INSEMINARE 55

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Si eu de 2 ani incerc sa fac bb dar pina acum nimic...important este faptul ca nu tr sa renuntam chiar daca e usor de zis si mai greu de facut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinacoman79 spune:

albinuta felicitari!!!!!! sa fii sanatoasa si sa ai grija de

sensibila daca ai timp pls sa treci si la mine a doua IA (am facut-o ieri), de data asta cu stimulare

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinutalore spune:

viss....i-am spus sotului meu,atunci cind v-am scris tocmai imi facusem testele...suntem asa de bucurosi!!!!!!!!

si inca ceva viss...si eu am ovar si trompa doar pe partea dreapta dar se pare ca ovarul meu a preluat si functia celui pierdut si ovulez normal...in fiecare luna ....asa ca nu se stie niciodata ce surprize iti rezerva si tie viata

e asa ciudat ca luna asta chiar a fost una nu prea grozava pentru noi si sincera sa fiu nu am avut timp sa calculez nimic,caci am stat 2saptamini cu soacra mea in spital care a avut o operatie pe creier....

sunt stresata pina am sa ajung in timisoara sa fac testul dublu betahcg sa stiu ca e unde trebuie...
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenaraluca spune:

Buna fetelor,am revenit si eu printre voi dupa o zi intreaga de plansete si boceala.spuneti-mi si mie va rog cat costa o IA la giulesti?eu am facut la medlife si luna asta o voi face pe a2a tot acolo dar ma usuca de bani.am cheltuit 25 mil la prima IA si daca o tin tot asa ajung in sapa de lemn.de fiv nici nu mai zic,ca vb la receptie niste fete care ziceau ca acolo costa pana la 5 mii euro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

la giulesti costa 2 milioane.procedura in sine.dc ii mai dai doctoritei care te evalueaza ptr o ecografie a foliculilor cam in z12,si atat..eu la embriolog nu am dat niciodata la IA,e aleator.

Mergi la inceput

albinutza - eu mai am ovarul pe dreapta, asa ca stangul nu poate prelua functia lui,si cum ala e mai potent - dreptul,fara tratament 3 luni ovulez pe dr.si una pe stga,doar ca n-au pe unde sa plece ovulele,sau pe unde sa ajunga spermatozoizii, in lipsa trompei..asa ca am incetat sa cred in minunidar poate ca voi reincepe din nou sa cred ,dc imi mai traieste embrionul inca, cine stie..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui albinutalore

sunt insarcinata!!!!!!!!!
inca sunt sub soc
am luat o pauza dupa cele 3 inseminari nereusite ....acum chiar sunt in anglia la sora mea si mi-a intirziat ciclu 4 zile...nici nu visam la sarcina...
mi-am facut 2 teste si ....minune....pozitiv.
nu pot sa cred!!!!!!!!!
sotul meu inca nu i-am zis,numai soar mea stie si voi!nu stiu daca sa ii zic acum la telefon sau sa ii zic si sa ne bucuram impreuna poimiine cind ajung acasa

felicitari!!!!!
sa fie intr-un ceas bun! sarcina usoara si un la termen!!
suna-l si spune-i si lui! sa se bucure de azi

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabine spune:

Alla, ti-a ajuns pm-ul meu?L-am trimis azi la pranz dar imi apare.... ca si cum nu as fi trimis nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Sabine! nu mi-a ajuns PM-ul.
cum te mai simti? eu am iesit cu sotul la un mic windows shopping si un KFG si am mai alungat pt moment depresia

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

fetelor, ce s-a intamplat cu voi? n-ati scris niciuna azi nici un cuvintel..sunte-ti bine? ca eu am racit cobza, si nu mi s-a recomandat decat paracetamol,si nu am in casa..am baut ceaiuri fiebinti,am stat sub 2 paturi, si degeaba, stranut de se zguduie patul.stiti dc la giulesti se elibereaza rezultatul de beta in aceeasi zi?

Mergi la inceput