FIV 256

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

imi pare rau Mirela - exista vreo explicatie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui viss

cris86 - ma bucur ptr tine, desi nu te cunosc.eu am facut sambata trecuta embriotrasnfer cu 1 singur embrion,la giulesti, cu aceeasi echipa.mi-a placut mult de dr. cocei..la dna dr bucur sunt de 1,5 ani..ce ne poti spune??cati embrioni?ce simptome ai avut?ce tratament ai luat dupa ET?la cat timp dupa, ai facut beta?orice..

multumesc mult,eu am avut 12 embrioni,din care mi s-au transferat 2 la 72 de ore si 2 blasto.Endometru la primul et de 12,5 si la al doilea 15.
Ca si tratament de sustinere am 3 estrofem de 200 si 1 progesteron injectabil de 250 la doua zile.
Sintome, hiperstimulare dar controlata sa nu fac lichid cu perfuzi cu proteine la 2 zile si 3 l de lichide/zi
astazi sunt in ziua 9 de la ET 72 de ore 59.9

si acum ce am facut deosebit pt. endometru am baut vin rosu pe toata perioada tratamentului si pana in prezent

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

fetelor s a confirmat sarcina oprita din evolutie, asta a fost sa fie.
multumesc fetelor, bafta celor ce au reusit si

Capul sus

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Viss, timpul trece f greu.Desi am incercat sa am activitati diverse(citit, integrame, tv, internet, papat, somnic), simt ca nu mai am rabdare.Eu azi am facut 7 zile de la ET.Uneori ma doare burta ca la cm, uneori am niste dureri intercostale, alteori ma inteapa ovarele.Sanii mi s-au mai dezumflat, dar mai sunt un pic tari, nu mi s-au plostit de tot.
Mirela,,incredere mare in tine si in Dumnezeu.
Carla,, ai grija de tine.
Brunadria, multa bafta!!!
Castelana, te asteptam maine dim cu mesajele tale dragute si incurajatoare.
Marmotita, mai baga nasucul pe la noi.
Dragaica,.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana_bebe

imi pare rau Mirela - exista vreo explicatie?

nu stiu, cand stiu medicii sa dea un raspuns clar, exista diverse variante, dar ceva sigur nu stiu si nu mi confirmat ceva anume/
pup

daniela74, asa a fost sa fie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Moama, fetelor, ce de vesti bune la capitolul asta!
Cris86ma bucur ca ai scos capul si mai ales cu asa veste!
Oanademuckmare realizare! Sper ca iti dau cati vrei Dar eari pe lista de asteptare de mult, ca mai intrebasem si eu prin Finlanda si Damenarca si mi-au zis ca astept intre 6 luni - 1 an si uite asa m-am hotarat eu sa mai incerc cu cate 1 de la mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

mirela imi pare foarte rau , ti am urmarit tot parcursul..
d zeu sa te intareasca si sa mergi mai departe...trebuie sa invingem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

O sa beau si eu in continuare vin rosu, dar sa termin cu Doxiciclina asta. Pana acum am degustat tot ce puteam din sortimentele unguresti numai din cele rosii, de ma intreba al meu in fiecare seara daca am de gand sa ma fac manga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Saru-manusitzele pentru sustinere si pupicuri pentru fetele mele!!!

Kitta eram pe lista de asteptare din iunie numai ca intre timp am mai facut un fiv (ala de la inceputul lui august) deci teoretic am asteptat doar 3 luni.

Sa va zic, azi eram la job cand a sunat telefonu', un nr necunoscut si cand am auzit 'Serivicu de monitorizare Brussel' am crezut ca lesin. M-au intrebat daca vreau egg-sharing, e o tipa care incearca acum pt bebe doi cu fiv doi si vrea sa doneze jumatate din ovocitele ei, deci jumate ei jumate mie. Evident ca nu am putut zice nu, e foarte bine si asa, mai ales ca mi-au zis ca tipa a raspuns bine la prima stimulare deci ei se asteapta la un numar rezonabil de ovocite si pt mine si pt ea (rezonabil insemnand minim 4 pt receptor adica eu).
Bon, pe 16.12 tre sa ma duc pt proba de sange s daca valorile mele sunt ok incep cu Suprefact (iaaarrr batranul meu Suprefacttt ) 3 saptamani si in jurul datei de 12-13 ianuarie (cand va fi tipa in zi 1) incep cu Progynova si restul.
Om vedea ce o fi, acum ne aflam pe drumul asta sa speram ca va iesi macar un embrion, sa speram ca vom avea ce transefra.

P.S.Fire si Cata va ubessc muult muuult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui daniela74

Dragaica bravo,ma bucur pt.tine.Stii ca-ti tin pumnii,sa vezi ce treaba frumoasa o sa faca si sotiorul...
Pupici la toate fetele si mult noroc.

Buna draga, te-am sunat ieri dimineata da n-ai raspuns, ce mai faci?
andrabirni

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

Mergi la inceput