Locul fetelor Nou-Venite (48)
Raspunsuri - Pagina 11
mvb spune:
Neatza Trutzi
cred ca as vrea un suc de portocale cu vreo doua grapefruits prin el..asa cu multa vitamina C![]()
o zi buna va doresc la toate
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
mvb spune:
Lia e adevarat ca te ingrijoreaza isteria asta care s-a creat in legatura cu gripa AH1N1, insa eu cred ca nu e atat de grav pe cat spun distinsii nostri din ministere
Botosaniul este un oras fruntas la cazuri confirmate de gripa si cu toate aste nu au fost inregistrate 2 decese si acele ca urmare a coplicatiilor pe care le aveau pacientii...toti aveau probleme cardiace, diabet si obezitate peste 100kg
parerea mea e sa eviti pe cat posibil aglomeratiile si sa bei zilnic un pahar de suc natural de portocale cu grapefruit....sau limonada din lamai
vezi ca produsele apicole, gen propolis nu prea sunt indicate in sarcina
grija mare la tratamentele babesti pe care ti le aplici in perioada asta...pana si anumite ceaiuri sunt interzise in sarcina, pt ca dau contractii si alte minuni
O sa treaca si valul asta de nebunie!
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
aleesicoo spune:
neata dragelor
ca tot venii vb de gripa asta eu tocmai am semnat ca nu voi face acest vaccin.... nu este suficient de testat pe oameni...dar pe fat nici atat....deci eu zic NU!!
asa creste bebicu
12+
www.versu.ro/aleexa-20813.html" target="_blank"> click aici please

mvb spune:
Bun venit la noi si cat mai repede sa apara si al doilea BB![]()
sa stii ca primele 10 mesaje nu apar in timp real, asa ca scrie inca 9 mesaje ca sa putem interactiona in timp real......
| Citat: |
citat din mesajul lui bobo-2000 Salutare tuturor,azi am intrat prima data si mi-e tare drag de voi i-mi dati curej si incredere .Am 39 de ani acusi si i-mi mai doresc un bebelus ,cred ca alaturi de voi am sa fiu mai curajoasa ![]() ![]() |

mvb spune:
Neatza Ale
Deja in Olanda acest celebru vaccin a inceput sa dea efecte secundare.....spasmofilie
aleesicoo spune:
iti dai seama mvb.. ca atat imi trebuie acum crize de spasmofilie
asa creste bebicu
12+
www.versu.ro/aleexa-20813.html" target="_blank"> click aici please

Florentina_C spune:
Buna dimineata, soare
. Trebuie neaparat sa salut soarele...sa nu fuga azi de la mine, profit si eu de razele de soare cat s-o mai indura sa stea pe la noi..![]()
Si bineinteles, BUNA DIMINEATA FETELE MELE. 

Suntetti active in dimineata asta. Imi place de voi...
trutzi stiai ca va venii Z1 pt ca nu prea ai preatat,nu? Dar macar ai sufletul impacat... cu tine si cu DD. 
In privinta vacinului pt AH1N1...nici eu nu l-as face.
Va
pe toate.
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
***Poze***
eleia spune:
'Neata fetele 
Nici eu nu vreau sa fac vaccinul ptr ca nu se stie f multe despre el, adica nu a fost suficient testat si cine stie ce reactii adverse sunt. Mai ales ca eu am probleme cu alergiile.
bobo bine ai venit si iti urez sa ai bebe2 in burtica pana de sarbatori. 
trutzi ne luam de manuta, tu Z1 eu Z2. lasa ca nu-i bai mai avem timp pana la sarbatori. poate impodobim bradul cu un test cu II. 
draga sa clocesti bine puiutii. 
ale, flori, mvb 
Arianna11 spune:
Buna dimineata dragele mele...sunt la servici dar mai intru din cind in cind(nu ma pot abtine sa vad ce mai scrieti
).Ma bucur ca si azi sunteti vorbarete de la prima ora
Ma duc si eu sa i-au micul dejun ca sunt lihnita de foame![]()