FIV 256
Raspunsuri - Pagina 12
carla_2008 spune:
Mama ce de felicitari!!!asa bine imi pica!!!Multumesc fetelor si va doresc sa traiti experienta asta cat mai repede!
In afara de hiperst.parca inca nu realizez Sheri, ai dreptate.Tu ai greturi?ca eu am de 2 zile.
+4
vanessa80 spune:
CARLA greturile vin si pleaca. Eu dimineata ma simt bine. Dupa amiaza, dupa ora 6 incep greturile. Nu prea am chef sa mananc nimic, dar stiu ca tre sa ii dau lui Junior mancare si atunci incerc sa mananc macar fructe. ![]()
6+
fireyes spune:
Carla, felicitari. sa bei multe lichide in continuare. de obicei, pregnyl/ ovitrelle accentueaza hiperstimularea si de aia dupa punctie incep starile mai puternice.
Sa aveti grija de voi!
marmotita spune:
fetelor, eu am dureri de cap si insomnii. astea de la ce mai apar?
nu mai simt decat durerea de sani. a 6 zi de la et![]()
Cris_25 spune:
Carla , multe felicitari
Cred ca esti o
fericita! ![]()
Va scriu analizele hormonale din Z3, in speranta ca ma puteti ajuta. Daca nu, nu e nici o suparare ... Eu va citesc oricum ... si invatz multe de la voi 
Estradiol 132,6 (Val ref: 46 - 607)
FSH 5,3 (Val ref: 3,5 - 12,5)
LH 5,6 (Val ref: 2,4 - 14,6)
Prolactina 195 (Val ref:127 - 637)
Testosteron 1,79 (Val ref: 0,22 - 2,9)
Mie doctorul mi-a spus ca GonalF si Puregon sunt identice ca si compozitie, dar sunt facute de firme diferite. Nu e adevarat?
a_06 spune:
Carla, felicitari! 

sarcina linistita! 
sa stii ca-mi confrunt si eu doctorul cu tratamentul tau ca-mi plac rezultatete![]()
fireyes spune:
Cris_25, valorile hormonalelor tale sunt f bune, raportul fsh/lh si lh/fsh ca la carte. cred ca ai chiar 25 de ani![]()
Estradiolul e excelent, testosteronul f OK, la prolactina esti acoperita bine... poti sa inramezi rezultatele![]()
Puregon si Gonal sunt intr-adevar doar FSH (altele, ex menopur, sunt combinatii de fsh+lh). Si da, sunt produse de firme diferite, insa procesul de obtinere (chimic vorbind) e diferit. Aparent, sunt rezultate ceva mai bune cu Gonal, dar asta nu e o parere fundamentata stiintific. Cred ca Puregon (dar asta e doar parerea mea) merge mai bine la fetele cu risc de hiperstimulare.
Sheritra spune:
Mi-a trimis Kitta sms ca vine duminica de la Unguri "cu ceva la purtator" si are nevoie de 2 fiole pregnyl de 5.000, are cineva? Sau daca stiti o farmacie unde se da la liber? PM la mine pt detalii pls!
Shery
+5 si inimioara
Alesia (30.10.2007)
Boo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui BuburuzaL Boo cum esti draga mea? Ti-ai revenit? Sa stii ca eu sunt de acord cu tine...Hai sa ne luam de manuta si sa mergem mai departe! Eu deja mi-am planificat FET cu cei doi embrionasi care mi-au mai ramans, poate rezista unul, si mai am o sansa...numai sa-mi vina odata uratii, ca se cam lasa asteptati! Oooof...Tu, draguta, esti gata sa trecem la urmatorul pas? Tu cati embrioni mai ai? ![]() |
Sunt ok, m-am resemnat ca altceva oricum nu am ce sa fac de fapt. Poate a fost mai usor la mine avandu-l deja pe Alex. Ma uit la el si imi trece orice suparare. Eu am tot 2 la congelator din tura trecuta ca acum mi i-au pus pe toti. Duminica asta am programare la doctor si de abia astept sa punem tara la cale. Vreau sa ii transfer pe cei congelati cat mai repede. Tu cand te-ai programat ? Trebuie pauza pana la FET? Tie inca nu ti-au venit rusii? La mine a fost ca un robinet, nu se mai opreste.

Sheritra spune:
Gata, am rezolvat Pregnylul, tks
!
Boo, FET-ul il poti face oricand, din experienta mea nu e bun primul ciclu dupa un FIV esuat, menstruatia e data peste cap, endometrul poate sa sangereze, ovulatia ciudata, organismul inca se resimte. Oicum vei fi urmarita ecografic cam din Z10. Trebuie sa ai endo bun, sa ovulezi, nu chisturi, sa nu sangerezi nici un pic, si ce mai crede doctorul. FET-ul este in ziua ovulatiei+varsta embrionilor. Bafta si nu mai fi necajita, vine bebe la un moment dat, doar ca nu stii cand!
Shery
+5 si inimioara
Alesia (30.10.2007)