FIV 256
Raspunsuri - Pagina 16
gaba-rema spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanademunck ... raspuns de mare arta a primit amica mea de la o ginecoloaga (mare scula la nu's ce spital)... Dupa 3 zile primesc rapsunsul: 'Eu vreau sa fac dar doctoritza mi-a contraindicat spunandu-mi ca EXISTA PERICOL DE MOARTE ![]() ![]() (deci , dupa logica asta, Kitta, Sheri, Cata, Fire, Cristal, Doris, Moni etc noi eram duse de mult). Si mai interesant este cum anume se ajunge la acest pericol de moarte dupa doctoritza respectiva..Ei bine se face stop respirator+ complicatii la nivelul ovarelor si gata te-ai curatzat rapid...............![]() Io nu stiu da Romanika chiar incepe sa devina acest Congo al Europei cel putin la nivel sanitar....stiam ca in perceptia generala un fiv e legat de filme sf, roboti, handicapuri, farmece, de absentza religieni in viatza ta, de faptu ca barbac-tu bea sau ca tu ai luat anticonceptionale de la varsta de doi ani de aia esti asea de hodorogita acum, da ca poti sa faci stop respirator si sa cazi direct pe spoate cu mainile pe pept inca nu aflasem.....bon, deci sperantele mele tot la belgieni au ramas, aici are lumea alte ocupatii decat rata de mortalitate la fiv pupescu |
Acu' sincer, cred ca prietena ta a sarit "ca în baie", cum ca gata, ca îti doneaza ea ovocite, fara sa stie ce presupune asta (stimulare, anestezie). Apoi a dat înapoi, mai ales ca s-o fi consultat cu doctorita aia, care e destul de greu de presupus ca a încurajat initiativa prietenei tale.
...sau pur si simplu i-a expus potentialele riscuri, cel de hiperstimulare ovariana (care în foarte rare cazuri e letala) precum si cele legate de orice anestezie generala (printre care stop cardio-respirator). Fata s-o fi speriat si a dat înapoi, dar a dat vina pe doctorita, ca sa nu pice ea prost în ochii tai
Am întrebat si eu înainte de FIV despre riscuri, si mi s-a spus de riscuri, e drept ca rare sau foarte rare:
- hiperstimulare (femeie)
- pb. la anestezie
- sarcini multiple
- posibila leg. între anumiti stimulenti (ex. clomiphene citrate) si cancer ovarian
- existenta sanselor la extrauterina
- risc usor crescut de aneuploidie (embrion)
- risc usor crescut de sindrom Beckwith-Wiedemann
Normal ca eu am luat nota si basta... mi-am vazut de FIV :)
Dar gândeste-te ca o multime de oameni refuza vaccinarile pe motiv ca unul la zece milioane au probleme grave sau mor din cauza acelui vaccin.
Asa ca ce sa ne miram ca ô femeie perfect sanatoasa da înapoi în perspectiva unor manevre medicale cu risc de 1-3-5 la suta?...
bytzi spune:

bestiallll![]()
oare mai exista si astfel de dr ?????sau asta a inteles ea din ce ia zis dr
dar oricum m-ati facut sa rid
mai ales ca fire a si explicat cum se intimpla

_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
cris86 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sheritra A zis Kitta ca maine are ET, are un embrion baban care sta inca la caldurica, maine il pune in burtic si luni e in tara. Deci avem dezlegare la intalneala, joi sau vineri e ok? Raspunsuri primesc si pe PM sa nu aglomeram spatiul! Shery +5 si inimioara Alesia (30.10.2007) |
Kitta super vesti,baga vin rosu ca e de bine,si vezi ca tin piciorul.
Buna fivoaselor, eu sunt o mai veche aspiranta care in sfarsit a
reusit bhcg Z9 59,90
[Shery/red]pup burtica si mamica,si multumesc mult de tot pt. sustinerea ta

.[red]mada,multumesc mult si eu te pup>
Pup toate fivoasele si bafta tuturor
cristina
felicia_ spune:
Wooow! Crisule!!! FELICITARI DINT TOATA INIMA!
Ce mult ma bucur cand aud astfel de vesti, mai ales despre cele din "garda veche"! cand ai timp, da-mi un bip sa te sun sa-mi spui povestea si "secretul"!
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra
bytzi spune:
felicitari!cris,sarcina usoara si fara probleme
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
madalina28 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cris86
Kitta super vesti,baga vin rosu ca e de bine,si vezi ca tin piciorul. Buna fivoaselor, eu sunt o mai veche aspiranta care in sfarsit a reusit bhcg Z9 59,90 [Shery/red]pup burtica si mamica,si multumesc mult de tot pt. sustinerea ta ![]() ![]() .[red]mada,multumesc mult si eu te pup> Pup toate fivoasele si bafta tuturor cristina |
Cris Doamne Ajuta!Ma bucur nespus pt tine sa ai o sarcina usoara si la termen cu un bebeloi sanatos!

catalina2307 spune:
Bravo cris. Sa fie intr-un ceas bun, sarcina usoara si la termen.
Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170
Sheritra spune:
Cris te felicit aici inca o data, sa ai o sarcina cuminte si sanatoasa pana la termen! Felicitari pt perseverenta si curaj
! Ma bucur mult de tot!
Shery
+6 si inimioara
Alesia (30.10.2007)
verga spune:
Criss 86felicitari 

Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne
uitam atat de mult la usa inchisa ca nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."

se face stop respirator+ complicatii la nivelul ovarelor si gata te-ai curatzat rapid...............