FIV 256

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

carla- felicitari graviduto !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Brunadria, odihneste-te si nu te ingrjora!!!Doar ai fost si vei fi monitorizata de dr.Mult succes maine si vesti bune!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

am sters mes anterior din greseala
Brunadria bafta maine!
Viss mie mi s-au agravat simptomele de hiperstimulare la cateva zile dupa ET.Mai exact duminica dupa 5 zile de la ET cu blasto.Am ajuns de urgenta la dr si mi-a spus ca e normal sa am astfel de stari in caz de sarcina ,pt ca inseamna ca ovarele lucreaza.Deci el era 99% sigur ca e bebe.Iar eu azi dim eram si mai sigura pt ca mi s-au agravat starile de rau de pe o zi pe alta.Mi-a explicat clar ca daca s-ar ameliora starile n-ar fi un semn bun de bebe.Iar azi practic ii ziua 13 de la fecundarea outelor.
Marmotita iti multumesc de destainuire,dar din cate am inteles tu ai facut hiperst. dupa punctie.Eu am facut dupa ET.Si cum s-au manifestat starile tale de rau?nu ai avut burta umflata tare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

marmotita beau apa , oricum daca e sa se intample se intampla!
mi au zis dupa ora 24 sa nu mai beau nimic !!
va ti la curent dupa punctie, cica ma mai tin in spital , pt analize pana maine dupa masa..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Carla felicitari !!!!!! Sarcina usoara iti doresc !!!

brunadria tinem pumnii pentru maine sa fie recolta bogata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Drage fivoase,imi cer scuze ca ma repet, dar sunt tare nelinistita... eu sunt in a 5-a zi dupa ET.In a cata zi apare CM daca nu reusesc?Eu deja am simptomele de CM,mie imi vine ciclu la 24-26 de zile si luna asta mi-a venit pe 3 noiembrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marmotita spune:

carla, eu cred ca m-am si speriat de ce citisem despre asta. dupa punctie m-au trimis acasa, nu aveam mare lucru. insa in noaptea aia am simtit ca ma sufoc, ca nu mai pot respira. eram foarte balonata, ziceai ca sunt in luna a sasea. am chemat salvarea...am simtit toate gropile bucurestiului pe targa pana la spital. si, ca in romania, pana nu a venit doctorul meu, in jur de opt, nu mi-au facut mai nimic.
nu puteam manca, nici apa nu mai puteam sa beau. trebuia sa ma duc f des la wc, cu suportul de perfuzii dupa mine si eu d-abia ma tineam pe picioare.
poate daca nu ma speriam nu faceam atacul de panica de acasa
nu vrea sa se sperie si alte fete dupa ce citesc asta.
eu am rezistat si nu am facut complicatii, a fost greu cam o saptamana

Mergi la inceput

bru, e bine ca stai in spital, asa te urmaresc mai bine, iar tu te simti in siguranta.
stai linistita si ai grija de cei mici

Mergi la inceput

andra, nu trebuie sa iti pierzi speranta. e prea devreme in a 5-a zi de la et.
ai stari d-astea de la progesteron, poate e momentul implantarii.
stai linistita ca tu nu poti face nimic
beau un lapte cald si incearca sa adormi, lasa netul ca nu te ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Andrabirni are dreptate Marmotita nu te stresa.eu am avut stari de Cm din a 5-a si pana in a 7-a zi.poate fi de la implantare.
Marmotita tie ce ti-au spus dr-ii?cum evolueaza o sarcina cu hiperstimulare?

Mergi la inceput