INSEMINARE 55
Raspunsuri - Pagina 22
sabine spune:
Alla sunt asa, amortita.Imi astept ciclul care nu a venit inca, macar ca eu sunt ca si ceasul, intotdeauna la fix. Pt ca la un moment dat am inceput sa visez la lucruri imposibile am deschis mailul sa vad ca rezultatul la beta e doar 1.8 in ziua 11 de la ia.
Tu cum esti?
alla76 spune:
viss, fa un ceai din lamai. tai 1-2 lamai in bucatele (cu coaja cu tot) si le fierbi intr-un litru sau 2 de apa cu miere
Sabine, ti-am raspuns la PM. esti o dulce
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
elenaraluca spune:
Fetelor dati-mi si mie va rog niste nr de telefon de la Gynera sau de la Giulesti unde ma pot programa la dr DRacea.luna asta mai fac o IA la medlife dar din ianuarie vreau sa ma mut la giulesti .
indi_77 spune:
buna dimineata fetelor. Albinuta, FELICITARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!
atunci cand ne asteptam mai putin, atunci ne da Dumnezeu.
Sabine, si la peta tot asa a fost...beta <5 in ziua 11 sau 12 si surpriza....in z 14 era deja > 20 :)))))....asa ca nu spune niciodata niciodata ! Tinem pumnii si repeta testul in ziua 14 sau chiar 15....se poate sa fie sarcina, dar abia acum sa inceapa sa se implanteze.....bafta multa !
6+ Doamne Ajuta !
ella28 spune:
Elena numarul de telefon de la Gynera este 0727833833. Numai aici o poti gasi pe dr Dracea, la Giulesti nu se mai duce. Bafta! Programarea dureaza ceva , asa ca suna din timp, enetual spune-le ca ai toate analizele facute si ca vrei inseminare.
Alla foliculii tai dresati nu stiu ce-au avut in cap dar sper sa-si dea drumul si sa-ti faca o surpriza pe natural. Dupa cum ai vazut cand nu te astepti...hop surpriza
Ma duc si eu la eco azi si probabil ca mai pe seara sau maine fac inseminarea. Desigur daca totul e ok. Am emotii, sa-mi tineti pumnii. Pup fetele mele viitoare mamici.
sensibila spune:
INSEMINARE 56
e in burtica
+26 
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
gaba-rema spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui viss din 4 ovocite, am avut 3 embrioni slab dezvoltati, si apoi am ramas cu unul frumos |
... si daca frumuselul asta s-a apucat sa se auto-divida, hmmm
poate ca embriologul i-a facut AH, si cica dupe aia sunt sanse mai mari sa se multiplice ;)
las' ca glumeam si eu: unu' sa fie, da' sanatos si razbatator!