Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(46)
Raspunsuri - Pagina 20
Libra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui galliciana bruna de maramu, unde sti? ce faci? ![]() sur le pont...... astept inca o minune in viata mea!!! |
"Sous le pont Mirabeau coule la Seine/ Et nos amours..."
_
made in Romania, '73
Libra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui brunadria eu am ajuns acasa din spital abia azi.. prea multe de la laborator nu ne au zis azi , doar ca aveam 17 ovocite bune.. despre embrioni nu ne a zis nimic , au zis ca ma suna maine dimineata fiind z3 de la punctie.. va intreb : e normal sa nu se stie nimic a doua zi de la punctie? pe mine ma tin ca pe jar, eu credeam ca am mai multe noutati azi dar nu , pana maine.. eu sunt bine acuma, tot balonata...o sa treaca.. astept sa mi iau puiutii acasa. galli pe aici sunt, am dormit azi ![]() libra,mona cand e urmatorul pas? ![]() |
Bravo! Bafta sa auzim vesti bune! Am zis eu ca repopulezi Franta!
La noi luni, de Sf. Andrei, e ziua cea mare si marti si miercuri etc.
_
made in Romania, '73
Libra spune:
ADA

da-i batai cu Vitexul si cu sotul - am vazut eu un rezultat concret cu ochisori albastri din tratamentul asta!
_
made in Romania, '73
luminita42 spune:
fetele buna seara,
ada, ce vesti bune, minunat lucru este sa auzi ca esti sanatoasa!
Brunadria, Mona
felicitari pentru rezultate, ce de outze fetelor :-)), cum de reusiti voi sa dati atatea, numai eu nu mai produc nimic..:-(
babyblue, eu am facut stimulare asa 1) o schema mixta de closty si menopur, 2) numai menopur 1 doza/zi 3) numai cu puregon 1 doza/zi; toate schemele incepeau din z3 si continuau pana era cazul, pe urma venea injectia de declansare a ovulatiei (ovitrelle sau prgnyl) pe urma IA-ul si asteptarea cu utrogestanul(4-6 ovule pe zi)
Numai in cazul 1) am facut IA. cazurile 2 si 3 au fost esecuri lamentabile.
Dupa HSG si mie mi-a venit ciclul cu o zi mai tarziu, am avut o faza luteala de 13 zile in loc de 12 zile; si eu prestasem dupa HSG si-mi facusem sperante, dar nimic.
si
pentru toate fetele!
brunadria spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Libra
"Sous le pont Mirabeau coule la Seine/ Et nos amours..." _ made in Romania, '73 |
galli a vrut sa zica:
Sur le pont d'Avignon
On y danse, on y danse
Sur le pont d'Avignon
On y danse tout en rond...
luminita42 spune:
Fetele, dincolo de lupta pentru reproducere, in curand ma va si lovi lupta pentru supravietuire. cand ne vom muta aici la olanda va trebui sa fim si eu si sotu' atenti ca naiba cu banii :-((
viata noastra in romania era financiar mult mai relaxata, cu toate ca nu aveam perspective grozave; aici va trebui insa sa cam facem eforturi mari in primul an, ne-am cam speriat amandoi cand ne-am facut socotelile, mai ales ca pana gasesc eu serviciu o sa treaca ceva timp....si va trebui sa tinem si casa de aici si pe cea de la bucuresti unde-i copilul meu...a inceput sa-mi fie frica ca nu reusim, ne uitam unul la altul si ne incurajam, dar..
o sa fie bine probabil, trebuie sa cred asta si sa fac eforturi sa se intample..
pe de alta parte casuta pe care am inchiriat-o aici e intr-o zona care deserveste amsterdamul cu forta de munca, nu are nimic din farmecul casutelor olandeze..:-( zona e curata si deschisa dar fara nimic special pentru ca e construita recent, ca un complex de locuinte. speram la ceva mai mult la banii pe care-i dam, da ma rog ma consolez cu gandul ca nu cumparam casa, o sa stam acolo 6 luni, pe urma sper sa ne caram din zona...
fetelor mersi ca "ascultati" asta. nu as vrea sa reactionati la confesiunile mele
, nu astept sfaturi, doar ma bucur ca pot sa-mi descriu temerile aici, in doua vorbe.
maine ma intorc la bucuresti pentru inca doua saptamani jumate. Noapte buna,

galliciana spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=145490
astept inca o minune in viata mea!!!