FIV 256
Raspunsuri - Pagina 13
Dragaica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui castelanaC
Draga mea, si eu eram timorata de anesteziile astea dar am facut cu generala de scurta durata, in 30 min de la intrarea serului in vene deja ma trezeam sa stii, fara urmari, fara dureri de niciunele. Nici nu am avut optiunea de a face altfel, dr mi-a esplicat ca are nevoie de mine acolo relaxata, sa nu ma misc, sa nu simt nimic si sa-si faca treaba cum trebuie. Zis si facut, acum pot spune asta ca au facut treaba buna! Bafta si tine si fara teama!!! Esti tu si sotul tau in povestea asta si impreuna sigur reusiti! ![]() castelana fericita 21+ ![]() |
Draga mea ma uit la tine cum cresc saptamanile.....21

abia astept sa ajung si eu la 21 de saptamani.Cat despre anestezie........nu stiu ce sa mai zic, daca e din aia lejera in vena ok, daca e din aia in coloana ......nu merci

Asta e o sa vad si maine ce mai zice doctorul, am ultima ecografie, or sa decida cand e punctia.
Te pup cu drag

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui BuburuzaL Dragaica stai bine, ce pot sa zic...Esti pe ultima suta de metri...si gata sa invingi draga mea!!! Dar, am inteles e bine, chiar nu vrei anestezie generala?![]() |

ma bucur sa vad ca scrii, am vrut sa-ti trimit un Pm dar m-am oprit, am zis ......na , poate ai nevoie de mai mult timp ....n-am indraznit.

La noi incepe numaratoarea inversa, maine se stabileste ziua punctiei, am emotii pentru sot, sper sa reuseasca sa gaseasca macar 2-3 gigei sanatosi, daca iese bine asta .....nu o sa fie mult pana sa-mi iau sambureii acasa.

Ai grija de tine, curaj......http://community.webshots.com/user/Dragaica
Dragaica spune:
Carla 

felicitari.
O sa terminam anul numai cu +++++++++ cate fete or sa aiba rezultatul inainte de Craciun??????
Bruni cum a fost punctia????????
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Sheritra spune:
A zis Kitta ca maine are ET, are un embrion baban care sta inca la caldurica, maine il pune in burtic si luni e in tara.
Deci avem dezlegare la intalneala, joi sau vineri e ok?
Raspunsuri primesc si pe PM sa nu aglomeram spatiul!
Shery
+5 si inimioara
Alesia (30.10.2007)
oanademunck spune:
Cata & co, primit mesaj, fost online intr-adevar, scris mesaj si pierdut mesaj din motiv de internet tampit.
Am avut 2 luni de cosmar la job cu un grup de copii scapati total de sub control astfel incat n-am avut timpul necesar sa scriu (decat sa dorm si sa pap..)Da reviu cu noutati (si mai ales cu raspunsul unei doctoritze din ro la intrebarea unei prietene de-ale mele daca sa-mi doneze sau nu ovocite :::::)
Pupescu
KITTA spune:
Buna! Vin cu rectificarile: ala micu se diviza azi, adica de fapt azi primiram ca e OK, d cate celule are DD stie, ca nu ne spuse nimeni. Si luni deja sunt la servici ca hodinita de pe drumuri. O mica rugaminte vis-a-vis de intalneala; nu joi sau vineri, caci am musafiri de prin tari straine la servici. ca si astia ma iau de hodinita si pleaca de-abia sambata dimineata. Asa ca haideti sa o lasam pe saptamana viitoare dupa Mos Nicolae.
Sheritoca de obicei saritoare 

da si Diphe al meu conta! Vezi ca nu scapi de mine cu botezu'.....Te bat la cap 9 luni! Fusesi la eco?
brunadria spune:
dragaica da, a trecut si punctia!! in sfarsit![]()
am reactionat destul de urat , de vrei 30min mi am revenit mai bine, mi a fost cam rau si ameteam, am dormit mereu, nici acuma nu stiu cum sunt, deocamdata raman in spital noaptea asta si sper ca maine sa plec acasa..
maine dimi stiu cum stau cu embrionasii..
fetelor va
si bafta tuturor..
brunadria spune:
fetelor cum ziceti ca e mai bine laut progesteronul , pe cale orala sau vaginala?
eu la fiv 1 l am luat vaginal.
multumesc..
Cris_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui fireyes Cris_25, valorile hormonalelor tale sunt f bune, raportul fsh/lh si lh/fsh ca la carte. cred ca ai chiar 25 de ani Estradiolul e excelent, testosteronul f OK, la prolactina esti acoperita bine... poti sa inramezi rezultatele |
Nici nu stiti cat va apreciez ... Atatea stiti de nu-i adevarat
Eu m-am dus cu analizele la medic si daca a zis ca sunt ok, am luat-o de buna ... nu prea mi-am batut capul cu ele... Va tot aud vorbind de FSH si LH ... de rapoarte ... Cum calculati sa stiti ca e ok?
Sa nu credeti ca-s prostutza PS Am 28 de ani ... ai fost pe aproape

Dar, am inteles e bine, chiar nu vrei anestezie generala?