FIV 256

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Carla,Marmotita, va multumesc pentu incurajari.Aveti dreptate, trebuie sa ma detasez de multe lucruri care imi fac rau....La mine, abia acum a inceput asteptare.Cu Doamne Doamne in suflet, sper sa trec.
Castelana, dimineata abia astept sa vad ce ai mai scris...
Buburuza, , suntem aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Madalino si 28, merci mult de tot, abia astept sa ne vedm, poate iese si Aniast din barlog si ne vedem cu toantele la intalneala sa ne mai ghiceasca Kitta in ghioci. Vorbeste manza?

Shery +5 si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Carla milioane de felicitari, este ca-i mai roz viata acum ? Ai inceput sa realizezi? Mie mi-a trebuit o saptamana! Sa fiti sanatosi si cuminti inca 8 luni!

Shery +5 si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgalexia spune:

Citat:
citat din mesajul lui BuburuzaL

Fetelor, am incecat sa ma resemnez si chiar daca este al doilea mare esec, sunt hotarata sa o iau de la capat. Insa, de data asta sper sa ma inarmez cu mai multa rabdare si detasare...daca se poate. Prea multe sperante mi-am pus de data aceasta si am avut numai de suferit. Atat timp cat voi avea putere, voi merge inainte si voi lupta, atat cat se poate, ca la un moment dat sa-mi pot tine puiul/puii in brate....

Va multumesc tuturor pentru sustinere si gandurile bune, in special Brunadria, Moniland, Elly_me, Carla, Dragaica, Bytzi, Andrabirni, Georgalexia, Huski, Boo si multa bafta in continuare!

Buburuza draga asa te vreau, capul sus si pregatita de o noua incercare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

CARLA FELICITARI! Sarcina usoara si la termen. Sa nu iti fie frica de hiperstimulare. O sa treaca. Am facut si eu in martie, cand luasem stimulare pt IA. Am stat vreo 3 saptamani la pat si am luat antiinflamatoare si multe lichide. Stiu ca doare, dar important e ca s-a prins . Multa bafta si te asteptam cu vesti.

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgalexia spune:

Carla FELICITARIIIIIIIIIIIII! Iti doresc urmatoarele 9 luni sa fie cele mai usoare si mai frumoase din viata ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008
Cris25 sunt de acord cu Catalina.Schimba medicul.Ceea ce face el se numeste inconstienta si incompetenta!!!scuze dar sunt revoltata cum pot unii sa ia in joaca un lucru atat de important!Ai grija de tine!

Stiu ca nu e normal sa-mi dea sa aleg eu tratamentul ... dar chiar am incredere in medic ... si nu ash vrea sa renunt la el ... De asta v-am rugat sa-mi dati detalii despre medicamente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marmotita spune:

carla, nu mai stiu altceva.
ai grija de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

Carla - felicitari! ai grija cu hiperstimularea! eu nu eram asa de grav si mi-a facut 3 zile perfuzie cu albumina.
Viss - Cycloproginova se ia si dupa test pana zice dr sa te opresti. Ai facut analizele de sange?
Cris - mai intai insira-ne toate analizele tale daca vrei sa facem asa ... pe net , pe forum tratamentul - ne dam toate cu parerea ce ti s-ar potrivi. Sunt importante hormonalele, starea ovarelor... Nici un doctor nu trebuie sa faca ce face al tau. Mai ramane sa-ti dam noi dozele, sa facem punctia pe masa din bucatarie, sa crestem embrionii in cuptor si gata. Am exagerat dar pare foarte rudimentar ce face el.De ce ai incredere in el?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Carla- [size=3]FELICITARI[/size=3]
Sarcina usoara si bb sa fie sanatos

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput