FIV 256
Raspunsuri - Pagina 10
BuburuzaL spune:
Fetelor, am incecat sa ma resemnez si chiar daca este al doilea mare esec, sunt hotarata sa o iau de la capat. Insa, de data asta sper sa ma inarmez cu mai multa rabdare si detasare...daca se poate. Prea multe sperante mi-am pus de data aceasta si am avut numai de suferit. Atat timp cat voi avea putere, voi merge inainte si voi lupta, atat cat se poate, ca la un moment dat sa-mi pot tine puiul/puii in brate....
Va multumesc tuturor pentru sustinere si gandurile bune, in special Brunadria, Moniland, Elly_me, Carla, Dragaica, Bytzi, Andrabirni, Georgalexia, Huski, Boo 

si multa bafta in continuare!
BuburuzaL spune:
Carla FELICITAAAAARI iubita! Doamne ce mult ma bucur pentru tine...Uite ca a rasarit iar soarele pe forumul nostru si incep reusitele. Ai grija de tine si de bebele tau, si, chiar daca esti un pic hiperstimulata, o sa treaca si asta cu ajutorul Domnului! Acum, bine ca s-a prins bebele acolo si esti oficial graviduta!!!Sa stii ca m-am gandit la tine zilele astea!
Dragaica stai bine, ce pot sa zic...Esti pe ultima suta de metri...si gata sa invingi draga mea!!!
Dar, am inteles e bine, chiar nu vrei anestezie generala?
Brunadria se pare ca ai fost foarte productiva! MA bcur mult pentru tine si iti doresc calitatea optima!!!Bafta, iti tin pumnii!
BuburuzaL spune:
Boo cum esti draga mea? Ti-ai revenit? Sa stii ca eu sunt de acord cu tine...Hai sa ne luam de manuta si sa mergem mai departe! Eu deja mi-am planificat FET cu cei doi embrionasi care mi-au mai ramans, poate rezista unul, si mai am o sansa...numai sa-mi vina odata uratii, ca se cam lasa asteptati! Oooof...Tu, draguta, esti gata sa trecem la urmatorul pas? Tu cati embrioni mai ai?
BuburuzaL spune:
Multa bafta fetelor in focuri sau in asteptare de rezultate! Sa veniti toate cu vesti bune si sa fiti mamici cate mai repede cu putinta! Din partea mea, tot sprijinul.
Noapte buna!
madalina28 spune:
Meiii Shery ma tot tin sa te sun da uite ca nu reusesc si te felicit aici cu intarziere ce-i drept sa ai o sarcina cel putin la fel de minunata ca a Alesiei iar fetita (ca doar asa a dat Kitta cu ghiocu am fost si martora la eveniment
)sa fie sanatoasa.Cand faceti intalnirea anuntati si Ploiestiu'poate reusim sa venim cu cei doi indragostiti
asta ca sa strangi cat mai multe vechituri
Moana felicitari pt micuta Rose Maria, nu intri si la mamici sa ne arati poze cu micuta ta?
Kitta dc se adeveresc prezicerile tale am incurcat-o rauuuu, ma mai asteapta inca doi dupa colt sa ma vezi atunci intrand pe sub usa de slaba ce voi fi![]()

Buburuza ai incredere in congelati sunt cei mai puternici puiuti, eu am una langa mine in pat numai ca s-a transformat capritza razgaiata
Bafta tuturor fetelor vechi si noi mai devreme sau mai tarziu veti fi mamici
ici tuturor
castelanaC spune:
Felicitari Carlaaaaaaaaaaa!!!!
sarcina usoara si la termen!!!!!
castelana fericita
21+ 
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui viss stiu ca v-am innebunit cu cicloprogynova mea, dar pana cand iau pastilele? pana la test-Z14 ? voi cum a-ti luat? |
Pana la ex de beta bineinteles ca-l iei asa cum a zis dr.
Apoi dupa beta dr decide ce concentratie mentine, eu am luat la fel pana in sapt 8 parca, atunci s-a intrerupt tot odata
Toate tratamentele = sau - le-a stabilit dupa analiza de sange (estradiol si progesteron)
Bafta!
castelana fericita
21+
castelanaC spune:
| citat din mesajul lui brunadria maine dimineata la 7h30 punctia!! ![]() |
Bafta la punctie si apoi oute iubaroaseeeeeeeeeeeee!!!!

castelana fericita
21+
castelanaC spune:
| citat din mesajul lui BuburuzaL Fetelor, am incecat sa ma resemnez si chiar daca este al doilea mare esec, sunt hotarata sa o iau de la capat. voi merge inainte si voi lupta, atat cat se poate, ca la un moment dat sa-mi pot tine puiul/puii in brate.... |
Imi pare rau si DD sa te ocroteasca.
Bafta si incredere ca vei reusi pana la urma cu omuletii de zapada!

castelana fericita
21+
castelanaC spune:
| citat din mesajul lui Dragaica Eu am emotii pentru punctie mai ales ca nu vreau sa fac anestezie generala. http://community.webshots.com/user/Dragaica Aspiranta la titlul de mamica |
Draga mea, si eu eram timorata de anesteziile astea dar am facut cu generala de scurta durata, in 30 min de la intrarea serului in vene deja ma trezeam sa stii, fara urmari, fara dureri de niciunele.
Nici nu am avut optiunea de a face altfel, dr mi-a esplicat ca are nevoie de mine acolo relaxata, sa nu ma misc, sa nu simt nimic si sa-si faca treaba cum trebuie. Zis si facut, acum pot spune asta ca au facut treaba buna!
Bafta si tine si fara teama!!!
Esti tu si sotul tau in povestea asta si impreuna sigur reusiti!

castelana fericita
21+