Rugaciune colectiva pentru a avea prunci buni (51)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Multi pupici la toate fetele dragi, sunt cu gandul la voi mereu
Doamne ajuta tuturor!

Madutz

o parte din mine e acolo cu tine, ingerash din ceruri, 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
"Exista o lumina la capatul fiecarui tunel; soarele apare din nou dupa fiecare furtuna."

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank"> Ajutati un suflet, Alina merita sa traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui happymum

ioanact felicitari pentru fetita. sa fiti sanatosi cu totii si sa va bucurati de zile senine si pline de iubire.

Blog

Multumesc mult!
Astept sa ma urmezi si tu..poate cu un baiat? sau fata?

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 21+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Ioanact felicitari pt Justina.....eu una ma bucur ca ai tot fetita, pt ca vei mai avea inca o bombonica dulce......o sa fii o mamica cu doua floricele
Iti doresc sa fiti sanatoase si sa o nasti pe Justina la termen
va imbratisez cu drag floricelelor

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

..............................................

Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
..............................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Doamne ajuta!
M-a mustruluit un pic sandaa ca am intrat pe forum dar pe voi nu am intrat sa va salut . Adevarul este ca m-am uitat adesea sa vad cine a mai reusit sa primeasca pruncul mult dorit, dar au aparut asa de multe fete noi de cand nu am mai intrat eu ca aproape nu mai cunosc pe nimeni. Pe cele care isi mai aduc aminte de mine le imbratisez si stau prin zona sa mai vorbim.
Domnul ne-a binecuvantat si l-am nascut cu bine pe baiatul meu, Serafim, chiar daca nu a fost o nastere naturala asa cum imi doream foarte mult. Suntem foarte fericiti cu el si speram sa ne mai dea bunul Dumnezeu in curand si alti copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Alinushca, nu-mi vine sa cred... Bine ai revenit! FELICITARI pentru baietelul tau si te asteptam oricand poti cu mai multe povesti despre voi! Cat are Serafim acum?
Despre mine, cum poate ai vazut, nu prea am a ma lauda... Dar din fericire alte fete au fost binecuvantate si daca nu ti-ai dat seama, dintre fetele mai vechi, Criss_2081 are si ea un baietel (cred ca ti-o amintesti pe Cris), Danangie are acum doi baietei, ma rog, toate aceste informatii sunt pe prima pagina... banuiesc ca le-ai vazut...
Ma bucur foarte mult ca ai dat un semn de viata! sa va binecuvanteze Bunul Dumnezeu si cu alti prunci sanatosi curand, asa cum va doriti! O stransa imbratisare si de la mine!

Ioanact, ce veste frumoasa! Doamne Ajuta sa fie sanatoasa! Si eu ma bucur ca vei avea fetita!

Housepocket, frumoasa povestea prietenilor tai... Tu ce mai faci, draga noastra?

Anadomica, ma bucur ca ai putut trece in fuga pe la noi... daca tu ma vezi optimista, atunci, asa sa fie!
Te imbratisez si eu si iti doresc satbatori minunate alaturi de cei dragi si in primul rand alaturi de pruncutul vostru iubit!

Georgia, ai disparut?

Cami? Ce vesti ne mai aduci?

Bubu73, nu ne mai povestesti nimic?

Va imbratisez cu drag pe toate si postez mai jos si Psalmul, cu scuzele de rigoatre pentru absenta din ultimele zile...

Psalmul 78

Un psalm al lui Asaf

1. Dumnezeule, intrat-au neamurile in mostenirea Ta, pingfirit-au locasul Tau cel sfant, facut-au din Ierusalim ruina.
2. Pus-au cadavrele robilor Tai mancare pasarilor cerului, trupurile celor cuviosi ai Tai, fiarelor pamantului.
3. Varsat-au sangele lor ca apa imprejurul Ierusalimului si nu era cine sa-i ingroape.
4. Facutu-ne-am ocara vecinilor nostri, batjocura si ras celor dimprejurul nostru.
5. Pana cand, Doamne, Te vei mania pana in sfarsit ? Pana cand se va aprinde ca focul mania Ta ?
6. Varsa mania Ta peste neamurile care nu Te cunosc si peste imparatiile care n-au chemat numele Tau.
7. Ca au mancat pe Iacob si locul lui l-au pustiit.
8. Sa nu pomenesti faradelegile noastre cele de demult; degrab sa ne intampine pe noi indurarile Tale, ca am saracit foarte.
9. Ajuta-ne noua, Dumnezeule, Mantuitorul nostru, pentru slava numelui Tau; Doamne, izbaveste-ne pe noi si curateste pacatele noastre pentru numele Tau,
10. Ca nu cumva sa zica neamurile : " Unde este Dumnezeul lor ? " Sa se cunoasca intre neamuri, inaintea ochilor nostri,
11. Razbunarea sangelui varsat, al robilor Tai; sa intre inaintea Ta suspinul celor ferecati.
12. Dupa maretia bratului Tau, pazeste pe fiii celor omorati.
13. Rasplateste vecinilor nostri de sapte ori, in sanul lor, ocara lor cu care Te-au ocarat pe Tine, Doamne.
14. Iar noi, poporul Tau si oile pasunii Tale, marturisi-ne-vom Tie, in veac, din neam in neam vom vesti lauda Ta.

