INSEMINARE 56
Raspunsuri - Pagina 13
aruam spune:

tuturor fetelor ce isi aniverseaza onomastica .Multa sanatate, sa dea Dumnezeu sa va tineti cat mai repede
in brate
Peta felicitari pt bebe !
Luminita ce bine ai reusit sa ai un folicul super poate luna asta iese ceva![]()
Despre mine pot sa va spun ca luna asta am renuntat la IA 

asta e... ramane dupa sarbatori.

anul acesta o sa fiu 
Doamne ajuta 
vasilasanita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sabrinela vasilasanita,eu am facut si stimulare cu puregon 50ui,7zile si inca 3 zile 75ui,nu am avut decat un folicul pe os(pe stanga mai am trompa)deci dupa parerea mea nu am raspuns bine la stimulare,tu ti-ai mai facut bhcg?eu mi-as face maine z11 doar asa de curiozitate,a..si sunt balonata rau,nu am mai rezistat si am luat 3 pastile de herbolax si s-a mai tras burta ca erea umflata rau.Iti multumesc mult pentru raspuns ![]() maria |
Nu mi am mai facut. Poate ar fi trebuit sa mi fac. Ce foliculi ai facut cu stimularea cu puregon?
Eu facusem un folicul de 18 mm fara stimulare. Luna urmatoare o sa incerc si eu stimulare cu puregon. Pe tine cat te a costat puregonul si pregnylul? CAnd e ziua 11 la tine ca sa ti faci testul? Pupici!!!
Dumnezeu ne va ajuta!
peta spune:
fetelor va multumesc mult si la multi ani de Mos Nicolae ...
si va doresc si voua cat mai curand sa va vedeti bb la eco 
eu acum sunt foarte in ceata ca trebuie sa-mi caut doc si nu prea stiu unde sa ma duc...
anabel79 spune:
Cu durere in suflet va anunt ca s au instalat rusii...deci IA2 nereusita...asta e viata, vom vedea ce facem la anul...sensibila te rog actualizeaza tu pe prima pagina.....
sensibila spune:
Sper ca Mos Niculae v-a adus in primul rand speranta ca o sa fiti mame si ca la anul cu siguranta toata o sa va tineti bebei in brate ! Si ca v-a umplut de cadouri !
La multi ani Nicoleta si Niculae !
peta – felicitariiiiiiiiiii ! eram sigura ca e bine !!!!!!!! Sotul e glumet rau ! La varsta asta nu se vede decat un guguloi acolo. 

Eu am ajuns la Haiduc de la Filantropia si sunt incantata de el. Si spitalul arata de nu se poate. Si preturile sunt mai mici ca la Giulesti sau Cantacuzino.
luminita42 – felicitari pt foliculoi !
elenaraluca – stai linistita o sa fie bine la si la tine. Eu am mai zis ca am ramas cu 1 singur folicul. Si niciodata nu am avut mai mult de 2.
Arianna11 – pe prima pagina gasesti un film cu modul de injectare a pregnyl, gonasi.
Sabrinela – cm vine intotdeauna dupa 12-14 zile de la ovulatie. Adica daca ai facut in z1 pregnyl in 36 de ore maxim ai ovulat, de atunci numeri 12-14 zile. Cm nu vine mai devreme de atat. Alte simtome sunt normale, de la stimulare (daca ai facut) sau poate de la alti foliculi maimici care s-au spart mai tarziu sau pur si simplu de la activitatea ovarelor.
e in burtica
+27 
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
sabrinela spune:
Nu mi am mai facut. Poate ar fi trebuit sa mi fac. Ce foliculi ai facut cu stimularea cu puregon?
Eu facusem un folicul de 18 mm fara stimulare. Luna urmatoare o sa incerc si eu stimulare cu puregon. Pe tine cat te a costat puregonul si pregnylul? CAnd e ziua 11 la tine ca sa ti faci testul? Pupici!!!
Dumnezeu ne va ajuta!Am avut un folicul pe os de 17mm(in z13) si pe dreptul in z11 aveam pe od un fol.de 9 si 10mm iar in z13 nu a mai vazut nimic pe od,mi s-a parut ciudat ca eu seara am avut niste dureri la od,puregonulde 300ui l-am luat de la clinica si am dat 490 ron,dar si la sensiblu tot atat erea, iar pe pregnyl 30ron.
sabrinela spune:
sensibila,eu am facut pregnylul in z13 a cm la ora 10,la ora16 cs iar seara pe la ora 23 cand am mers la toaleta am avut sange pe hartia igienica,bineanteles intre timp dureri pe os ,nu atunci am ovulat? am mai avut contact si in z14,de cand sa pun z1?
sabrinela spune:
sensibila,dr.haiduc intradevar este un medic bun,poti sa nasti fara probleme cu el , verisoara mea lucreaza acolo(acum este in co.pt cresterea copilului)a..si este si tanar![]()
sabrinela spune:
Dumnezeu ne va ajuta!Am avut un folicul pe os de 17mm(in z13) si pe dreptul in z11 aveam pe od un fol.de 9 si 10mm iar in z13 nu a mai vazut nimic pe od,mi s-a parut ciudat ca eu seara am avut niste dureri la od,puregonulde 300ui l-am luat de la clinica si am dat 490 ron,dar si la sensiblu tot atat erea, iar pe pregnyl 30ron.
Araceli spune:
Peta
felicitari
Ma bucur enorm pentru tine. Doamne ajuta sa simtim si noi toate fetele cat de curand bucuria asta!