Cat ati alaptat?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

buna, deci nu e nici o problema daca se depaseste 2 ani?Al meu are deja 2 ani si 2 luni si nu da semne ca renunta l titi, e solutia la care apeleaza si atunci cand e suparat dar si ca alintat, ca de mancat mananca normal ca orice copil de varsta lui...asa ca trebuie sa ma conformez.Probabil voi merge si-n pauza la scoala sa-l fac fericit, dar sper totusi sa nu fie cazul si sa renunte pana atunci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Eu am alaptat 2,7 luni (am intrerupt pt un tratament cu medicamente). Pt mine nu a existat bucurie si fericire mai mare. Au fost si momente cand a fost obositor cu noptile, dar as lua-o oricand de la capat:)

Mamelor care alaptati mult, bucurati-va la maxim de momentele astea dulci dar nu uitati sa aveti grija de voi, luati vitamine, mancati f sanatos. Faceti-va un set complet de analize daca va simtiti cumva prea obosite. Vitaminele Prenatale sunt f bune pe perioada alaptarii si suplimentele de calciu si magneziu.
Pt fetele din US (poate se gaseste produsul si in alte tari), recomand produsul natural Mama Calm (te ajuta sa ai un somn de bebelus, alaturi de bebelusul tau). Imi pare rau ca nu l-am descoperit mai repede. http://www.calmnatural.com/mama-calm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Mindy, bine zici.
Eu am crezut ca-s slabita doar de la alaptat.
Pe Sofia un an si 8 luni si cateva zile, pe Gh , super faina cifra#536; 2 ani, 2 luni si 20 de zile.
Dar am intrerupt brusc, ajunsa internata la Fundeni cu anemie autoimuna, o balaraie care necesita transfuzii.
Joia trecuta i-am dat sa suga ultima data si m-a bulversat intarcarea asta brusca.
Insa n-am avut ce face, aveam hemoglobina 5....
Din fericire, cauza NU e alaptatul. Din fericire pt ideea de alaptare adica, nu pt mine....ca o cauza autoimuna e incomparabil mai nasoala

Deci alaptati, dar control, analize din 6 in 6 luni ar trebui....la oboeala care nu se duce dupa 2 zile cu somn mai mult.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cricrim spune:

Primul copil aproape 9luni, acum la al doilea avem 4 luni si nu papa altceva decat titi

Daca aveti timp si va place votati micutul ingeras
http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1528&ord=&pg=1&keyword=stefania%20alexia&srch=yes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

1 an, 9 luni si 17 zile!

Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui licurici

Poznele lui Andrei Nasterea lu' Andrei

www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei Muzica mea

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

din pacate doar 3 sapt ca nu aveam lapte mai deloc, desi luasem si integratori gen "best breast", fara efect...

ajutor pentru robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144576

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrinaAndreea spune:

1 an si 6 luni si mergem inainte! papam doar seara inainte de somnic si cand se mai trezeste noaptea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khrisu spune:

Un an si 2 luni si parca suntem la inceput . Nu da semne de intarcare..nici nu le astept..continuam pana va dori don'soara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khrisu spune:

off topic: Sabina, imi pare tare rau pt ce ti s-a intamplat. Sper ca sunteti ok. M-ai pus pe ganduri cu analizele ..mai ales ca eu am cam exagerat cu slabitul, efortul fizic... stressuri si divorturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

8 luni.

Mergi la inceput