Rugaciune colectiva pentru a avea prunci buni (51)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Doamne Ajuta!

Multumesc tuturor pt felicitari si pt urari!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 21+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Va postez eu psalmul in seara aceasta:

PSALMUL 79
Al lui Asaf.

1. Cel ce pasti pe Israel, ia aminte! Cel ce povatuiesti ca pe o oaie pe Iosif,
2. Cel ce sezi pe heruvimi, arata-Te înaintea lui Efraim si Veniamin si Manase.
3. Desteapta puterea Ta si vino sa ne mântuiesti pe noi.
4. Dumnezeule, întoarce-ne pe noi si arata fata Ta, si ne vom mântui!
5. Doamne, Dumnezeul puterilor, pâna când Te vei mânia de ruga robilor Tai?
6. Ne vei hrani pe noi cu pâine de lacrimi si ne vei adapa cu lacrimi, peste masura?
7. Pusu-ne-ai în cearta cu vecinii nostri si vrajmasii nostri ne-au batjocorit pe noi.
8. Doamne, Dumnezeul puterilor, întoarce-ne pe noi si arata fata Ta si ne vom mântui.
9. Via din Egipt ai mutat-o; izgonit-ai neamuri si ai rasadit-o pe ea.
10. Cale ai facut înaintea ei si ai rasadit radacinile ei si s-a umplut pamântul.
11. Umbra ei si mladitele ei au acoperit cedrii lui Dumnezeu.
12. Întins-a vitele ei pâna la mare si pâna la râu lastarele ei.
13. Pentru ce ai darâmat gardul ei si o culeg pe ea toti cei ce trec pe cale?
14. A stricat-o pe ea mistretul din padure si porcul salbatic a pascut-o pe ea.
15. Dumnezeul puterilor, întoarce-Te dar, cauta din cer si vezi si cerceteaza via aceasta,
16. Si o desavârseste pe ea, pe care a sadit-o dreapta Ta, si pe fiul omului pe care l-ai întarit tie.
17. Arsa a fost în foc si smulsa, dar de cercetarea fetei Tale ei vor pieri.
18. Sa fie mâna Ta peste barbatul dreptei Tale si peste fiul omului pe care l-ai întarit tie.
19. Si nu ne vom departa de Tine; ne vei da viata si numele Tau vom chema.
20. Doamne, Dumnezeul puterilor, întoarce-ne pe noi si arata fata Ta si ne vom mântui.

Sa va fie de folos!

deeva cum te mai simti? Spune-ne si despre priteenii tai!
happymum multumim pt psalmul audio si pt link-uri! Dar, nu ne zici nimic..cum esti?
cami_antonia in sfarsit i-ai revazut pe Alina si Adrian..ce minune a facut Dumnezeu, acum de sarbatori, de nasterea Mantuitorului!
Multa sanatate le doresc, sa se bucure de aceste momente si asteptam la anul vestea celor doua liniute.
Tu mai esti la Galati?
Cum e Antonia?

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Cami ne bucuram ca Alina se simte bine si ca se va bucura de Sarbatorile de Iarna......e minunata veste pe care ne-ai dat-o!

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

..............................................

Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
..............................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

SLAVIT SA FIE DOMNUL!

dragutelor si cipicah....sinaxarul de azi....

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/decembrie/decembrie11.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

300 DE ANI DE LA NASTEREA IN CER A SFANTULUI DIMITRIE AL ROSTOVULUI

http://www.razbointrucuvant.ro/2009/12/10/300-de-ani-de-la-nasterea-in-cer-a-sfantului-dimitrie-al-rostovului/#more-10564

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

buna fetelor! eu am fost plecata citeva zile si v-am simtit lipsa
www stai mai linistita fata, macar pina faci 4 luni
cami- mare e puterea Domnului ,ca Alina e mai bine
ioanact ce iti fac fetele?
ati facut bradul ? eu da si e tare frumos
toate fetele de aici si sa auzim numai de bine si sa avem un an mai bun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ANITA75

ioanact ce iti fac fetele?
ati facut bradul ? eu da si e tare frumos

Doamne Ajuta!

Fetele, fac bine..cea mare a implinit azi 1 An si 11 luni.
Nu am cumparat/impodobit bradul, dupa 20-21 Dec, iar de impodobit pe 24 Dec (cum am procedat si anul trecut).
Ma bucur ca a iesit frumos bradul...

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Buna seara,

Ce mai faceti...?
Pe mine va rog sa ma iertati pentru absenta.
Va trimit intai Psalmul, iar apoi ma dezbatem ce-am citit din urma...

