Fiv in Ungaria 79
Raspunsuri - Pagina 11
balanta_tm spune:
gabi3604, ma tot gandesc de ceva vreme la testul cu clomiphene citrate (intr-o luna am avut E2=67).
Daca l-as face, oare cat timp ar trebui sa treaca pana as putea incepe inhibarea pt FIV? Banuiesc ca cel putin pe CM pe care as face testul, nu ar trebui sa incep inhibarea (protocol lung, din Z21). Sau?
Multumesc
.
Edit later: in luna in care am avut E2=67, am avut cel mai mic FSH masurat dupa laparoscopie: 7.4
.
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala [a
tveety spune:
Balanta, Zapp am citit discutiile voastre despre TSH. Eu am avut 3,62 apoi 4,21 si 3,57 pot sa spun ca sunt in limite normale nu? Apoi T3 si T4 iar ok. Dna Krizsan mi-a spus sa nu-mi fac griji. Apoi totusi m-am dus la endocrinolog, s-a mirat ce caut la ea si pentru linistea mea mi-a cerut sa fac analizele anti TPO si anti TG, ambele au iesit mari. Uite de ce am TSH marit. Inca nu este ff grava situatia la mine si daca nu insistam cu analize faceam FIV fara sa stiu de probleme. Am fost felicitata ca am depistat si momentan iau medicament, pentru a aduce in limite "recomandate" TSH-ul, urmand sa-mi fac ocazional analize sa vedem daca se va inrautatii sau nu situatia. Concluzie daca ai dubii fa mai multe investigatii!
Ma duc sa citesc ce ati mai scris si revin.....
http://lt2f.lilypie.com/jJSZp3.png
gaba-rema spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui balanta_tm gabi3604, ma tot gandesc de ceva vreme la testul cu clomiphene citrate (intr-o luna am avut E2=67). Daca l-as face, oare cat timp ar trebui sa treaca pana as putea incepe inhibarea pt FIV? Banuiesc ca cel putin pe CM pe care as face testul, nu ar trebui sa incep inhibarea (protocol lung, din Z21). Sau? Multumesc .Edit later: in luna in care am avut E2=67, am avut cel mai mic FSH masurat dupa laparoscopie: 7.4 .mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota insuficienta venoasa cronica bilaterala [a |
nu stiu daxca la noi se face acest test, CCCT.
Si eu cred ca in CM-ul cu testul nu merge sa incepi inhibarea. Dar cine stie...
Tu cum statusi cu FSH pāna acum? Cāt a fost FSH maxim in Z2-3?
mairis spune:
Mire, parerea mea:
- la Clamydia Anticorpi IgM - e bine, negativ, nu ai o infectie activa. IgG tau arata o infectie recenta sau recurenta, candva ai avut si ai anticorpii Igg care indica asta.
Adika, atunci cand esti infectata activ corpul tau produce anticorpi Igm, si mai tarziu anticorpi Igg pentru a te proteja.
- la Toxoplasmoza IgG=<0,0 si IgM=<0,07 Asta inseamna ca esti subiect neimunizat (nu l-ai avut niciodata si nu ai anticorpi pt. el) dar nici nu il ai activ. Adika in sarcina va trebui sa tot repeti analiza asta, ca nu cumva sa contactezi virusul. Si eu am la fel, stai linistita, nu e asa grav.
Deci sunt analize bune.
balanta_tm spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabi3604 nu stiu daxca la noi se face acest test, CCCT. Si eu cred ca in CM-ul cu testul nu merge sa incepi inhibarea. Dar cine stie... Tu cum statusi cu FSH pāna acum? Cāt a fost FSH maxim in Z2-3? |
Din pacate, pana in luna Mai cand am facut laparoscopia pt un chist ovarian, nu am avut niciodata curiozitatea sa imi fac analizele hormonale
, asa ca nu stiu cum arata FSHul meu cand aveam doua ovare intregi (noi incercam sa facem bebe de vreun an jumate si asa se justifica indolenta mea cu nemasurarea hormonalellor inainte de laparoscopie). Asa ca toate hormonalele mele sunt facute DUPA laparoscopie. In 7 luni consecutive, cel mai mare FSH l-am avut 8.7. E2ul l-am avut in medie 60, cu exceptia unei singure luni cand l-am avut 40, dar medicul zice ca luna aia nu se pune, din moment ce iese in mod constatnt in jur de 60.
LHul il am destul de micut: cam 4...
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
david1977 spune:
mirela2 nu am cuvinte draga mea
, nu am mai citit de joi cea ce s-a scris , nu pot sa cred cea ce citesc
.
alinamolnar, didiloo, kitta, violeta70, patricia, rubia si tannoo va tin pumnii ca puiutii vostri sa fie lipiciosi si sanatosi 

.
zap, 2bobocei si Retam, sa dea DD sa va tineti pruncutii in brata 

.
Retam da ceaiul de cretisoara este indicat in perioada sarcinii.
Liana30 spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi!!!
va pupam pe toate.
www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita 
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
Sebi are nevoie de voi!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
2bobocei spune:
La multi ani si din partea mea celor care isi sarbatoresc astazi ziua numelui!
La mine din pacate odiseea FIV 4 s-a incheiat, nu a mai fost nevoie sa repet Bhcg pentru ca inca de vineri si-a facut aparitia CM-ul.
Mergem inainte si speram ca cei trei embrioni vitrificati vor fi castigatori!
patricia spune:
Fetelor care sunteti in asteptarea rezultatului hcg, avti ceva simtome? eu sunt in a 5 zi de la ET cu blaso, dar nu simt nimic.Nu ma doare nimic, doar putin S.ni
.Va multumesc ptr,urari.
BUNUL DUMNEZEU SI MAICUTA SFINTA SA MA AJUTE SA-MI TIN IN BRATE BEBEII MEI REZULTATI DIN ACEST FIV!