Fiv in Ungaria 79

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mairis spune:

Fetele, mi-au venit analizele pt. Sindrom antifosfolipidic si Trombofilie. Sunt 2 chestii pe care nu le inteleg si care cred ca nu au iesit bine:

- Sindrom AFL: Anticoagulant lupic - neutralizare cu fosfolipide in faza hexagonala: Negativ; Anticorpi anticardiolipinici IgG: 10.654 GPL/mL Interpretare: Negativ: <12;Echivoc: 12-18 Pozitiv: >18
- Profil trombofilie ereditara (II): Gena MTHFR: Mutatia C677T - genotip heterozigot!!!!!! si Mutatia A1298C negativ.

Ce draqu sa fac? Nici nu stiu pe cine sa intreb si ce inseamna asta.
Am gasit o cauza pt care nu raman eu insarcinata?
PLS, ma ajutati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

fetele care ati facut ET cu congelati, cat ati platit si cum decurge procedura, se face doar inhibare, parca, ca nu are rost si stimulare.
pup

samira te astept deseara, serv usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm

Citat:
citat din mesajul lui gabi3604
nu stiu daxca la noi se face acest test, CCCT.
Si eu cred ca in CM-ul cu testul nu merge sa incepi inhibarea. Dar cine stie...
Tu cum statusi cu FSH pāna acum? Cāt a fost FSH maxim in Z2-3?

Din pacate, pana in luna Mai cand am facut laparoscopia pt un chist ovarian, nu am avut niciodata curiozitatea sa imi fac analizele hormonale , asa ca nu stiu cum arata FSHul meu cand aveam doua ovare intregi (noi incercam sa facem bebe de vreun an jumate si asa se justifica indolenta mea cu nemasurarea hormonalellor inainte de laparoscopie). Asa ca toate hormonalele mele sunt facute DUPA laparoscopie. In 7 luni consecutive, cel mai mare FSH l-am avut 8.7.
E2ul l-am avut in medie 60, cu exceptia unei singure luni cand l-am avut 40, dar medicul zice ca luna aia nu se pune, din moment ce iese in mod constatnt in jur de 60.
LHul il am destul de micut: cam 4...

Pai ce ai patit? ti-ai scos un ovar?

Oricum, arata bine FSH-ul tau.

fa si tu inhibina B si AMH, sa ai un tablou mai clar...

Si zici ca te pregatestid e FIV? Ai mai facut vreunul? Daca da, cum ai raspuns la stimulare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui mairis

Fetele, mi-au venit analizele pt. Sindrom antifosfolipidic si Trombofilie. Sunt 2 chestii pe care nu le inteleg si care cred ca nu au iesit bine:

- Sindrom AFL: Anticoagulant lupic - neutralizare cu fosfolipide in faza hexagonala: Negativ; Anticorpi anticardiolipinici IgG: 10.654 GPL/mL Interpretare: Negativ: <12;Echivoc: 12-18 Pozitiv: >18
- Profil trombofilie ereditara (II): Gena MTHFR: Mutatia C677T - genotip heterozigot!!!!!! si Mutatia A1298C negativ.

Ce draqu sa fac? Nici nu stiu pe cine sa intreb si ce inseamna asta.
Am gasit o cauza pt care nu raman eu insarcinata?
PLS, ma ajutati?

De ce plāngi? Cred ca totul e Ok!
Mare lucru ca ai gena 677 polimorfa ... si heterozigot... cei mai multi oameni au asa ceva, care e problema?

probabil ca anticorpii anticardio va trebui sa-i repeti, dar nu e graba asa mare... mai sta si tu 6 sapt. si refa testul.

restul e bine. Bine ca n-a lupus anticoagulant, ca ala era mai problematic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabi3604

Pai ce ai patit? ti-ai scos un ovar?

Oricum, arata bine FSH-ul tau.

fa si tu inhibina B si AMH, sa ai un tablou mai clar...

Si zici ca te pregatestid e FIV? Ai mai facut vreunul? Daca da, cum ai raspuns la stimulare?

Nu mi-a scos tot ovarul: chsitul avea cam 6 cm si cand a scos chistul, a taiat cam multicel din ovar, probabil de teama sa nu se refaca chistul. Asa ca, dintr-un ovar mai am un rest de 1.3 cm care se pare ca nu mai contine foliculi in el. Deci practic, ma bazez pe un ovar, care macar a reusit sa preia si functiile aluia operat, asa ca ovulez lunar cu ovarul sanatos.
Am facut Inhibina B si AMHul, dar le-am facut la Bioclinica, care se pare ca e tare la inceput cu analizele astea si nu stiu cat de bine le lucreaza. Le-am repetat la Synevo (macar Synevo lucreaza AMHul in Germania si ma simt mai bine sa stiu ca e lucrat de nemti) si pe saptamana viitoare ar trebui sa primesc rezultatele. Apoi am sa compar rezultatele de la cele doua laboratoare si o sa trag o concluzie despre Inhibina B si AMH.
Nu am mai facut nici un FIV sau stimulare ovariana. D'aia ma agit ca un Pepsi , ca nu stiu de ce e in stare organismul meu in cazul asta.

mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaflorea spune:

Retam Doamne Ajuta ca de data asta sa se lase cu
Patricia ..tine pumnii stransi, si asteapta mai departe. Cred ca in ziua 5 e cam repede pentru vreun simptom.
Sami ma sperii putin, da-mi trece repede. Eu nu am avut sangerari ca la menstra dupa operatie, doar asa foarte putin la pipi
Ce-mi place faza cu finutul!!!Te inteleg, asa-s eu cu copiii lui sora-mea. Are o fetita de 7 ani si un baietel de 2. Sunt deliciosi si ma iubesc la nebunie. cea mare a dormit la noi alaltaseara, i-am cumparat revista cu Hannah Montana si acum , langa pat am poster Hannah Montana 50/50cmAm vrut sa-l dau jos dupa ce Izuca a mers acasa, dar al meu nu m-a lasat, ca ea a declaret ca asta (dormitorul nostru) e camera supervedetelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Mirela, eu am facut pe ciclu natural, fara nimic, doar tratamentul de sustinere dupa ET.

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

fetele care ati facut ET cu congelati, cat ati platit si cum decurge procedura, se face doar inhibare, parca, ca nu are rost si stimulare.
pup

samira te astept deseara, serv usor

Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)

si aspiranta la bebe 2

Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Espe spune:

Patricia, si pe mine la FIV nr 1 (reusit) m-au durut ffff tare sanii. Acum vad ca e altfel, poate pt ca prima data am facut inj cu progesteron si acum nu... Beta nu am facut, vineri trebuie sa fac, asa a spus dr Zadori. Intre timp fac tratamentul si beau ceai de cretisoara si incerc sa am rabdare, dar este extrem de greuuu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Espe

Patricia, si pe mine la FIV nr 1 (reusit) m-au durut ffff tare sanii. Acum vad ca e altfel, poate pt ca prima data am facut inj cu progesteron si acum nu... Beta nu am facut, vineri trebuie sa fac, asa a spus dr Zadori. Intre timp fac tratamentul si beau ceai de cretisoara si incerc sa am rabdare, dar este extrem de greuuu...

bafta espe, sa fie cu noroc acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Espe spune:

Multumesc frumos! Sper sa fie...

Mergi la inceput