FIV 256
Raspunsuri - Pagina 18
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carla_2008 [ Dragaica super productie ai!!!chiar f frumos stai!!!!!1 nu-ti fie frica de anestezie.eu asa de misto drogata m-am trezit de numa'.E floare la ureche.Incredibil ce pot abera unii medici din RO.SA stii ca si eu sunt de acord Oana,cred ca amica ta s-a speriat si a exagerat putin,dar nu-i exclus sa fie si dr pe alta planeta. Sheri nu pot sa cred ca astfel de specimene indraznesc sa intre pe forumul nostru si sa-si bata joc in halul asta de femei care pun mai presus de orice un bebelus al lor!Nici macar nu merita atentie! Eu acum am ajuns din Ungaria.Stiti de hiperstimularea ea.Ei bine eu am fost una din cele 1-3% care fac forma destul de nasoala.Ieri seara mi-au facut un fel de punctie,paracenteza,mi-au bagat un ac in burtica si cu un tub de dren mi-au scos 5 litri de lichid!!!!! si inca nu l-au scos tot ca nu e voie ca ies prea multe proteine.Va dati seama!!!!Lichidul ala imi presa toate organele si plamanii,inca ma dor coastele....Dar in sfarsit am reusit sa dorm dupa 4 nopti albe de durere.Ideea este ca mi-a zis dr ca se reface in 2-3 zile la loc,si ca ar fi bine ca asta inseamna ca sarcina e ok; si fac perfuzii zilnic,de data asta acasa.Nu vreau sa va sperii dar vreau sa fiti constiente ca exista cazuri.Si evident mi-a zis sa beau 3-4l/zi si sa pap ffff multe proteine.Acuma ma pun sa dorm ca Utrogestanul la mine e un drog f placut chiar,ca si o sticla de vin rosu Pupici si bafta la toate!!! ![]() |
Nu-mi este frica, gata m-am calmat singurul stres este la sot, el are OATS, sper sa ne ajute DD sa gaseasca macar 3-4 gigei mai normali.....daca nu o sa-i faca operatie sa-i scoata si mai costa si aia 2500$

Imi pare bine ca te simti mai bine, chiar am citit ieri pe un forum quebecos despre fetele cu hiperstimulare, o chestie care mi s-a parut super interesanta, medicii le recomanda sa bea cat mai mult Gatorade (un fel de bautura energizanta, nu stiu daca e si in tara)
Nu am inteles de ce .....

am sa merg in magazin sa vad ce contine de le recomanda in cazuri de hiperstimulare si-am sa-mi intreb si doctorul ca e prea tare faza, mor de curiozitate.Bine ca bebele e bine, abia astept sa vad cati puiuti o sa avem.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
bytzi spune:
dragaica,felicitari pt productie!
bruni,tu ai dat raportul cite oooo ai????![]()
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
viss spune:
buna, fetelor.adrabirni, marmotita - ce mai face-ti?cum va mai simtiti? cum se considera z1- e ziua urmatoare embriotransferului, nu?eu ieri eram Z5- si am varsat de mama focului.nu cred ca are legatura cu embrionul,nu imi fac sperante desarte, poate cu medicamentele hormonale, ma gandesc ca au o anumita toxicitate hepatica, si eu deja am hepatita..vi s-a mai intamplat la una asa ceva?desi am HVB de 2 ani, nu am varsat niciodata in viata, dar na..
ma balonez usor dc mananc sau beau ceva,si sanii s-au desensibilizat- ma gandesc ca au trecut cele 10 zile in care s-a eliminat pregnylul de 10.000 UI,ma cam deprima semnul asta, imi placeau sanii aia, imi dadeau sperante nitel..ieri am izbucnit in plans,noroc cu sotul meu care m-a facut sa rad,ca nu ma mai puteam opri..o fi tot de la hormoni, aia ingerati, nu ai fatului..
eu trebuie sa fac beta- joia viitoare, Z14, dc fac miercuri, are ceva?la giulesti iti da raspunsul in aceeasi zi, stie cineva?
viss spune:
cris86 - ma bucur ptr tine, desi nu te cunosc.eu am facut sambata trecuta embriotrasnfer cu 1 singur embrion,la giulesti, cu aceeasi echipa.mi-a placut mult de dr. cocei..la dna dr bucur sunt de 1,5 ani..ce ne poti spune??cati embrioni?ce simptome ai avut?ce tratament ai luat dupa ET?la cat timp dupa, ai facut beta?orice..
mirela2 spune:
fetelor s a confirmat sarcina oprita din evolutie, asta a fost sa fie.
multumesc fetelor, bafta celor ce au reusit si

brunadria spune:
mirela eu nu pot sa cred ce ti se intampla si sper ca si tine ca va fi bine in continuare
dragaica bravo fata draga..cand ai punctia?
bytzi
eu am ajuns acasa din spital abia azi.. prea multe de la laborator nu ne au zis azi , doar ca aveam 17 ovocite bune.. despre embrioni nu ne a zis nimic , au zis ca ma suna maine dimineata fiind z3 de la punctie..
va intreb : e normal sa nu se stie nimic a doua zi de la punctie?
pe mine ma tin ca pe jar, eu credeam ca am mai multe noutati azi dar nu , pana maine..
eu sunt bine acuma, tot balonata...o sa treaca..![]()
astept sa mi iau puiutii acasa..
m a intrebat careva cati embrioni transfer..2! desi vroiam 3 dar biologistul nu a fost deacord... eu sper sa am embrioni ,sunt in ceata fara vesti despre micutii mei...
carla_2008 spune:
Mirela nu pot sa creeeeed!!!imi pare atat de rau.dar ai avut ceva simptome,dureri,ceva?Te rog fi tare si DD iti va darui un puiutz!

carla_2008 spune:
Bytzi tu ai ciclu normal?si te-ai operat de endometrioza?dr vrea sa faca Fiv cu un sg fol???
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carla_2008 Mirela nu pot sa creeeeed!!!imi pare atat de rau.dar ai avut ceva simptome,dureri,ceva?Te rog fi tare si DD iti va darui un puiutz! ![]() ![]() |
nici o durere, in afara celor de sani.

daniela74 spune:
Mirela imi pare tare rau,draga mea.Sa-ti dea Dumnezeu putere,mergem mai departe chiar daca e tare greu.
Carla si Crisfelicitari, sarcina usoara si la termen.
Bruni,ai vazut ca toata asteptarea a fost cu succes,super productie,probabil ca ai cel putin pentru o echipa de fotbal
.Aici te suna a 2-a zi sa-ti spuna citi embrionasi ai,dar stai linistita,nu-ti trebuie decit unul sau doi,lipiciosi.
Dragaica bravo,ma bucur pt.tine.Stii ca-ti tin pumnii,sa vezi ce treaba frumoasa o sa faca si sotiorul...
Pupici la toate fetele si mult noroc.

nu-ti fie frica de anestezie.eu asa de misto drogata m-am trezit de numa'.E floare la ureche.
si inca nu l-au scos tot ca nu e voie ca ies prea multe proteine.Va dati seama!!!!Lichidul ala imi presa toate organele si plamanii,inca ma dor coastele....Dar in sfarsit am reusit sa dorm dupa 4 nopti albe de durere.Ideea este ca mi-a zis dr ca se reface in 2-3 zile la loc,si ca ar fi bine ca asta inseamna ca sarcina e ok; si fac perfuzii zilnic,de data asta acasa.Nu vreau sa va sperii dar vreau sa fiti constiente ca exista cazuri.Si evident mi-a zis sa beau 3-4l/zi si sa pap ffff multe proteine.