Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(46)
Raspunsuri - Pagina 18
blue_flower spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui guzelnico
Floricico, chiar asa, se vede tzutzurelu' la eco? _ FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot |
N-am vazut nimic. La ultima eco mi-a zis nenea doc ca e prea mare bebe si prea putin lichid - nu ca am eu prea putin lichid, asa e normal - pentru a mai avea imagini f clare.
Mi-a aratat o bucata de fata de bebe, n-am inteles nimic din ea. Nu sunt extrem de dezamagita, pentru ca ....nu stiu, sunt nerabdatoare sa il vad si sa il tin in brate, dar pe ecran mi se pare ca e alien. Nu va suparati pe mine, nici barbata-miu nu se supara, dar eu nu vad nimic clar/induiosator/emotionant intr-o poza pe un ecran.
Poate sunt eu mai rece prin fire si natura meseriei si prin toate evenimentele petrecute in viata mea de pana acum, dar nu ma emotionez prea usor. Asa sunt eu. Ceea ce vad pe un ecran nu ma emotioneaza.
Cam asta e.
Deci nu, nu am vazut nici o putza. Nici nu i-am cerut doctorului sa imi arate. Daca mi-a zis ca e bine, inseamna ca asa e si gata.
Ma duc sa imi schimb semnatura.
29+
guzelnico spune:
FloricicaAlbastrea, cand o veni termenu', sa ne postezi si noua o poza cu tine tinandu-l in brate pe bb Alex. Si noi abia asteptam momentul tau. 

_
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
blue_flower spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui guzelnico FloricicaAlbastrea, cand o veni termenu', sa ne postezi si noua o poza cu tine tinandu-l in brate pe bb Alex. Si noi abia asteptam momentul tau. ![]() ![]() _ FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot |
Nu stiu daca v-am povestit, dar al meu sot ma pozeaza din profil la cateva zile si vrea la final sa le lipeasca intr-un mini clip si ultima poza sa fie cu bebe in brate.
Ma gandesc sa va trimit totusi o poza....dar mi-e ca va speriati de burtica
ca a cam crescut. :)Dar sigur va dau la final filmuletul cu pricina, sa vedeti si voi cum trece timpul.
Ne-am inspirat de aici:
http://www.guba.com/watch/3000017915
30+
simonia spune:
ANI, si daca de la nastere ai uterul intr-o pozitie vicioasa, care iti da aceste dureri si infertilitate? si care se poate corecta? in viitor ia in considerare si laparoscopia, sa vezi "peisajul" 
galliciana spune:
simo, am facut la cluj, ca era mai aproape, si dct de aici a fost coleg cu cel de acolo.100 eur.
astept inca o minune in viata mea!!!
babyblue spune:
buna fetelor dragelor.
am si eu o intrebare pt cele care au facut HSG: dupa analiza asta se intampla sa se deregleze ciclul?
ca eu sunt ziua 24 si mereu, de luni de zile imi vine ciclul ceas in ziua 24 si mai mereu dimineata. azi nu mi-a venit si nu remarc nici pete ceva, cum mai apareau?
se poate sa mai intarzie nitel, dupa toata ameteala asta cu HSG?
k trebuie sa mi sun doctorul in prima zi de ciclu pt ca facem IA luna asta...
va pup.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
galliciana spune:
bebita, eu am avut sangerari vreo 2 sapt, deci, clar,nu?![]()
depinde de organism........
astept inca o minune in viata mea!!!
babyblue spune:
of doamne, dar ce te au casapit asa? de ce ai sangerat in halul asta?
ma oftic ca nu mi mai vine odata, ca azi trebuia sa ma duc la medlife sa vb cu doctorul de stimulare si cand sa vin pt monitorizari, sa facem planul. nu mai pot de nerabdare, la cum am eu ovulaitile, in ziua 10 sigur imi face si am asa un feeling ca cu stimulare, IA nr 2 o sa iasa. nu mai am rabdare sa o fac....se zice ca balantele raman gravide in 2009 si vreau sa raman si io in decembrie acu, pe ultima suta....
dc o iesi, evident..dar eu ma incurajez ca nr 2 va fi cu noroc.
_
babyblue spune:
voua ce va dat pt stimulare ovariana pt IA? ca eu n-am mai facut pana acum.
sunt pastile sau injectii si cum se fac? din prima zi de ciclu?
_
ANI.G spune:
ellyshor cate instilatii ai facut ? La cate zile ? Sau cum...?
babyblue nu te mai stresa atat. O sa fie bine, ai sa vezi.
Cu stimularea pentru IA nu stiu
http://clipedinviatamea.blogspot.com/ - DESPRE INFERTILITATE SI NU NUMAI...