Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(46)
Raspunsuri - Pagina 19
galliciana spune:
nu stiu, nu mi*a spus mare lucru, decat- doamna....... sunteti bine acum!!dar, nu stiu de ce am sangerat dupa aceea....
nu te mai agita atata, vb lui ani!!!
stimulare?? clostilbegyt! ziua 3*7. monitorizari pana ninge...
astept inca o minune in viata mea!!!
galliciana spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui blue_flower
N-am vazut nimic. La ultima eco mi-a zis nenea doc ca e prea mare bebe si prea putin lichid - nu ca am eu prea putin lichid, asa e normal - pentru a mai avea imagini f clare. Mi-a aratat o bucata de fata de bebe, n-am inteles nimic din ea. Nu sunt extrem de dezamagita, pentru ca ....nu stiu, sunt nerabdatoare sa il vad si sa il tin in brate, dar pe ecran mi se pare ca e alien. Nu va suparati pe mine, nici barbata-miu nu se supara, dar eu nu vad nimic clar/induiosator/emotionant intr-o poza pe un ecran. Poate sunt eu mai rece prin fire si natura meseriei si prin toate evenimentele petrecute in viata mea de pana acum, dar nu ma emotionez prea usor. Asa sunt eu. Ceea ce vad pe un ecran nu ma emotioneaza. Cam asta e. Deci nu, nu am vazut nici o putza. Nici nu i-am cerut doctorului sa imi arate. Daca mi-a zis ca e bine, inseamna ca asa e si gata. Ma duc sa imi schimb semnatura. 29+ ![]() |
albastrica mica, de acord cu tine.
dar,trasaturile inca din burtica se pot distinge.
am fost cu sor-mea la eco, si la fel se vedea, un alien, cu trasaturi din familie!
acum are o frumusete de fata,nu de alta!
deci,eu cred ca te inteleg! pupam bb alex!!!!!!!

galliciana spune:
bruna de maramu, unde sti? ce faci?
sur le pont......
brunadria spune:
eu am ajuns acasa din spital abia azi.. prea multe de la laborator nu ne au zis azi , doar ca aveam 17 ovocite bune.. despre embrioni nu ne a zis nimic , au zis ca ma suna maine dimineata fiind z3 de la punctie..
va intreb : e normal sa nu se stie nimic a doua zi de la punctie?
pe mine ma tin ca pe jar, eu credeam ca am mai multe noutati azi dar nu , pana maine..
eu sunt bine acuma, tot balonata...o sa treaca..
astept sa mi iau puiutii acasa.
galli pe aici sunt, am dormit azi
libra,mona cand e urmatorul pas?
babyblue spune:
bruni, dar cati embrioni iti transfera?
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
ada29 spune:
Hola cucuiete,
Slabuta miscare pe aici![]()
Fetelor fost la gine azi,mi-am luat morcovul cu mine si am plecat,cel mai groaza mi-a fost de uter sa nu se fi refacut polipii,apoi de ovarul lenes cu aspect miocropolichistic,apoi de pap..
rezultatul e bun
,uter normal,curat fara brontozauri,ovarul drept curat iar stangul marit dar fara polichisturi iar in plus corp galben
Deci am ovulat cu stangul,imi venea sa-l pup,pe ovar bineinteles
rezultatul la pap vinerea viitoare dar mi-a spus ca,colul mi-e lung si f curat.Deci e de bine,merg pe mana vitex-ului pana in februarie,daca nu se intampla nimic,mai vedem incotro ne-om indrepta.
Bebita,eu nu mi-aduc aminte sa ma fi dereglat dupa HSG,nici sangerari lungi n-am avut dar am fost cumintica![]()
Brunadria,17 ovocite bune e f bine.Iti raman si de fratiori.Lasa ca dimineata o sa afli mai multe.Multa bafta!
Nico,spor la sacrificat sau la privit
Amy??? Elly?? Dansati? vin si eu..
Galli
,Libra vine cu vestile bune! DD ajuta!
babyblue spune:
lol,
da ada, eu n-am stat cumintica, parca daduse turbarea in mine, nu si nu ca eu fac amor dupa HSG, ca sa nu pierd ovulatia ( aia care ma gandeam eu ca e, ca nu mi zisese nimeni nimic de vreo ovulatie, avand in vedere ca luna trecuta ovarul meu a dormit ca porcul..ala de-l sacrifica guze), si ca ma gandeam eu in capul meu, ca substanta de contrast a dilatat trompa si cine stie, o circula mai repede ovulul meu ipotetic spre lenesii de gigei ai sotului. ca si aia..niste amarati.
crede ma ca mi-am facut atatea scenarii in cap, am stat pe you tube vreo doua ore uitandu-ma la filmueletele alea funny despre ovulatie si mi-am facut curaj....
nah, de exemplu:
http://www.youtube.com/watch?v=hAgOk3-loUY

_
brunadria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyblue bruni, dar cati embrioni iti transfera? _ Babyblue va pupa pe toti!! In asteptarea unui ingeras in viata noastra.... |
babyblue sper sa am ceva embrioni deja ,eu sper ,pt ca nu ne a zis nimic despre embrioni , am ramas ca ma suna maine dimi..
eu am vrut sa transfer 3, dar biologistul nu e deacord , asa ca voi transfera 2!
astept sa se faca dimi sa am vesti despre copilasii mei
babyblue spune:
de ce sa nu fie de acord?
nu e ok sa faci trei copii?
ba eu zic ca la cat chin e, ar fi ideal...sau poate se gandeste sa nu fie prea multi in uter si sa nu aiba sanse?
in tot cazul, iti tin pumnii sa fie cu cel mai mare noroc posibil.
am auzit ca e o luna ff buna de facut copii. de fapt, tot finalul de an 2009 deci prind si eu, cu luna decembrie 

si ce se intampla cu ceilalti embrioni, dc ies toti? cum poti stii dc ies toti? dc ii da la altii? nu ti-a aratat unde i-a pus? poti verifica dc mai sunt toti?
_

29+