zile am inceput sa iau utrogestan
la tine cum a fost? ai facut stimulare?
iti tin pumnii sa fie prima si singura inseminare

Arianna11 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui peta
eu la IA-ul norocos tocmai imi crescusem doza de puregon de la 50 ui/zi la 75 ui/zi, fiindca la doza de 50 aveam un singur folicul si mi-a intrat mie in cap ca nu am sanse decat cu mai multi, asa ca am batut-o pe doc la cap, pana a fost de acrod sa-mi creasca doza... cu 2 zile inainte de inseminare am fost la monitorizare unde s-au vazut 4 foliculi cu dimensiuni intre 18.5 si 20 mm. A doua zi am facut la ora 9 dim pregnylul si in urm zi am facut IA pe la ora 17. Nu mi-a mai facut eco ca a zis ca nu e bine sa bage gel pe acolo. Dupa inseminare am mai stat 2 minute pe masa si cam asta a fost...dupa 2 zile am inceput sa iau utrogestan la tine cum a fost? ai facut stimulare? iti tin pumnii sa fie prima si singura inseminare ![]() |
Ms mult de raspuns si de urari

Am inceput z2 cu 75ui GONAL F seara , analize de estariol,LH,FSH(dimineata)+ecografie..z3+z4 75ui,z5 analiza de estrariol+ecografie....z6 37,5ui...z7 analiza de estrariol+ecografie+37,5ui seara....z8 37,5ui...z9 dimineata analize de estrariol+LH+ecografie+seara GONASI 5000...z11 IA
Sper sa fie cu noroc...mi-a fost un pic rau ieri dupa IA ,dureri de cap,de burta...dar suporabile!
Arianna11 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui peta
eu la IA-ul norocos tocmai imi crescusem doza de puregon de la 50 ui/zi la 75 ui/zi, fiindca la doza de 50 aveam un singur folicul si mi-a intrat mie in cap ca nu am sanse decat cu mai multi, asa ca am batut-o pe doc la cap, pana a fost de acrod sa-mi creasca doza... cu 2 zile inainte de inseminare am fost la monitorizare unde s-au vazut 4 foliculi cu dimensiuni intre 18.5 si 20 mm. A doua zi am facut la ora 9 dim pregnylul si in urm zi am facut IA pe la ora 17. Nu mi-a mai facut eco ca a zis ca nu e bine sa bage gel pe acolo. Dupa inseminare am mai stat 2 minute pe masa si cam asta a fost...dupa 2 zile am inceput sa iau utrogestan la tine cum a fost? ai facut stimulare? iti tin pumnii sa fie prima si singura inseminare ![]() |
Peta,uite aici si rezultatul dupa IA

in urmatorul an. Si daca tot am spart gheata, o sa va tin la curent cu rezultatul. Doamne-ajuta!!