Locul fetelor Nou-Venite (48)
Raspunsuri - Pagina 12
Arianna11 spune:
Hei....acum v-ati ascuns toate?
Cu stomacul plin mai stam de vorba...
Sunt nerabdatoare ca azi merg la doctor,la 15:15 am programare..sper sa ne dea sanse mari cu IA![]()
Cit despre vaccin ,eu nu-l fac! Numai Romania putea sa ia vaccinul refuzat de altii..daca e la oferta....
eleia spune:
cora, arianna 
arianna buna mancarica? sa-ti fie de bine. pe noi nu ne servesti?
iti tin pumnii sa fie bine azi la control si sa te intorci cu vesti bune. 
jesia spune:
salut si de la mine si o zi cat mai buna
...acusi-acusi vine weekendul 
Ne-a anuntat seful ca o sa avem petrecere la munte cu firma
...fara soti
.. iar petrecerea este cu tema....fiecare trebui sa se deghizeze in ceva
...asa ca mi-am ales
...o sa le dansez din buric si o sa fiu o veritabila tiganca
manca-ti-as ![]()
Ce nu te doboara te face mai puternic
eleia spune:

parca te si vad dansand din buric, manca-ti-as
. si cand plecati, de maine seara, sau cum?
Arianna11 spune:
Da fetelor,va rog sa ma scuzati..imi era asa de foame ca am uitat sa va invit si pe voi..am servit un corn si un pahar de lapte cu putina cafea(asta e meniul meu in fiecare dim inafara de zilele de post),veniti si voi ca avem destula mincare ,ajunge pt. toate fetele mincacioase...Eu va invit sa mincati italieneste(logic daca eu sunt in Italia,nu?)!
Ms mult Elea,sper sa iesim de acolo cu multe sperante
Arianna11 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui jesia salut si de la mine si o zi cat mai buna ...acusi-acusi vine weekendul ![]() Ne-a anuntat seful ca o sa avem petrecere la munte cu firma ...fara soti .. iar petrecerea este cu tema....fiecare trebui sa se deghizeze in ceva ...asa ca mi-am ales ...o sa le dansez din buric si o sa fiu o veritabila tiganca manca-ti-as Ce nu te doboara te face mai puternic |
Foarte
jesia spune:
citat din mesajul lui eleia![]() ![]() ![]() ![]() parca te si vad dansand din buric, manca-ti-as . si cand plecati, de maine seara, sau cum?"Fericirea nu inseamna sa ai ceea ce doresti, ci sa doresti ceea ce ai." (Octavian Paler) |
plecarea e 18-20 dec...acum abia facem rezervarile si pregatirile

Arianna11 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui jesia
plecarea e 18-20 dec...acum abia facem rezervarile si pregatirile ![]() Ce nu te doboara te face mai puternic |
Super...mini vacanta(petrecere)...apoi fuga acasuca...pregatiri pt Craciun ...si din nou mini vacanta(petrecere).....Viata de asta vreau si eu
eleia spune:
| citat din mesajul lui Arianna11 Da fetelor,va rog sa ma scuzati..imi era asa de foame ca am uitat sa va invit si pe voi..am servit un corn si un pahar de lapte cu putina cafea(asta e meniul meu in fiecare dim inafara de zilele de post),veniti si voi ca avem destula mincare ,ajunge pt. toate fetele mincacioase...Eu va invit sa mincati italieneste(logic daca eu sunt in Italia,nu?)! Ms mult Elea,sper sa iesim de acolo cu multe sperante ![]() |
suna bine meniul
. sper ca ti-ai dat seama ca am glumit. nu ai de ce sa te scuzi. esti o dulcica. 
jesia spune:
ariana
absolut toate astea le-as da pt un test pozitiv
..dar o veni ea si vremnea aceea