Fiv in Ungaria 79
Raspunsuri - Pagina 14
tannoo25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Espe Beta nu am facut, vineri trebuie sa fac, asa a spus dr Zadori. |
bafta maxima !
mairis spune:
Gabi, iti multumesc pentru raspuns.
Valoarea asta asa de mare de 10654 GPL/mL la Anticorpi anticardiolipinici IgG nu e alarmanta? Adika peste 18 e pozitiv si la mine e peste 10mii!!!! 
In legatura cu Mutatia C677T se impune analiza homocisteinei?
Si exista vreun tratament, vitamine etc care sa ma ajute?
Are legatura cu infertilitatea mea acest rezultat?

balanta_tm spune:
mairis, nu cred ca valoarea sa fie 10654 GPL/ml. Cred ca valoarea este 10,654. Synevo pune valorile iesite din limite in chenar, ori nu cred ca la tine 10.654 este in chenar.
Pt MTHFR C677C, da, este bine sa faci analiza homocisteinei, ca sa vezi cat de afectat este organsimul.
Pt MTHFR exista solutii, stai linistita.
De asemenea, mutatia factorului II (protrombinica) si a factorului V Leiden sunt in frecventa destul de mare. Nu stiu daca le-ai facut si pe astea.
La topicul cu Trombofilia poti gasi mai multe detalii.
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
rubia spune:
La multi ani tuturor celor care poarta numele de Andreea sau Andrei(mamici sau pitici).
Tamarillys in legatura cu tratamentul meu.
A fost asa:Clexane de 0,2 incepand din prima zi de stimulare,Acid folic de 5 mg(Acifol dupa cum am mai zis), si complex de B-uri dar mi-a precizat sa contina neaparat B6 si B12.Eu initial luasem complex de la Wallmark dar apoi am citit ca ala nu are B12 si am luat de la Doppel Herz care are si B6 si B12 si mai are o doza mica de acid folic.
Vitaminele si Acidul folic le luam dinainte de stimulare de pe vremea cand faceam inhibare cu AC,ca eu n-am facut altfel de inhibare.
patricia spune:
Espe, Irina va multumesc frumos,Sper sa ma am rabdare si sa nu fie degeaba.
Eu iau 1/2 de tableta de bromcriptina seara. Oare asta are vreo legatura cu aureolele mele moi?
mairis spune:
Balanta_tm, am facut toate analizele de mai jos:
• Profil sindrom antifosfolipidic anticoagulant lupic, anticorpi anticardiolipinici IgG, anticorpi anti-beta 2 glicoproteinaI IgG, IgM.
• Profil trombofilie ereditara II: antitrombina III, proteinaC, proteina S, mutatia factorului V Leiden, mutatia protrombinica (factorII) , gena MTHFR (mutatii C677T; A1298C)
si am mai facut: APCR, APTT, si Imunoglobulina IcG de la imunologice.
Toate au iesit bine, in limite si negative, cu exceptia: Mutatiei M677C cu genotip heterozigot.
Ai avut dreptate cu Anticorpi anticardiolipinici IgG, e vb de 10,654. ![]()
![]()
Am sunat la Synevo sa ma lamureasca!
Deci e bine... in afara de mutatia asta tampita!
Am citit ca 12% din populatie o are M677C si ca are legatura directa cu bolile psihice... schizofrenia, Alzheimer, depresiile severe etc!!!! 
Inseamna ca o vom lua razna mai incolo? .... ![]()
Iar acum ca vreau BB, ce pot face cu M677C? 

Espe spune:
patricia, eu iau 1 pastla de Bromcriptina/zi, Violeta ia 1/4 pastila. Intreab-o si pe ea ce simptome are, e in ziua 9 de la ET.
balanta_tm spune:
mairis
, daca ai doar MTHFR C677T heterozigot, eu zic ca stai bine. Nu iti face ganduri negre cu schizofrenia, boli psihice, etc. Nu e cazul sa gandim pana intr-acolo.
Dupa parerea mea, pt MTHFR ai nevoie de vitaminele B6, B9(= acid folic), B12 in anumite doze si niste injectii cu Clexane daca faci FIV.
Ai si varianta sa mergi la un hematolog, sa iti faca el/ea schema de tratament pt MTHFR C677T heterozigot.
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
patricia spune:
Mersi Espe.

Violeta pe unde esti?Eu iau 1/2 de tableta de bromcriptina seara. Oare asta are vreo legatura cu aureolele mele moi? Tu ce simptome ai? Te dor sinii? Eu sunt in ziua a 5 a de la ET cu blaso, si crede-ma nu mai am rabdare 

Fetelor voi tot in pat stati?