FIV 256
Raspunsuri - Pagina 15
Sheritra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ingeras26a Sheri, am eu Pregnyl, dar nu stiu cum sa ti-l dau, ca io nu ies din casa si nici nu ar fi bine sa ma intalnesc cu tine :( suna-ma daca vine vreo idee, ca nu stiu cand mai intru...ti-l dau cu drag. |
Pai Kittei ii trebuie oricum sapt viitoare ca unu il am il face luni, probabil urmatorul vineri, peste o sapt deci, te faci tu bine
pana atunci si te vezi direct cu Kitta si i-l dai. Merci mult, si multa sanatate la toata familia!Imi pare rau pt urati, nu avrut luna asta sa fie!
Mirela2, inca o data
si multa putere pana sapt viitoae!Shery
+6 si inimioara
Alesia (30.10.2007)
Sheritra spune:
A, intrebare de la CRIS86, unde poate face un BHCG duminica in Buc cu rezultat in aceeasi zi? TKS!
Shery
+6 si inimioara
Alesia (30.10.2007)
madalina28 spune:
Eu www.cdt-babes.ro/" target="_blank">la cdt babes am facut acum doi ani si mi-a dat raspunsul in cateva ore am platit o taxa de urgenta.Ureaza-i multa bafta si din partea mea.[
burticile
mirela2 spune:
fetelor multumesc frumos, mai fac azi o eco si gata, ce o fi o fi

de Craciun vom fi 2 in 1 .......
+7
Sheritra spune:
| citat din mesajul lui madalina28 Eu www.cdt-babes.ro/" target="_blank">la cdt babes am facut acum doi ani si mi-a dat raspunsul in cateva ore am platit o taxa de urgenta.Ureaza-i multa bafta si din partea mea.[ burticile Madalina & Sofia (01.02.2008) calea sigura a esecului este sa renunti... |
Mercic, si ea ti pupa! Si eu
!Shery
+6 si inimioara
Alesia (30.10.2007)
oanademunck spune:
Mirela bafta azi la eco sa speram ca s-au inselat la prima, tin pumnii!
Kitto bafta la ET! Hai ca de Craciun te vrem la Odisee!;)
BuburuzaL sunt alaturi de tine, soeram sa vii cu beta pozitiv. Incearca sa privesti partea cat de cat plina a paharului respectiv faptul ca ai embrioni bunutzi si ajungi la Et de fiecare data....cheia la tine e sa nu te lasi si sa incerci pana se prinde.
Fire, Cata daaaaaa, raspuns de mare arta a primit amica mea de la o ginecoloaga (mare scula la nu's ce spital)...
..Bon, vb zilele trecute cu o prietena care mi se tot plangea de una de alta..eu, satula de plansetele ei ii zic ia de aici sa vezi ca se poate si mai nasol si ii povestesc de toata istoria cu fivurile si de faptul ca acum caut donator de ovocite. Ea direct a iti donez eu...mie imi plac la nebunie raspunsurile astea prompte 'da fac eu fara sa am habar ce tre sa fac' ...bon tipa nu si nu ca vreau sa te ajut decide sa-si intrebe ginecoloaga si sa-mi dea un rapsuns in termen de 3 zile....
Dupa 3 zile primesc rapsunsul: 'Eu vreau sa fac dar doctoritza mi-a contraindicat spunandu-mi ca EXISTA PERICOL DE MOARTE 

(deci , dupa logica asta, Kitta, Sheri, Cata, Fire, Cristal, Doris, Moni etc noi eram duse de mult). Si mai interesant este cum anume se ajunge la acest pericol de moarte dupa doctoritza respectiva..Ei bine
se face stop respirator+ complicatii la nivelul ovarelor si gata te-ai curatzat rapid...............
Io nu stiu da Romanika chiar incepe sa devina acest Congo al Europei cel putin la nivel sanitar....stiam ca in perceptia generala un fiv e legat de filme sf, roboti, handicapuri, farmece, de absentza religieni in viatza ta, de faptu ca barbac-tu bea sau ca tu ai luat anticonceptionale de la varsta de doi ani de aia esti asea de hodorogita acum, da ca poti sa faci stop respirator si sa cazi direct pe spoate cu mainile pe pept inca nu aflasem.....bon, deci sperantele mele tot la belgieni au ramas, aici are lumea alte ocupatiid ecat rata de mortalitate la fiv
pupescu
catalina2307 spune:

Pericol de moarte sigura.....pai noua trebuia sa ne faca de mult de patrujdezile.Da io am o speranta , daca nu am crapat de la septicemie apai sigur gonalu nu ma trimite in lumea celor drepti.
Uite d'aia prefer eu sa merg la vraci decat la somitatile noastre.Si iar ma enervez.
Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170
fireyes spune:
Oana 
io cred ca am prins mecanimu': deci faci oo ciorchine, ti se umfla ovarele asa de tare, ca iti ajung pana in gat si atunci faci stop respirator,pac, mori si gata.
Sheritra spune:
| citat din mesajul lui oanademunck Ei bine se face stop respirator+ complicatii la nivelul ovarelor si gata te-ai curatzat rapid...............![]() |
de rasu plansu, dar prefer sa rad decat sa ma oftic! Te dor creierii, am obs la viata mea multi dr ginecologi care nu stiu ca foliculul contine ovocit, ce-i aia endometru, dozari hormonale, etc. Atunci cum naiba sa nu creada ca daca umbli pe acolo atunci cum sa nu crezi ca-i zona zoster, twilightzone? Cand am esuat la primul FIV, domane ce distrusa eram, o luasem personal rau, credeam ca nu-s buna de nimic, ca din vina mea, prostii hormonale. Plangeam de-mi sarea camasa pe mine la munca si vorbeam cu fetele si iar plangeam.
Si in momentul ala dracu a pus-o pe una sa intre si sa posteze un anunt candid de genul: "fetelor, dar ce sectiune e asta, ca eu nu stiu si nici n-am chef sa citesc, dar vad ca faceti copii cu doctorii, dar de ce va convine sa dati atatia bani, nu-i mai ieftin cu sotu? sau asa vreti voi? Sau nu poate el? Ma rog daca deranjez scuzati". Mi-aduc aminte si-acum ce si-a furat-o de la Lachione, a desfiintat-o, m-am simtit atat de bine cand am citit! Macar una cu gandirea din evul mediu si-a furat-o de la noi, Vrajitoarele din Salem!
Oana
ai fost tare! Da-le naibii, nu murim noi din cateva injectii!Shery
+6 si inimioara
Alesia (30.10.2007)
tamaryllis spune:

fetelor, ...de obicei nu prea scriu la ac. subiect, dar acum m-ati facut sa rad prea tare.
oanademunck, fireyes

incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Madalina & Sofia (01.02.2008)