Locul fetelor Nou-Venite (48)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Hei....acum v-ati ascuns toate?
Cu stomacul plin mai stam de vorba...
Sunt nerabdatoare ca azi merg la doctor,la 15:15 am programare..sper sa ne dea sanse mari cu IA

Cit despre vaccin ,eu nu-l fac! Numai Romania putea sa ia vaccinul refuzat de altii..daca e la oferta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleia spune:

cora, arianna

arianna buna mancarica? sa-ti fie de bine. pe noi nu ne servesti?
iti tin pumnii sa fie bine azi la control si sa te intorci cu vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

salut si de la mine si o zi cat mai buna ...acusi-acusi vine weekendul
Ne-a anuntat seful ca o sa avem petrecere la munte cu firma ...fara soti.. iar petrecerea este cu tema....fiecare trebui sa se deghizeze in ceva ...asa ca mi-am ales ...o sa le dansez din buric si o sa fiu o veritabila tiganca manca-ti-as

Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

parca te si vad dansand din buric, manca-ti-as . si cand plecati, de maine seara, sau cum?

Mergi la inceput

Da fetelor,va rog sa ma scuzati..imi era asa de foame ca am uitat sa va invit si pe voi..am servit un corn si un pahar de lapte cu putina cafea(asta e meniul meu in fiecare dim inafara de zilele de post),veniti si voi ca avem destula mincare ,ajunge pt. toate fetele mincacioase...Eu va invit sa mincati italieneste(logic daca eu sunt in Italia,nu?)!
Ms mult Elea,sper sa iesim de acolo cu multe sperante

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui jesia

salut si de la mine si o zi cat mai buna ...acusi-acusi vine weekendul
Ne-a anuntat seful ca o sa avem petrecere la munte cu firma ...fara soti.. iar petrecerea este cu tema....fiecare trebui sa se deghizeze in ceva ...asa ca mi-am ales ...o sa le dansez din buric si o sa fiu o veritabila tiganca manca-ti-as

Foarte,bravo ,sa te distrezi si pt noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eleia

parca te si vad dansand din buric, manca-ti-as . si cand plecati, de maine seara, sau cum?

"Fericirea nu inseamna sa ai ceea ce doresti, ci sa doresti ceea ce ai." (Octavian Paler)

plecarea e 18-20 dec...acum abia facem rezervarile si pregatirile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui jesia

Citat:
citat din mesajul lui eleia

"Fericirea nu inseamna sa ai ceea ce doresti, ci sa doresti ceea ce ai." (Octavian Paler)

plecarea e 18-20 dec...acum abia facem rezervarile si pregatirile

Super...mini vacanta(petrecere)...apoi fuga acasuca...pregatiri pt Craciun ...si din nou mini vacanta(petrecere).....Viata de asta vreau si eu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Arianna11

Da fetelor,va rog sa ma scuzati..imi era asa de foame ca am uitat sa va invit si pe voi..am servit un corn si un pahar de lapte cu putina cafea(asta e meniul meu in fiecare dim inafara de zilele de post),veniti si voi ca avem destula mincare ,ajunge pt. toate fetele mincacioase...Eu va invit sa mincati italieneste(logic daca eu sunt in Italia,nu?)!
Ms mult Elea,sper sa iesim de acolo cu multe sperante

suna bine meniul . sper ca ti-ai dat seama ca am glumit. nu ai de ce sa te scuzi. esti o dulcica.

Mergi la inceput

ariana absolut toate astea le-as da pt un test pozitiv ..dar o veni ea si vremnea aceea

Mergi la inceput