INSEMINARE 56
Raspunsuri - Pagina 15
elenaraluca spune:
Sabine tu ai recoltat estradiolul azi?eu sunt in ziua 9 si am 89.e mic rau,si asta nu i bine deloc
sabrinela spune:
Fetelor eu azi am fost la o ecografie la sp municipal,z12 de la pregnyl si este clar nu s-a prins nimic;endometru-7,5mm,os corp galben menstrual 10mm,fsd-lama de lichid 20mm si od cu 2 foliculi de 4-5mm,asta inseamna ca luna asta voi avea ovulatie pe od?deci trebuie sa-mi vina menstruatia ,asta si simt.Eu luna asta nu mai fac stimulare,incep din ianuarie.Sunt dezamagita,dar ma consolez cu gandul ca sunt fete care fac cateva inseminari si nu reusesc
sabrinela spune:
Hai sa va zic si voua ce aberatie am auzt azi la dna dr.de la eco,cand am zis ca eu pe dreapta nu am trompa si degeaba ovulez pe partea dr,ce credeti ca mi-a zis;nu conteaza ca trompa de pe stanga capteaza ovulul de pe partea dreapta,eu nu cred asa ceva si nici nu am mai auzit pe altcineva,ma insel cumva sau dna dr.erea
?
simonia spune:
ma intereseaza si pe mine care este perioada de abstinenta recomandata in vederea inseminarii
multumesc
Emma_ spune:
Simonia mie mi-a zis doctorul ca trebuie 3-4 zile de abstinenta inainte de IA.
Bafta multa!
vasilasanita spune:
Sabrinela ti am trimis PM. Mie mi a spus un dr ca foliculul trebuie sa fie de 18 mm ca sa fac pregnylul si endometrul e bine sa fie de 8-10 mm.
Dumnezeu ne va ajuta!
Araceli spune:
Arianna, stai linistita, ceea ce curge este lichidul cu care a spalat dr. vaginul. Iti spun sigur, ca mi-a spus dnul dr.
edita spune:
Bun gasit, fetele. Va urmaresc de ceva vreme, cateodata sporadic, cateodata consecvent. Am admirat la voi taria de a va sustine reciproc si pentru asta cate un buchet mare de 

pentru fiecare. V-am vazut sperand, suferind, plangand, si iar ridicandu-va, toate astea pentru un sufletel pe care-l asteptam de la Doamne-Doamne toate...Azi mi-am luat inima-n dinti sa va scriu, in asteptarea unui beta, in Z20 de la prima IAS. Si sper ultima. Am inima cat un purice, nu ma gandeam ca ajung asa departe, speram sa fie bine...Daca tot am avut atata rabdare, mai am un pic pana dupa-amiaza, incat sa nu ma ia valul. Va tin tuturor pumnii stransi, sa fim toate
in urmatorul an. Si daca tot am spart gheata, o sa va tin la curent cu rezultatul. Doamne-ajuta!!
Arianna11 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Araceli Arianna, stai linistita, ceea ce curge este lichidul cu care a spalat dr. vaginul. Iti spun sigur, ca mi-a spus dnul dr. |
Sunt super fericita cind vad ca cineva imi mai lasa cite un mesaj cu sfaturi
si va multumesc tare mult!Ieri m-am simtit cam nasol...durere de burta,durere de cap si pe deasupra si genunchiul drept ma deranja asa din senin,dar acum sunt la servici si deja e mult mai bine...ma simt doar nu pic ametita.
Va
si va multumesc inca o data
Araceli spune:
Simonia, perioada de abstinenta depinde foarte mult de spermograma sotului. Daca are spermograma buna, poate fi si de o zi, doua. Daca sunt putini
trebuie minim 3 zile. Se recomanda a nu fi mai mare de 5 zile perioada de abstinenta, pt ca imbatranesc