Psalmul 80

Un psalm al lui Asaf, mai-marelui cantaretilor. Pentru ghitith

1. Bucurati-va de Dumnezeu, ajutorul nostru; strigati Dumnezeului lui Iacob !
2. Cantati psalmi si bateti din timpane; cantati dulce din psaltire si din alauta.
3. Sunati din trimbita, la luna noua, in ziua cea binevestita a sarbatorii noastre !
4. Ca porunca pentru Israel este si oranduire a Dumnezeului lui Iacob. Marturie a pus in Iosif, cand a iesit din pamantul Egiptului; si a auzit limba pe care n-o stia :
5. " Luat-am sarcina de pe umerii lui, ca mainile lui au robit la cosuri.
6. Intru necaz M-ai chemat si te-am izbavit, te-am auzit in mijlocul furtunii, si te-am cercat la apa certarii.
7. Asculta, poporul Meu, si-ti voi marturisi tie, Israele : De Ma vei asculta pe Mine,
8. Nu vei avea alt Dumnezeu, nici nu te vei inchina la dumnezeu strain,
9. Ca Eu sunt Domnul Dumnezeul tau, Cel ce te-am scos din pamantul Egiptului. Deschide gura si o voi umple pe ea.
10. Dar n-a ascultat poporul Meu glasul Meu si Israel n-a cautat la Mine.
11. Si l-am lasat sa umble dupa dorintele inimilor lor, si au mers dupa cugetele lor.
12. De M-ar fi ascultat poporul Meu, de ar fi umblat Israel in caile Mele,
13. I-as fi supus de tot pe vrajmasii lor si as fi pus mana Mea pe asupritorii lor ".
14. Vrajmasii Domnului L-au mintit pe El, dar le va veni timpul lor, in veac.
15. Ca Domnul i-a hranit pe ei din graul cel mai ales si cu miere din stanca i-a saturat pe ei.

Sa fie de folos!

Revin....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Am revenit... Scriu din memorie, caci eu v-am citit, dar nu am avut ragaz sa va si scriu.

In primul rand sunt fericita pentru Alina si Adrian si mi se pare extraordinar!!!!! Dumnezeu sa o tina sanatoasa!

Cami, eu nu am inteles, te rog sa ma ierti, mai este nevoie de banuiti acum? S-a strans pana la urma toata suma care a fost necesara pentru operatie sau inca mai strangeti pentru ce-a fost? Stiu ca s-a discutat, dar vreau sa fie clar, mai este nevoie sa donam? Iti multumesc.

Nu ne-ai spus, Cami, ce mai face Antonia. Banuiesc ca n-ati mai avut probleme. Sanatate multa in continuare caci DA, de o mie de ori, e atat de pretioasa!!!

Ma bucur pentru fiecare dintre cele care au scris, Anita, bine ai revenit, Housepocket, m-am bucurat ca intotdeauna sa te citesc, caciantoni, multumim pentru postarile tale deosbite, Madutz, uitasem sa te salut data trecuta, te rog sa ma ierti! Stiu ca esti alaturi de noi si iti multumesc pentru asta, Dumnezeu sa te binecuvanteze!!

Desigur, avem o serie de "disparuti"... se stiu ele prea bine cine sunt, eu nu mai dau exemple in seara asta...

Ioanact, multumesc ca ai postat tu Psalmul 79, l-am citit cu mare atentie si mi s-a parut deosebit de frumos. Si nu mica mi-a fost uimirea sa regasesc aceste versuri: "... si vezi si cerceteaza via aceasta pe care a sadit-o dreapta Ta si o desavarseste pe ea.", pe care le-am gasit scrise la Biserica Sfantul Anton din Bucuresti si ma impresionasera foarte foarte mult prin frumusetea lor.

Imi aduc aminte, a propos d intrebarea lui Cami, ca atunci cand eram mici, eu si fratele meu, impodobeam bradul cu multa vreme inainte de Mos Craciun. Bineinteles, ca orice copii cred, habar nu aveam noi cand vine Mosul de fapt. Aveam o multime de globuri de diverse culori, verzi, rosii, albastre, galbene, albe, roz.... si le puneam dupa preferinta noastra pentru un glob anume, evident. Iesea o sorcova colorata de care eram foarte mandri. Acum si eu fac bradul in Ajun, dar vad ca sunt si alte obiceiuri... Anita, sa va bucurati de bradut si sa puna Mosul ceva minunat sub el, la vremea potrivita!

MaraAnisia, Sandaa, Karla, Georgia, Laurra, Happy Mum, Mvb, Anadomnica, Anaomaria, Oanka80, Criss_2081, Alinushca, Virginia, Aditi, Cleo, Theiuta, Magdita, Madutz, Maria08, Luca2008, Alexela, Deeva, am trecut din nou pe cine mi-a venit in minte... si absolut toata lumea, si multe binecuvantari de la Dumnezeu!!!!

Karla, m-am bucurat tare mult pentru optimismul tau! Sa dea Dumnezeu bine!!!

Va las, pe maine!

A! Va propun si va rog sa ne rugam pentru Maria, o matusa a fostului meu sot, o femeie absolut deosebita, cu trei copii si cinci nepoti (cred), despre care am aflat azi ca se tot chinuie cu diverse boli... Dumnezeu s-o tina si s-o insanatoseasca! Daca ati cunoaste-o, ati iubi-o de la prima vedere...
Va multumesc!!!

