Cluj rulz!96 - Campanie de Craciun!!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Bun, am facut comanda. Ti-am luat Molly cu Calypso, ei zic ca ajung in 2-3 zile, acum sa vedem practica. E totusi miercuri, daca nu vineri pe luni tot ajung. Si Craciunul e joia viitoare. Taxele de curier sunt 26.18...mi se pare mult, clar, dar asta e.

horse partner

Florina, mama de Elise(9 iulie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

fetele, oare cu cine ma pot intalni sa dau banii pentru campanie ?

am strans in total aprox. 1400 lei (spun "aprox" pentru ca mai am vreo 2 promisiuni, dar vreau sa am banii in mana sa ii pot lua in calcul), si dupa cum spuneam, ii fac fifty fifty.
deci catre "Maica Domnului" merg aprox. 700 lei + 100 lei trimisi de Deianira
(restul de 700 merg spre cealalta campanie, pt. centrul pentru copii abuzati)

stanca, oana... cum facem ?

Mergi la inceput

Cristiana, nu-mi gasesc tel. de orange unde am nr tau de tel ...si e pe silent ...asa-mi trebuie!

Deci: m-a sunat mai devreme un domn f.f. amabil de la ookee si mi-a rezumat frumos comanda(era educat bine intr-ale horselandului)..din pacate e penurie mare in ro. de molly si calypso, nici ei nu mai aveau. Am schimbat si am luat Alma cu calutul Button, care erau in stoc. Cica ar sosi maine comanda..sa vedem. Daca gasesc telefonul te sun sa vedem cum intri in posesia pachetului.

pe toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Flo, suntem totale, cred ca le-am innebunit pe fete cu caii nostri , apoi sa vezi daca nu se joaca corespunzator 24h din 24 ....ne intalnim noi cumva zilele viitoare, oricum ceilalti cai sunt la alta prietena care i-a luat din Zalau.si zici ca e criza de molly?

o intreaba buni pe Sofi:"si tu ce vrei sa-ti aduca Moshu?"
"o pusha(papusha) maaaaaaaaaaae mae"
eu" nu vrei mai bine casutza lui Kitty ca iti place mult Kitty"
i se lumineaza fatza "ba daaaa"
fuge la Thea" Theaaaaaaaa, i-am schis si io la Moshu si mi-o aduce pe Kitty cu casa ei maeeeeeeeeeeeee"
cred ca am manipulat umpic copilu, da m-a inebunit cu Kitty luni de zile

Mergi la inceput

Mda, ce sa iti spun...asa s-or juca dupa cum le-a si venit "pofta" de ei (caii)...adica la nivel fast a venit, fast o sa plece...pasiune de o noapte, cam asa e, dixit.

Pai daca ea si acum deja nu prea ii mai baga in seama pe caii aia..eventual cand vede din nou reclama la tele cu Horseland se tureaza iar. Daca nu vedea reclama nu poftea. Am facut tester day intr-o zi: am pus-o in fata tv-ului pe Disney unde uneori intre desene merg puzderie de reclame, una dupa alta si cate 10 minute, cu o muzica scurta de generic intre(aceeasi, de zici ca esti la sesiunea de hipnoza). Buuun, si io stateam cuminte langa ea si urmaream reactiile(previzibile de altfel, le stiam dinainte, dar trebuia sa am quod era demonstrandum-ul): daca nu la fiecare produs, macar din doua in doua avea acelasi text, spus mecanic deja: "Maaammiiii, si eu vreau cutare si cutare, maaaamiii imi cumperi si mie nu stiu ce plastilina, nu stiu ce bebe nu stiu ce bakugan...uai...si eu stateam neclipind langa ea si ii ziceam la fel de mecanic si cu acelasi ton: Nu...Nu...Nu ai nevoie ...nu o sa te joci cu ele...asta mai vedem...nu stiu, ma gandesc, etc...hilar!
Si ma intreb io, unde era vointa ei, creativitatea, intelijenta personala, ne-spiritul de turma?? L-a absorbit industria promovarii jucariilor la tv! Mi se pare prea mult, de aia ma tot turez...chiar prea mult avand in considerare ca de cele mai multe ori jucaria respectiva nu foloseste cu adevarat copilului, o doreste pentru ca ii este impinsa in retina...se bucura cand o vede si apoi lancezeste prin vreun ungher...si urmeaza alta dupa, si alta, si multe altele, ca asa-i la moda! Mie mi-ar placea ca pe langa vreun curent la care sa adere copilul meu (in cazul ei obsesia pentru cai, care e de la vreo doi ani neimpliniti) sa aiba o jucarie superpreferata care sa fie imbibata cu amintiri, sa nu o abandoneze, sa creeze alaturi de ea si sa creasca impreuna, fir-ar sa fie!

E mai mult decat imposibil, stiu, dar visez in continuare...si suprematia reclamelor televizate nu ma ajuta cu nimic. As accepta prezenta miilor de modele de jucarii, daca as vedea ca multe sunt folositoare, dar balanta inclina invers, dupa parerea mea, ajunge sa dai o raita prin vreun hypermarket, mai ales in perioada asta.,

Gata, ca fac propaganda si nu da bine..dar as mai avea multe de zis..si poate le-oi zice pe toate odata

Gata, am zis!

