FIV 256
Raspunsuri - Pagina 14
DORIS_71 spune:
chiar daca nu mai scriu pe aici din cand in cand mai bag nasucul sa vad ce mai faceti.
toate FIV-oasele.
Doris
40+
Matteo ......
poze
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dragaica Cat despre anestezie........nu stiu ce sa mai zic, daca e din aia lejera in vena ok, daca e din aia in coloana ......nu merci ![]() ![]() Asta e o sa vad si maine ce mai zice doctorul, am ultima ecografie, or sa decida cand e punctia. Te pup cu drag ![]() http://community.webshots.com/user/Dragaica Aspiranta la titlul de mamica |
Asa s-a intamplat si la mine, a decis dr, eu una am pus intrebari si paraintrebari.
da anestezia mi-a facut-o in vena, in 30 min repet ma trezeam deja, dupa alte 15 min eram la salonul ambulator si asteptam sotul facand rugaciun sa fie bine cu outele mele si cu gigeii lui.
Imediam ce a venit m-am linistit cand mi-a zis ca daduse proba si deja eram anuntati ca avusesem doi fliculi extrasi babani.
Rezultatul il vezi in semnatura mea!
te pup si bafta maxima!!!!

Doamne Ajuta!!!

castelana fericita
21+
castelanaC spune:
citat din mesajul lui KITTA Buna! Vin cu rectificarile: ala micu se diviza azi, adica de fapt azi primiram ca e OK, d cate celule are DD stie, ca nu ne spuse nimeni. |
Kitta eu tin pumnii cu tot cu fii-miu sa fie bien dar bien de tot.

Bafta la ET si sa va intoarceti acasa cu bine!!!!
Doamne Ajuta!!!
castelana fericita
21+
castelanaC spune:
| citat din mesajul lui brunadria fetelor cum ziceti ca e mai bine laut progesteronul , pe cale orala sau vaginala? eu la fiv 1 l am luat vaginal. multumesc.. |
Brumadria, cine stie cum e mai bine... eu am luat si vaginat cate 2 Crinone pe zi, si oral cate 6 utrogestane pe zi.
Asa a decis medicul meu.
Bafta azi sa aveti vesti bune si stai linistita pana la ET!!!
Sa fie cu noroc!
Doamne Ajuta!!!
castelana fericita
21+
Sheritra spune:
Mai am nevoie de o fiola de Pregnyl please, are cineva una in plus?
Shery
+5 si inimioara
Alesia (30.10.2007)
mirela2 spune:
noi am trecut de la extraz la agonie, inca nu e confirmat, dar bebele nostru cred ca s a oprit din evolutie....am facut azi eco si abia se vedea sacul gestational si ar fi trebuit sa se vada si embrionul sa i bata si inimioara, sa........

off, mai facem un eco saptamana viitoare, eu inca mai sper ca bebe sa-si revina si sa fie ok.
beta azi in z32 de ma transfer era de abia 925....nu mai inteleg nimic.
de Craciun vom fi 2 in 1 .......
+7
mirela2 spune:
sarumana vanesa
offff, nu pot sa cred, inca nu pot accepta asa ceva

de Craciun vom fi 2 in 1 .......
+7
ingeras26a spune:
Mirela2, Dumnezeu stie cat de rau imi pare...stiu prin ce treci, am pierdut 2 sarcini la fel...imi pare atat de rau...
Bafta celorlalte fete!
Eu azi declar z1 a CM :( asta este.
In alta ordine de idei, toti 3 suntem raciti varza, stam acasa, facem aerosol...
Pup toate fetele.
Sheri, am eu Pregnyl, dar nu stiu cum sa ti-l dau, ca io nu ies din casa si nici nu ar fi bine sa ma intalnesc cu tine :( suna-ma daca vine vreo idee, ca nu stiu cand mai intru...ti-l dau cu drag.
Ingeras, mami de Maya
In curand vom fi 2 in 1...din nou..si va fi bine!
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!