Fiv in Ungaria 79
Raspunsuri - Pagina 12
mirela2 spune:
gabi si mairis sarumana de detalii

david asta e, mergem inainte

pupici si floricele la fetele ce asteapta beta, sa fie cat mai mare
tveety spune:
Gata, am citit si capitolul 78, mi-a luat ceva timp ![]()
Mirela nu pot sa cred, nu-mi venea sa cred cand am citit un mesaj de incuarajare pt tine, trebuia sa citesc cu ochii mei mesajul in care ai scris de sarcina ta oprita.......

curaj si mergi inainte totul va fi bine
Bobocei2 la fel 

nu am cuvinte....
Zapp ite felicitari si DD sa te ajuta sa duci sarcina la capat
Tannoo succes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ma gandesc mult la voi 

http://lt2f.lilypie.com/jJSZp3.png
balanta_tm spune:
tveety, eu am facut si celelalte analize ce tin de profilul tiroidian: FT3, FT4, anti TPO si anti TG. Toate sunt in limite. TSHul, e si el in limite, dar se pare ca la mine, in anotimpul rece, creste aiurea: vara il am in jur 1 si uite-ma in Noiembrie cu el 2.3.
Tratement trebuie sa fac ca sa il tin in frau, altfel medicul cu care fac FIV nu este de acord sa incepem protocolul.
Tu ce tratament faci si in ce doza?
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
Espe spune:
Patricia, eu sunt in a 7-a zi de la ET cu morula, si tot nimic nu simt.
Retam, ceaiul de cretisoara e impotriva avortului spontan, e un fel de progesteron din plante.
tannoo25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tveety Tannoo succes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ma gandesc mult la voi ![]() ![]() http://lt2f.lilypie.com/jJSZp3.png |
hello,
mercic

tu ce ai mai facut ?
vino pe mess ...
Espe spune:
Patricia, in sani simt o tensiune doar, nu pot sa spun ca ma dor. Se pare ca nu e o regula sa te doara, chiar astazi am vb cu 2 doamne (una gravida in luna 7 cu gemene, alta care a nascut deja o fetita) ambele cu sarcini obtinute prin FIV la Zadori, cu acelasi tratam de sustinere ca al meu si nici ele nu au simtit mai nimic. Una dintre ele mi-a spus ca nu au durut-o deloc sanii, doar la 3 sapt de la ET s-au invinetit putin....
Tanoo, ce face Dana, te-am mai intrebat. Nu stii nimic?
patricia spune:
offfffffff Espe pe mine la celalalt Fiv m-au durut, dar acum doar putin iar areolele sunt ffffffffff fine. Nu mai am stare si nici rabdare.
samira33 spune:
hello
LA MULTI ANI!!! celor ce-si serbeaza onomastica azi!!!
mirelush...aici sunt...am venit pana acasa sa ma schimb...ca mi-a venit CM...curge de zici ca-i cascada...parca niciodata nu a fost asa.
aseara am venit tarziu acasa...si am avut de facut bagajul barbatului ca azi dimi a plecat in Germania...ne-am trezit la 5 ca a vut avion la 7...apoi am avut treaba la ITM...si acu am facut o escala acasa si ma duc la munci inapoi pana diseara

si sunt chioara de somn si nu ma simt bineeeeee......si trebuie sa ma ducccccccc
irina...mie dupa operatie ,cam dupa 6 zile am avut o sangerare exact ca menstra si care a tinut 3 zile-tot ca menstra.
cand am fost la control m-a intrebat madam doctorita daca a aparut aceasta sangerare si mi-a spus ca prima menstra trebuie sa vina cam dupa o luna de la sangerarea respectiva.
e...asa a si fost...mi-a venit menstra fix dupa 30 de zile...da curge ca la balamuc...si ma doare burta la modu crancen...si m-a chinuit durerea si inainte vreo cateva zile
dragelor....cele aflate in plina perioada de stimulare,cele aflate la/dupa punctie...cele aflate in asteptare de ET...cele aflate la clocit....va pup pe fiecare in parte...si va imbratisez cu drag...sa ne aduceti numai vesti bune.
aseara l-am jughinit pe nepotelul/finut mic...facem botezul de 26 Decembrie...abia astept...ca imediat dupa operatia mea nu am mai putut sa-l facem...si apoi s-a intrat in post.
i-am dat sa pape cu biberonul...si rade la mine cand ma vede si da din manutze si din picioruse de zici ca-i morisca.
e un grasomeg...de o sa-mi rupa mainile...are 8 kile...la 4 luni jumate.
am cumparat si hainute...frumusele tare...am cumparat hainute si jucarele si pentru nepotelul mai mare-la ziua caruia am fost de fapt...si de acum tot asa voi cumpara pentru amandoi....ca nasii nepotelului Andrei nu mai pastreaza legautura cu finutul lor...si nu vreau sa sufere bietul copilas vazand ca eu ii duc de toate doar fratelui lui.
abia astept sa va pun pozici de la botez
am plecat...vorbom diseara...ca sunt singurica....nu am barbat de gadilat...asa ca-mi fac de cap 

va puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup