Cluj rulz!96 - Campanie de Craciun!!!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Fetelor dragi, va scriu pe fuga ca fac bagaje, maine decolez...vineri ma voi intoarce dintr-o mica calatorie de o zi la Milano ... detalii doar pe viu, la intoarcere.

Va
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Buna dimineata.

Va servesc cu o cafea; fara lapte, ca e post.
http://www.youtube.com/watch?v=_BzLvFawauA&feature=PlayList&p=C6F2743206D5B7F4&index=47 - o piesa ce-i incanta pe copiii mei; si pe mine, of course.

N-am fost la concertul de orga; am facut 40 min din someseni pana in zorilor; mi-a fost efectiv scarba sa mai misc masina echipata cu cauciucuri de vara. Asta e....

Urasc iarna, zapada, frigul!

Florina, cum se simte Elise?

Aseara, am predat banii pt campanie; in altfel de conditii fata de cum mi-am/ne-am dorit; de vina e tot zapada si masina mea neechipata; in fine.... or mai fi si alte zile.

Roxana, sa ai drum bun si sa-ti fie de bine scurta ta calatorie.

Sa aveti o zi .... fara derapaje .

Mariana, Stefan, Simon and the Bike.
ride it, love it, live it!

poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nonna spune:

Si eu urasc frigul si mizeria asta din oras. E noroi pana in gat peste tot si parca nu se mai curata veci!!!!!!

Copiii sunt extrem de fericiti dar lui Vlad nu i-am gasit ieri pantaloni de fas, salopeta, nu stiti unde este la un pret acceptabil, si mai caut pt.el cizmulite pt. zapada dar e drept ca nu am ajuns prin Malluri iar in centru nu am gasit NIMIC

Eu nu ma incumet sa ma apuc de curatenie, am geamurile murdare dar nu am chef de lucru. sapt. viitoare, cica, ma ajuta sotul la toate

Sanatate multa si spor la treaba

Nonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Neata!

Io ma bucur ca ninge si ca e zapada...nu dati cu rosii!

Mariana, lasa, mergem cu totii la un concert de orga, data viitoare. Elise e in recuperare, ieri si alaltaieri a fost mai ok decat azi, ca acum a inceput sa tuseasca, am conectat-o la aerosol sa elimine mucozitatile si sper sa fim ok, ca explodez daca o sa fie bolnava de sarbatori.

Roxa, distractie faina la Milano..in ceea ce ma priveste declar ca nu prea ai ce face mai mult de o zi doua la Milano. Enjoy si shopuieshte cu moderatie . Astept intalneala sa detaliezi

Mi-am facut comanda la Ikea, de fapt totul absolut e pentru Elise si acum nu mai am rabdare sa ajunga...abia in 4 ian ajunge la cluj domnul pe care l-am insarcinat cu trebusoara aceasta...e un nene simpatic de vreo 65 ani, care locuieste in Budapesta, fost baschetbalist, si are 2 metri si ceva...si care isi numeste nepotii Nr.1, Nr.2, Nr.3, Nr.4....e prapad de simpatic, probabil cel mai simpatic nene in varsta pe care l-am cunoscut...la sfarsit de ianuarie sper sa ajungem si noi pe la ikea pentru niste reduceri, chilipiruri, etc...

Florina, mama de Elise(9 iulie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

salutare fetelor

Roxa drum bun, dar cum de mergi asa pe fuga?

Mariana, si eu am luat busul azi dimi cand mi-am vazut masina ingropata in zapada.in plus imi mustesc picioarele de apa...dar pe de alta parte imi place multa zapada, atunci cand e pufoasa si alba nu mocirloasa

Stanca scuza-ma daca mi-ai confirmat si nu am vazut dar nu mi-ai spus daca cei 900 de roni au ajuns cu bine la tine in cont.

si apropo de mutat , noi acum 3 ani ne-am mutat in 31 decembrie, de fapt am inceput in 24 decembrie, am incropit bradul acolo si apoi am continuat

maine aducem si la job copilashi nevoiasi sa le dam cadouri, sunt f mandra avem peste 80 de pachete

Florina, uite caluti, se pare ca in stoc si la preturi decente
http://www.ookee.ro/jucarii-421-Personaje-p-2945-Horseland---Figurine-calut-cu-personaj.html

va pup, fug la papa

Mergi la inceput

Cristiana. Multumesc tare!!! Am dat si eu raita pe la anumite magazine de jucarii online si mi-am pierdut repede rabdarea si cheful...insultator cum am gasit figurine si cu 70 ron, poate mai mult chiar..iar eu luasem din magazin cu 43. Revoltator de-a dreptul! Ce sa mai zic ca mai trebuie adugat ca anumiti dintre ei percep comison fix de curier, de 20 ron, spre exemplu...pai daca eu vreau sa mi-i trimita via posta romana?!?!Humanitas cum poate?

O sa ma hotarasc care caluti ii iau si daca iau boxele sau tarcul, ca nu-s hotarata inca..

Azi sau maine vreau sa decorez si eu de craciun pe la geamuri pe afara, pe casutza, prin camera ei..

Mergi la inceput

Florina, mie mai imi trebe uncalutz cu fetitza, in rest is ok, daca vrei hai sa comandam impreuna si impartim transportul

Mergi la inceput

Da, e ok. Cand ai vrea sa facem comanda? Ma gandesc azi sau maine, sa le avem cu siguranta pana la Craciun. Ea are doar pe Molly si Calypso...asa ca vreau sa iau Sarah si Scarlett sigur si am sa hotarasc intre Pepper si Zoey sau Button cu Alma...sa vedem...ea nu se hotaraste, ca incerc sa o tot trag de limba de vreo 2 zile...tot eu am sa aleg pana la urma...in plus nu stiu daca sa ii iau boxele sau tarcul, ma mai gandesc ce i-ar placea mai tare..nu imi permit amandoua, clar, ca vreau sa iau si chestii mai educative din punctul meu de vedere, nu numai barzaunii dansei...Io-s contra, dar ma supun, macar de craciun

Mergi la inceput

Buun, ma gandesc totusi sa facem azi comanda, sa fim sigure de-o treaba, de vrme ce caii astia apar si dispar, nu gluma. Nu mai iau doi caluti deodata ca e prea mult cu ce mai vreau sa ii iau, in consecinta ma decid pe Sarah cu Scarlet si Setul de joaca cu boxe pentru caluti. Cum facem, fac eu comanda, faci tu comanda?

Mergi la inceput

Florina, eu vreau pe Alma sau Moly, una din ele...oricum va trebui in timp sa le iau toate dar acuma am doua fetize+cai si doi cai simpli.le poti comanda tu ca pe mine ma gaseste mai greu in Jucu mOshu?:)si iti dau eu banutii

dar sa ne confirme ca ajung in 2-3 zile

multumesc

Mergi la inceput