INSEMINARE 56

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns peta spune:

am venit de la eco...e doar unu, e unde trebuie si are si activitate cardiaca...sotul a stat in spatele paravanului si a vazut la sfarsit poza - i-a zis evident doctoritei ca seamana cu el!!!!!
in rest, mi-a mai crescut unul dintre chisturi, a ajuns la 5 cm si a zis doc ca trebuie urmarit, sa nu se faca si mai mare, in rest nu sunt probleme, pare totul ok
yupiiiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Iupiiiii...mai cum a vazut el ca-i seamana bine ca a stat dupa paravan ca daca statea cu tine cred ca se uita la altceva si rata bebeloiul !
Bravoooo...doamne ajuta si sa fie bine pana la nastere. Faceti sarbatorile in 3, ce frumos

Cu Dracea ai avut eco?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Buna fetele,scuze ca intru mai rar pe la voi,dar nu prea am mare lucru de spus,sunt in pauza ,iar dupa sarbatori voi mai incerca 2-3 inseminari cu donator sau cu sotulache daca isi revine ca pasarea Phoenix
Peta-felicitari pentru puiut
Ella-bafta mare ,sa se lase cu ochisori si la tine
Tin pumnii stansi tutror fetelor [proaspat inseminate,sa vina Mosul cu tolba plina de bebei

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

ella multumesc frumos de urari, si sper sa mai aiba dracea o reusita anul asta . Ea mi-a facut ecografia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabrinela spune:

Fetelor,azi sunt z9 de la injectia cu pregnyl,am avut pe parcursul acestor zile dureri de sani si de burta dar usoare iar azi pe seara m-au luat niste intepaturi rau de burta,gen cutite ca sa zic asa,abia dupa ce am luat un no-spa si o aspirina efervescenta m-a mai lasat,sa-mi vina ciclul mult mai devreme,eu speram sa nu mai vina dar dupa simptomele care le am slabe sperante,voua vi s-a intamplat sa va vina cm mai devreme de cele 14 zile de la inseminare(eu nu am facut inseminare am avut contact sexual dupa pregyl).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Buna fetele,

Peta bravo!!!!...prima eco de bebel! :-))) Felicitari! pup din toata inima!..

Indi, fetita, mersi mult de tot de invitatie, chiar nu pot sa vin la intalnire, imi pare rau, toata familia trage acum pentru vizite :-((( ca sa nu mai zic ca-mi pica si un proiect de terminat de la serviciu, acu'dupa demisie!!! Nu va suparati pe mine! Sa ai grija mare de tine!!

Sabine succes cu ultima IA pe anul asta!!

Pup toate fetele !!!
[

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Fetele am fost si eu la eco azi in cartier. Nu am mai avut chef de doctorita mea de la medlife.

Sunt z11 de cm.
Cm-ul asta, la indicatia mea, personala :-) am urmat o schema cu clostylbegyt z5-z9 si surprizaaaaaa!

Posed 1 bucata folicul de 23mm pe OS si 1 foly de 14mm pe OD. Mai mult decat speram!!!!! mai ales dupa esecurile cu tratamentele scumpe de stimulare facute la medlife.
Endo e cam mic in schimb, de 6,7 mm.
am fost foarte fericita ca am raspuns la stimularea cu closty, instinctiv banuiam asta.

Poate va mai amintiti de inseminarile mele anulate la medlife din cauza raspunsului slab la menopur prima data si la puregon, a doua oara..cred ca am cheltuit la 50-60 de milioane vechi pe injectile de menopur si puregon, ca sa obtin un foly de 14 (imatur)care se spargea in z13-14.....
Nu-mi vine sa cred ca acum am si eu un ou de 23mm!!! si asta cu banalul closty!! e chiar ciudat, nu gasesc explicatia.

Mi-am luat niste teste de ovulatie si ma mai duc si luni la eco!!

Iau ovestin (0,5 mg estrogen) si 2 vit E pentru endometru, dar azi m-am gandit sa mai adaug 1 omega 3, poate se mai ingroasa....

Fetele mai aveti vreo sugestie pentru ingrosarea endometrului ?(in afara de vit E si ovestin ??? ...VA ROG, astept ceva idei!!!!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

luminitza felicitari pt foly
pentru endometru eu stiu de vit C asa ca baga fructe cate poti

Cauta cu milostivire, cu totul laudata Nascatoare de Dumnezeu, la necazul cel cumplit al trupului meu si vindeca durerea sufletului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenaraluca spune:

Luminita mie mi-a dat dr cycloproginova (doar pastilele albe)pt endometru.le poti incerca.
Araceli,am aceeasi schema ca si luna trecuta o zi clomifen o zi puregon pana in ziua 9 cand ma duc la eco,si daca atunci va fi nevoie imi va marii doza de puregon.luna trecuta am raspuns bine la stimulare,am avut 5 foliculi maricei dar nu am reusitasa ca la ce sa ma mai astept luna asta?poate sa produc vreo 20 de foliculi sa raman si eu gravida vreodata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

buna

peta - felicitari pentru BB! Cred ca nu imi pot imagina bucuria sa iti vezi bb -bobuletul- la eco...sa fiti sanatosi si fericiti

Luminita- bravo pentru fol. Am vazut ca multe fete reactioneaza bine la clsby....Sa vii cu vestea de bb!!!
Va doresc un wk placut!

In 2009 voi fii graviduta! 2010 voi fii o fericita mamica!...asa sa ma ajute Maica Domnului!

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)

Mergi la inceput