INSEMINARE 56
Raspunsuri - Pagina 14
Arianna11 spune:
Buna fetelor!
Am facut si eu IA -ul azi,sper sa fie bine..nu am prestat de vreo 10 zile cu gindul sa fie gigeii mai activi,dar iata rez de la dr de la IA...am avut un folicul de 20 si ceva mm,mai mare de 15mm,endometrul de 10mm.
In lichidul seminal...nr. spermatozoizi 20 milioane,motilitate 30%, motilitate tipica 10%,morfologie tipica 15%,nr. spermatozoizi mobili/ml, dupa swim up 5 , mobili 100%si mobili tipici 100%.
Acum va rog pe cele care va pricepeti la interpretat rez sau daca mai stiti cite ceva de la dr ,sa va dati cu parerea,ca eu nu stiu ce sa cred,multumesc!
Aaaa si inca o intrebare...ar tr sa mai prestam si azi dupa IA avind in vedere ca azi e ziua ovulatiei?
elenaraluca spune:
fetelor acum am venit de la eco.
ziua 9 ,vreo 7 foliculi dar toti mici nici unul dominant.cel mai mare de 8 mm.endometrul 9 mm si estradiolul 89.mi-a marit doza de puregon si miercuri merg iar la eco dar cred ca luna asta e deja pierduta

Sensibila sa ma treci si pe mine pe prima pagina cu IA nr 1 nereusita te rog!
Arianna sa fie cu noroc inseminarea.e prima?unde faci?ce probleme ai?
sensibila spune:
Arianna11 - suna ffffoarte bine valorile tale de la IA. Sa dea Dumnezeu sa fie cu ochisori ! Totul pare super ok !
Nu stiu daca e recomandat sa prestezi azi, dare u zic ca maine seara ar fi bines a prestati. Ca azi e ca si cum ati prestart déjà.
e in burtica
+27 
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
Arianna11 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sensibila Arianna11 - suna ffffoarte bine valorile tale de la IA. Sa dea Dumnezeu sa fie cu ochisori ! Totul pare super ok ! Nu stiu daca e recomandat sa prestezi azi, dare u zic ca maine seara ar fi bines a prestati. Ca azi e ca si cum ati prestart déjà. e in burtica +27 ![]() IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual) varsta bebel www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori! |
Ms fff mult
,acum sunt ingrijorata pt ca dupa IA nu am simtit nici o scurgere a lichidului seminal si a tinut un pic,chiar credeam ca a pus ceva,un dop...dar acum mi se pare ca a inceput sa curga
,o fi normal sau lichidul tr sa ramina acolo?
Arianna11 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elenaraluca fetelor acum am venit de la eco. ziua 9 ,vreo 7 foliculi dar toti mici nici unul dominant.cel mai mare de 8 mm.endometrul 9 mm si estradiolul 89.mi-a marit doza de puregon si miercuri merg iar la eco dar cred ca luna asta e deja pierduta![]() ![]() ![]() Sensibila sa ma treci si pe mine pe prima pagina cu IA nr 1 nereusita te rog! Arianna sa fie cu noroc inseminarea.e prima?unde faci?ce probleme ai? |
Ms mult si tie,Doamne ajuta...da e prima IA ,am facut-o la Roma/Italia,
eu sunt bine cu toate dar gigeii sotului sunt cam lenti...cam asta e
Inseminare spune:
Arianna11 - nu se scurg gigei in afara. Colul e inchis si nu au pe unde. Stai linistita. O sa fie bine ! Stiu ca ai senzatia dar e doar o senzatie. Tinem pumnii sa fie cu ochisori !
Arianna11 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Arianna11
Ms fff mult ,acum sunt ingrijorata pt ca dupa IA nu am simtit nici o scurgere a lichidului seminal si a tinut un pic,chiar credeam ca a pus ceva,un dop...dar acum mi se pare ca a inceput sa curga ,o fi normal sau lichidul tr sa ramina acolo? |
Simt si mici dureri jos...sper sa decurga totul cum tr....
Mona40 spune:
Buna fete cucuiete,
Ariana, nu vreau sa-ti stric cheful ( nici nu cunosc situatia ta ) dar am citit ca sotul a avut abstinenta 10 zile...
Din cate stiu eu , nu este indicata o abstinenta mai mare de 7 zile, ca imbatranesc logofetii.
Dar sa lasam teoriile, si sa va fie cu multa bafta
Lumi, ma bucur de foliculoiul tau 
Mona
:)
Arianna11 spune:
Va multumesc fff mult fetelor,sunteti tare dragute
,dar eu asa am vazut cind am mers la baie*(am si simtit cind a curs)..ceva pe chilotel ca lichidul seminal...acum numai Dzeu stie...ma doare si capul,poate de la atitea griji.
Doamne ajuta sa fie cu noroc..am sa ma rog mult...
la toate si multa bafta la 
sabine spune:
Illary bineinteles ca o sa am timp pentru un ceai si chiar mai mult.Tu mergi la cineva sau doar in vizita?O sa-ti las nr de austria pe pm.
Eu azi am fost la eco.Z 8 doi foliculi pe ovarul drept de 13-14.
Om vedea ce va fi dar nu mai cred.