INSEMINARE 56

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

fetelor, il asteptati pe mos? Eu sunt ca un copil,stiu ca am fost cuminte dar tot am emotii pentru ghetute... Viss,esti ok? Cu tine am retrait tristetea fiv-ului meu. Si eu tot un embrion am avut. Lumi, eu te astept sa ma scrii aici,avem nevoie de tonusul si experienta ta. Cora79, anul viitor ne vei da vestea cea mare. Tot la dracea vei merge? O seara frumoasa! Si maine nu uitati, mergeti la vot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonsai spune:

ella28,

e super informatia cu vinul rosu pt endometru.
acum avem scuza ca fim asatoata ziua, in realitate sa ascundem depresia si sa spunem ca e in scop medical

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Ella-tot la dracea voi merge si cu siguranta voi face un pui de danez,dracea lucreaza cu o banca de sperma din danemarca
Fetelor, va pup pe toate si va transmit de mos nicolae o portie mareeeee de optimism

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Fetelor please cum se face injectia cu gonasi 5000?

Mergi la inceput

Arianna,eu am facut gonasi cu ac de insulina in burtica,la fel ca menopur,gonal sau ce alt hormon ai mai injectat Stai linistita,nu doare,e doar o intepatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Fetelor, scumpelor la multi ani si mii de urari de bine de Mos Nicolae!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Fetelor mos Nicolae sa ne imlineasc dorintele la toate!
Sabina o sa fiu la Viena de Craciun,poate o sa ai timp de un ceai

Mergi la inceput

LA MULTI ANI! celor care poarta numele de NICOLAE sau NICOLETA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabrinela

Fetelor,azi sunt z9 de la injectia cu pregnyl,am avut pe parcursul acestor zile dureri de sani si de burta dar usoare iar azi pe seara m-au luat niste intepaturi rau de burta,gen cutite ca sa zic asa,abia dupa ce am luat un no-spa si o aspirina efervescenta m-a mai lasat,sa-mi vina ciclul mult mai devreme,eu speram sa nu mai vina dar dupa simptomele care le am slabe sperante,voua vi s-a intamplat sa va vina cm mai devreme de cele 14 zile de la inseminare(eu nu am facut inseminare am avut contact sexual dupa pregyl).

maria

Sabrinela,luna trecuta am facut si eu pregnyl pe CM natural,deci fara stimulare, fara inseminare. Cu vreo 4 zile inainte de data cand trebuia sa mi vina ciclul, m a intepat in ovarul in care am avut folicul, si apoi au inceput dureri asemanatoare cu cele menstruale. Din ce citisem am crezut ca va fi sarcina, dar n a fost sa fie. CM a venit exact in ziua cand trebuia sa vina. POate tu vei fi norocoasa si la tine va fi bebe. Pupici si mult succes!

Dumnezeu ne va ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabrinela spune:

vasilasanita,eu am facut si stimulare cu puregon 50ui,7zile si inca 3 zile 75ui,nu am avut decat un folicul pe os(pe stanga mai am trompa)deci dupa parerea mea nu am raspuns bine la stimulare,tu ti-ai mai facut bhcg?eu mi-as face maine z11 doar asa de curiozitate,a..si sunt balonata rau,nu am mai rezistat si am luat 3 pastile de herbolax si s-a mai tras burta ca erea umflata rau.Iti multumesc mult pentru raspuns

Mergi la inceput