Imbratisez cu mult drag pe toata lumea si astept sa ne scrie si fetele care au intrat mai rar... Le asteptam cu drag!

TUTUROR

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Doamne Ajuta!

Ioanact ma bucur mult pentru vestea ce ne-ai dat-o . FELICITARI!
O sa fi mamica a doua printese .
Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa te ajute sa ai o sarcina usoara in continuare si Justina sa vina pe lume sanatoasa si la termen.
Eu azi sunt foarte bucuroasa .
Sunt in Bucuresti si am reusit sa ma intalnesc si sa cunosc cateva fete de aici, de pe forum , de la "FIV" si "Ungaria".
Ma bucur mult ca am reusit sa le cunosc.
La intalnire au venit si doua mamici cu puiutii lor, care erau tare dulci. Incurajarile lor mi-au dat mari sperante si sunt convinsa ca Bunul Dumnezeu ne va ajuta sa ne tinem si noi puiutii in brate.

tuturor

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

Buna dimineata dragele mele,

Alinushca ma bucur ca ne-ai scris. Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va ocroteasca. Foarte frumos numele pe care i l-ai dat puiutului tau. Te mai asteptam pe la noi cand mai poti sa ne scrii.
Ioanact FELICITARI pentru minunea din burtica. Sarcina usoara in continuare Maicuta Domnului fie cu voi.
Alrak ma bucur ca esti mai optimista. Te pup.
Deeva ne rugam pentru Ramona si familia ei. Ma bucur ca ne dai vesti despre Cleopatra, bunul Dumnezeu sa ii ajute si pe tine sa te mangaie. Ai fost la Caraiman ? Te rugam sa ne spui si noua cum a fost.
Victorita ce mai faci ?
Mada, mvb, Livsy, Caciantoni, happymum, cami si tuturor celorlalte fete multi si va imbratisez cu mult drag.

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

SLAVIT SA FIE DOMNUL!

dragutelor si cipicah...sinaxarul de azi....

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/decembrie/decembrie09.htm

ioanact - felicitari pentru pruncuta ta! Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va binecuvanteze si sa va ocroteasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraAnisia spune:

Buna dimineata, dragutele mele prietene

Sandaa, si ma bucur ca ne-ai scris mai des zilele astea. sanatate multa mamei tale si asteptam vesti bune.

Deeva73, si asteptam vesti bune despre tine si despre prietenii tai. Cleopatra, multumim mult de tot de gandurile tale bune si pt ca te rogi in continuare alaturi de noi .

Cami_antonia, bun venit acasa Alinei si lui Adrian ce ne mai spui despre starea Alinei? sper ca fetita ta se simte mai bine.

Ioanact, felicitari pentru fetita din burtica si sarcina usoara in continuare.

Alrak, ma bucur ca esti mai bine. recunosc ca si mie imi da tarcoale o stare de tristete datorata lipsei de bucurii sau de evenimente placute pe nici un plan. dar ii multumesc Lui Dumnezeu ca suntem sanatosi si trebuie sa mergem inainte.

Livsy, te imbratisez cu drag si ma rog la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului sa te ajute sa ne aduci vestea buna de sarbatori. si da, sunt de acord cu Cami, mare lucru ca poti sta sub acelasi acoperis cu fostul sot. grea incercare

Happymum, iti multumesc ca te-ai gandit la mine .intr-adevar pe 30 decembrie este Sf. Anisia si o sarbatoresc pe una din bunicile mele care poarta acest nume frumos si deosebit (si este numele pe care il va purta fetita mea daca ne va ajuta Bunul Dumnezeu sa avem vreodata fetita noastra).

Mada23 si Magdita, ce ne mai spuneti despre voi?

Mvb, te astept cu vestea cea mare dupa post, da?

Alinushca, bine ai revenit si felicitari pentru bebe Serafim, un nume deosebit

Victoritaaaaaa

Va multumesc tare mult tuturor celor care postati zilnic sinaxarul, scris si audio, acatistele si invataturi de folos pentru suflet. Caciantoni, Livsy, Happymum, Ioanact

Doamne ajuta tuturor,

Mara

Cu Dumnezeu in gand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vvvvv spune:

bunaaaaaaa, drageleeeeeeee meleeeeeee,
intru pe fuga, nu stiu nimic din spate, nu am citit nimic, nu am auzit nimic, dar aveam sufletul incarcat ca nu am mai luat legatura cu voi!
sunt singura la servici, colega mea este de 2 saptamani in spania la copii in concediu, si singura e mai greu, am cursuri dupa amiaza si ma duc pe cat pot!
noi acum suntem bine, cand am implinit 8 saptamani am sangerat, m-am speriat ff tare , am dat telefon la medic la bucuresti,am plecat imediat dimineata, dar nu era de la bebe, mi-a explicat ceva de genul ca uterul se dilata, varsta e inaintata...
saptamana viitoare ma duc la bucuresti sa ne mai vada medicul
eu acum de sarbatori nu prea pot sa intru pe forum, dar promit sa citesc cel putin ce s-a intamplat in urma, sper sa fiti cu toate bine!
o imbratisare calda de la mine si bebenita, multa sanatate, va pup pe toate , si sa nu fiti suparati pe noi!

6+

DOAMNE, SLAVA TIE!
SI AI GRIJA DE NOI , AJUTA-NE SA NE NASTEM SANATOSI!

Mergi la inceput