INSEMINARE 56
Raspunsuri - Pagina 21
Arianna11 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raallu Nu stiu care au fost punctele forte ale inseminarii, nici macar nu am facut pregnilul, asa cum am mai spus endometrul a fost doar de 8,iar foliculul nu prea grozav...20 mm. A fost prima luna in care mi-am pus ovule arefam inca din seara cele de-a doua inseminari. Cred ca procentul de sincronizare a fost foarte mare sau asa a vrut D-zeu(care face miracole...va asigur). Nu va pierdeti speranta...se poate intampla cand va asteptati mai putin. Inseminarea am facut-o cu donator pt ca sotul meu are un blocaj la epididim (din cauza unei lovituri la un joc de fotbal, a facut si operatia la fundeni...ma rog..cel putin d-nul dr voinea nu a mai dus-o pana la capat..i s-a parut prea riscanta...si-a dat seama ulterior ca aparatura nu este f performanta, dar de taiat tot l-a taiat), iar de fiv nu se pune problema acum... daca reusim sa strangem banii necesari...poate. Am avut miiiii de indoieli, recunosc ca am si acum, nu este o situatie tocmai placuta, nici bucuria noastra nu este tocmai cum ar trebui sa fie, dar... |
Raallu, adevarul e ca nici eu dupa IA nu simt nik deosebit...nu ma pot gindi la o sit fericita..oare de ce..poate din cauza ca a trecut atit de mult timp de cind nu s-a intimplat nimic,ca nu mai sper la o reusita...sa fie oare asa ceva in capul meu? Ma asteptam sa fiu mai optimista..am reusit sa-mi demoralizez si sotul
elenaraluca spune:
Felicitari Raallu!ma bucur sa aud ca se intampla si minuni.La mine nu cred ca se va intampla vreodata asa ceva ,acum cand incepusem stimularea pt IA nr 2 mi-a oprit tratamentul pt ca nu am raspuns bine
in ziua 11 am un folicul de 9 mm si endometrul 6.asta e mai incerc in ianuarie.AM fost distrusa psihic si ma cert zilnic cu Dumnezeu dar incerc sa ma ridic pt ca nu am incotro.
Arianna11 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elenaraluca Felicitari Raallu!ma bucur sa aud ca se intampla si minuni.La mine nu cred ca se va intampla vreodata asa ceva ,acum cand incepusem stimularea pt IA nr 2 mi-a oprit tratamentul pt ca nu am raspuns bine ![]() in ziua 11 am un folicul de 9 mm si endometrul 6.asta e mai incerc in ianuarie.AM fost distrusa psihic si ma cert zilnic cu Dumnezeu dar incerc sa ma ridic pt ca nu am incotro. |
Stiu ce simti dar nu tr sa te certi cu Dzeu ca El e singurul care mai poate face minuni si intotdeauna la El ajungem.Fii tare si cu siguranta la urmatoarea IA o sa fie bine,o sa vina bebe mult dorit
aruam spune:
Rallu tu toate inseminarile le-ai facut cu dr.Moisa?
Si toate pe ciclu natural?
Sa inteleg ca nu ai avut probleme de ovulatie?
Te asteptam cu beta mareeeeee.
anul acesta o sa fiu 
Doamne ajuta 
llary spune:
Felicitari Dankutza!Sa ai parte de o fetita sanatoasa!
Si tie Rallu felicitari!Si da D-nu sa fiti sanatoase(i)!Chiar e o minune,bucura-te de aceasta minute din tot sufletul.
Va pup si astept si eu minunea
pentru noi toate!