FIV 256
Raspunsuri - Pagina 17
andrabirni spune:
Cris, felicitari!!!
Ne mai ridici moralul celor in asteptarea unui
.Scuza-ma ca te intreb, eu sunt mai noua la sub FIV:unde si cu cine ai facut FIV-ul?
Felicitari inca o data!!!!
gaba-rema spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanademunck Mi-au gasit donatooorrrr ![]() |
Bravo!

tinem pumnii
fireyes spune:
Oana, beeey, a venit si momentul asta!!! pe cai, fetita! calca-n toate balegile, e un must!
Cris, felicitari, bravas!
Dragaica spune:
'Neata fetelor ('neata la mine )
abia m-am intors de la centru cu rezultate noi.
Foliculii meu au crescut ca Fat-Frumos, la fel si endometru = 12
3 foliculi de 18
3 foliculi de 17
4 foliculi de 16
3 foliculi de 15
2 foliculi de 14
1 folicul de 13
3 foliculi de 12
Astept acum sa ma sune pentru rezultatele de la testul de sange pentru nivelul hormonal, dupa sedinta medicilor o sa-mi spuna ce decizie au luat, cel mai probabil o sa fie duminica.
Mi-au dat lista cu ce tre sa fac, mi-au zis sa vin nemachiata, sa nu folosesc deodorant
, parfum, produse pentru par, oja ....
Sa nu manac si sa nu beau nimic, am ales anestezia locala.....cam atat acum astept sa ma sune de la centru sa vedem cand e ziua cea mare 

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
cris86 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andrabirni Cris, felicitari!!! ![]() Ne mai ridici moralul celor in asteptarea unui .Scuza-ma ca te intreb, eu sunt mai noua la sub FIV:unde si cu cine ai facut FIV-ul? Felicitari inca o data!!!!![]() |
am facut la Dacia medical cu Dr.Cezara Bucur si Dr.Diana Cocei
Va multumesc la toate din sufletsi va doresc si voua sa reusiti
cristina
catalina2307 spune:
oana - putine lucruri mai ma impresioneaza....dar fatoooooooooooooooooo mi-ai dat lacrimile. Sa te ajute Dumnezeu si sa fie bine, draga de tine. Fac ceva ce nu ma reprezinta deloc. Scot majoretele ![]()

Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170
medut spune:
Fetele ma puteti ajuta si pe mine la intrerpretarea unor analize?
Pana a primul FIV (nereusit) analizele imi erau in limite normale, dr ziceau ca foarte bune. Asa ca am fost destul de ingnoranta cu temele de aici referitoare la raport intre LH si FSH. Acum la cateva luni de la FIV1, in pregatire de al doilea la Sibiu, am facut hormonalele si am LH peste limita si Prolactina un pic mare
Deci Z2 ( valoare referinta faza foliculara)
LH = 9.43 ( 2,39-6,6)
FSH = 7,71 ( 3,35-21,63)
Prolactina (dimineata la 10) = 32,85 ( 1,2-29,93)
Sunt OK?
Din pacate numai peste 2 saptamani ma duc la Sibiu pt intalnirea cu Dr ca sa imi spuna el daca e o problema.
Inainte de a va intreba pe voi am incercat sa ma documentez pe net, dar am gasit mai mult articole despre LH in faza ovulatorie.
Multumesc anticipat
dandanutz spune:
mirela2 nu pot sa cred ce zici tu aici imi pare tare rau ,dar mai incearca inca o eco poate o sa fie bine .C e sa mai zic e fffff greu

carla_2008 spune:
Cris felicitari!!!!!!!!!!!!!!!Si bafta pana la capat in August.eu in ziua 9 am avut 112 sau 120 ,nu am inteles ce scrie pe fisa.Se poate sa fie gemeni?Fetele azi am 210 bhcg.Dr zice ca e f ok,ziua 11 dupa ET.
Mirela sper din suflet sa se fi inselat dr.
si sa fie bine!
Dragaica super productie ai!!!chiar f frumos stai!!!!!1
nu-ti fie frica de anestezie.eu asa de misto drogata m-am trezit de numa'.E floare la ureche.
Kitta bafta la ET!!!!
Incredibil ce pot abera unii medici din RO.SA stii ca si eu sunt de acord Oana,cred ca amica ta s-a speriat si a exagerat putin,dar nu-i exclus sa fie si dr pe alta planeta.
Sheri nu pot sa cred ca astfel de specimene indraznesc sa intre pe forumul nostru si sa-si bata joc in halul asta de femei care pun mai presus de orice un bebelus al lor!Nici macar nu merita atentie!
Eu acum am ajuns din Ungaria.Stiti de hiperstimularea ea.Ei bine eu am fost una din cele 1-3% care fac forma destul de nasoala.Ieri seara mi-au facut un fel de punctie,paracenteza,mi-au bagat un ac in burtica si cu un tub de dren mi-au scos 5 litri de lichid!!!!!
si inca nu l-au scos tot ca nu e voie ca ies prea multe proteine.Va dati seama!!!!Lichidul ala imi presa toate organele si plamanii,inca ma dor coastele....Dar in sfarsit am reusit sa dorm dupa 4 nopti albe de durere.Ideea este ca mi-a zis dr ca se reface in 2-3 zile la loc,si ca ar fi bine ca asta inseamna ca sarcina e ok; si fac perfuzii zilnic,de data asta acasa.Nu vreau sa va sperii dar vreau sa fiti constiente ca exista cazuri.Si evident mi-a zis sa beau 3-4l/zi si sa pap ffff multe proteine.
Acuma ma pun sa dorm ca Utrogestanul la mine e un drog f placut chiar,ca si o sticla de vin rosu
ma' fetelor io cred ca sunt ceva alien,nu mi-a fost rau niciod de la medicam astea,am doar stari de extaz total ,si dupa anestezie,si dupa vitamine...ceva nu-i in regula sau e prea in regula
....
Pupici si bafta la toate!!!
bytzi spune:
oana,sper din suflet ca de data asta vei reusi
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)