Rugaciuni pentru Soni!
Raspunsuri - Pagina 12
LauraNicole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doinabita Privesc, cu ochii goi la adresa de mess a lui Soni.Stiu ca aici nu imi va mai raspunde nimeni, niciodata! Ai fost in clipe multe alaturi de mine , de Dan de familia mea.Nu pot exprima in cuvinte durerea pe care o simtim .Privesc la standingul cumparat de tine pentru Dan, la perna anti escara , privesc in gol...umblu prin casa si imi vine sa strig la cer: DE CE? Ne incurajai, ne indrumai , erai alaturi de noi...DAR: Vei ramane in sufletul meu vie asa cum te stiu! Vei ramane in amintirile noastre asa cum erai! Drum bun sora mea de suflet! Ingerii sa iti vegheze somnul!!! Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!! |
Azi , din obisnuinta,am vrut sa-i scriu cum am terminat scoala (sunt la colegiu aici )si eram cat p-aci sa dau click pe id-ul ei de id apoi mi-am adus aminte ca nu mai e Soni a mea !Si mi s-a strans inima !
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
Carmenbr spune:
Multumim mult ca ati fost alaturi de Soni cu o rugaciune, cu un gand bun. E un inger mai mult acolo sus acum. Pace si liniste suflet curat!
Multumesc moderatorilor ca au lasat acest subiect aici cateva zile. Mutati-l acum, va rog, la Sufletul Credintei.
danielac spune:
Deja am ochii plini de lacrimi si am citti subiectul pana la capat, parca tot sperand sa nu fie vorba despre Soni din Italia...
am intrat azi aici, ca o ironie a sortii sa scriu pentru ca simteam nevoia, sama confesez cuiva, se implinesc 3 ani in curand, de cand Radu, cel mai bun prieten al fiicei mele, nu mai e....si peste ce am dat........
Soni, daca te intalnesti acolo cu Radu (am si acum in minte momentele in care ai vrut si ai incercat sa ne ajuti sa il scapam!), daca te intalnesti cu Cristina-Elena (fetita care a murit din cauza unui meduloblastom, si pe care de asemenea ai vrut sa ma ajuti sa gasim o cale sa o salvam!)...te rog sa le spui ca ii iubim si acum si ca tu vei avea grija de acum incolo de ei, asa cum ai sa ai grija de Marian, Robert si multi altii......... te rog!
Soni, Dumnezeu sa te aiba in paza ca mult bine ai mai facut pe Pamant!