Doamne Ajuta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

buna dimineata pot deja sa spun, nu?

livsy sanatate Mariei. sa ii aline Domnul zilele. multumesc pentru vorbele frumoase.

deeva te imbratisez cu mult drag.

ioanact La Multi Anisori fetei cu sanatate. la burtica.

noi am facut bradutul in seara asta, ca nu mai aveam rabdare. si de obicei la noi se face pomul mai devreme. mai am cateva lumini de imprastiat pe geam si gata, dar maine de-acum.

Evanghelia zilei - 11 decembrie, 2009
Deci a zis: Un om de neam mare s-a dus intr-o tara indepartata, ca sa-si ia domnie si sa se intoarca.
Si chemand zece slugi ale sale, le-a dat zece mine si a zis catre ele: Negutatoriti cu ele pana ce voi veni!
Dar cetatenii lui il urau si au trimis solie in urma lui, zicand: Nu voim ca acesta sa domneasca peste noi.
Si cand s-a intors el, dupa ce luase domnia, a zis sa fie chemate slugile acelea, carora le daduse banii, ca sa stie cine ce a negutatorit.
Si a venit cea dintai, zicand: Doamne, mina ta a adus castig zece mine.
Si i-a zis stapanul: Bine sluga buna, fiindca intru putin ai fost credincioasa, sa ai stapanire peste zece cetati.
Si a venit a doua, zicand: Mina ta, stapane, a mai adus cinci mine.
Iar el a zis si acesteia: Sa ai si tu stapanire peste cinci cetati.
A venit si cealalta, zicand: Doamne, iata mina ta, pe care am pastrat-o intr-un stergar,
Ca ma temeam de tine, pentru ca esti om aspru: iei ce nu ai pus si seceri ce n-ai semanat.
Zis-a lui stapanul: Din cuvintele tale te voi judeca, sluga vicleana. Ai stiut ca sunt om aspru: iau ce nu am pus si secer ce nu am semanat;
Pentru ce deci n-ai dat banul meu schimbatorilor de bani? Si eu, venind, l-as fi luat cu dobanda.
Si a zis celor ce stateau de fata: Luati de la el mina si dati-o celui ce are zece mine.
Si ei au zis lui: Doamne, acela are zece mine.
Zic voua: Ca oricui are i se va da, iar de la cel ce nu are si ceea ce are i se va lua.
Iar pe acei vrajmasi ai mei, care n-au voit sa domnesc peste ei, aduceti-i aici si taiati-i in fata mea.
Si zicand acestea, mergea inainte, suindu-Se la Ierusalim.
Sfanta Evanghelie dupa Luca 19 (12-28)

Evanghelia zilei - 12 Decembrie, 2009
Iata, v-am dat putere sa calcati peste serpi si peste scorpii, si peste toata puterea vrajmasului, si nimic nu va va vatama.
Dar nu va bucurati de aceasta, ca duhurile vi se pleaca, ci va bucurati ca numele voastre sunt scrise in ceruri.
In acesta ceas, El S-a bucurat in Duhul Sfant si a zis: Te slavesc pe Tine, Parinte, Doamne al cerului si al pamantului, ca ai ascuns acestea de cei intelepti si de cei priceputi si le-ai descoperit pruncilor. Asa, Parinte, caci asa a fost inaintea Ta, bunavointa Ta.
Sfanta Evanghelie dupa Luca (cap: 10 v: 19-21)

un link despre sf. Spiridon:
Spiridon al Trimitundei - Sfantul calator

Citat: Sfantul Spiridon al Trimitundei; Sfantul Mucenic Sinet; Sfantul Ierarh Alexandru

Sfantul Spiridon al Trimitundei

Insula Ciprului era patria minunatului Spiridon, care, nascandu-se din parinti simpli, era si el smerit cu inima si bun cu viata. In copilaria sa a fost pastor de oi si, crescand, s-a impartasit nuntii celei legiuite si s-a facut tata de copii. El vietuia cu cinste si cu placere de Dumnezeu, urmand lui David in blandete, lui Iacob in simplitatea inimii si lui Avraam in iubire de straini. Dar nu dupa multi ani, murindu-i sotia, cu osardie slujea lui Dumnezeu prin fapte bune, iar averea sa o cheltuia spre odihna strainilor. In lume atat de mult a placut lui Dumnezeu, incat s-a invrednicit cu darul facerii de minuni, caci vindeca tot felul de boli, din cele cu anevoie de vindecat si izgonea duhurile rele din oameni, cu cuvantul. Pentru aceasta a fost ales episcop al cetatii Trimitundei, care era o cetate vestita a Ciprului, in imparatia marelui Constantin si a lui Constantie, fiul sau, unde facea minuni preaslavite. [...]

si

sinaxarul audio din www.sinaxar.ro/12dec.mp3" target="_blank">12 dec 2009

va doresc numai bine si un sfarsit de saptamana linistit.

Blog

Mergi la inceput