P.S. Sunt zgripturoaica doar in timpul anului, de Craciun mi se topeste inima, Craiasa a zapezii ce sunt, si ma inmoi la doleantele ardente ale minunatei mele fiice...si ii cumpar Horseland, damn it! Da' lasa ca recuperez dupa sarbatori cu propaganda...muuahahahhahaaha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

sa stii ca Thea mi-a zis in seara asta , foarte matur" mami, daca Moshu nu gaseste Horseland am vazut o masina de scris Barbie dragutza

deci dupa zdroaba si transpiratiile ar face bine Moshu sa nu se abata de la deciziile initiale

azi am reluate orele de patinaj, asa imi place ce faina si imbujorata e dupa ele...apoi le-am scos la zapada in parculetz si a fost asa frumos...ce mai conteaza ca eu eram cu niste cizme de fitze si mi-am dezghetat o ora picioarele dupa plimbare.

Flo cand ti-ai dorit zapada, pe care ai primit-o quite soon, sper ca ai scos din dorinte mocirleala ca e cam multa , si sper ca ai pus si o limita la cam cata zapada vrei ca sotzu meu tre sa aterizeze mune

plus ca dimineata mi-am vazut masina sub nameti si am fugit la bus...am senzatia ca v-am mai spus asta

noapte buna dragelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns squirrel spune:

Buna fetelor

Recunosc, ca prezenta mea in ultimele luni a fost cam anemica , asa cum este si starea mea, am avut ceva pitici pe creier si sper sa fie doar ei si nu altceva dar voi detalia cand stiu mai multe.

Noi ne imbarcam sambata catre tara si dupa cum am auzit e rost de zapada, dar pana aterizam noi (seara) sper sa curete zapada

Sunteti niste fete minunate si va felicit din toata inima pentru inca o campanie reusita.

Va doresc sa aveti parte de sarbatori frumoase , cu sanatate , inconjurati de cei dragi , asa cum va doriti, iar noul an sa va aduca la fiecare in parte ce isi doreste acolo in adancul sufletului.

CRACIUN FERICIT SI LA MULTI ANI

Cu drag Flavia

Ps anul viitor sper sa fiu si eu mai activa , il aduc pe tata in ajutor. Si sper sa va pot povesti si eu din perlele lui Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Pe fuga ca azi e o zi din aia nebuna.Daca sta zapada poate reusesc sa ma mut.

Azi adun toti banii si fac lista de cumparaturi.Sambata sper sa pot pune un rezumat la ce s-a adunat si s-a facut.Dupa o evaluare primara pot sa va spun ca stam foarte bine.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Super fain afara! De pe geam zici ca suntem la cabana, la tara, undeva departe de oras...iarna pe ulita reloaded.

Si de cate ori nu am auzit minunata expresie "Ou sont le nieges d'antan?", ultima oara chiar ca titlu la siteul acela, coffeechat(asta sa va spun drept nu m-a impresionat defel). E si titlu de piesa de teatru, foarte revolutionar de altfel, polonez, postbelic, in regia lui Tadeusz Kantor...uite ca aici au venit zapezile!
Trecand peste mocirla, masini de dezgropat, faptul ca nu e usor sa coexisti cu zapada, mai ales dupa atatia ani de "uscat" veritabil, eu ma bucur in continuare, nu credeam ca am sa mai vad zapada ca in copilarie, tocmai in oras, tocmai cand ne inspaimanta astia cu incalzirea lor globala tot mai mult si mai mult (visitati site-ul greanpeaceului...brrrr).

Am mai strans si eu niste banuti, 700 la numar, de la oameni buni care au vrut sa ajute. Cu Oana draga am decis sa ne intalnim maine, ca banutii sa ajunga la restul de banuti adunati. Intradevar, dupa o aruncare preliminara a ochiului stam bine, Stanca!

oamenilor buni care au decis sa ajute!

Fug cu pitika la dr, sa excludem ceva la plamani (febra din nou, ieri) :(

Mergi la inceput

Io zic, io raspund

Ne-am ritornat de la medic deunazi, se pare ca e raceala si atat, trebuie sa avem grija sa nu se agraveze tusea si sa ajungem la antibiotic. Ne-a prescris in continuare dezinfectia gatului, aerosolul, sare calda pe piept, vaporub si multe citrice in ceai sau freshuri(mai ales gref, spre nervul fiicei)..si stam cuminti in casa, cu 5 max 10 min afara ca sa fie ok de Craciun. Of, pe mine sa ma tina nervii numai. Pur ghinion, parol, din septmbrie tot asa o tinem.

+ la moral, ca-i mai bine decat -

...ieri mancat gogosi pufosi si deliciosi de la german bakery...haoleu, da's buni, nu gluma, trebuie sa dau o raita pe saptamana viitoare sa vad ce bunatati mai au pe acolo

Mergi la inceput