INSEMINARE 55
Raspunsuri - Pagina 20
albinutalore spune:
sunt insarcinata!!!!!!!!!

inca sunt sub soc
am luat o pauza dupa cele 3 inseminari nereusite ....acum chiar sunt in anglia la sora mea si mi-a intirziat ciclu 4 zile...nici nu visam la sarcina...
mi-am facut 2 teste si ....minune....pozitiv.
nu pot sa cred!!!!!!!!!
sotul meu inca nu i-am zis,numai soar mea stie si voi
!nu stiu daca sa ii zic acum la telefon sau sa ii zic si sa ne bucuram impreuna poimiine cind ajung acasa
viss spune:
super tare albinuto.felicitari

nu stiu ce sa zic..eu i-as spune sotului meu cat mai curand.chiar la telefon. oricum tu ai aflat inaintea lui, asa ca oricum nu va puteti bucura chiar la fel..si impreuna oricum o sa va bucurati mult timp de-acum incolo..mie mi-e foarte greu sa pastrez un secret fata de al meu sot,simt nevoia sa impart cu el orice,cat mai curand, dc nu cu el,atunci cu cine?las-o pe sora, suna-l si pe el, please..sa se bucure si el de azi, nu de poimaine..bine, tu stii ca faci cum vrei tu, dar dc ne-ai cerut parerea..eu am zis-o![]()
bubu30 spune:
Sensibila
din cate imi amintesc voi la un moment dat aveati cartea "mama si copilul". Ai putea sa mi-o trimiti si mie daca o ai?
Bafta multa la morfofetala!
De Dankutza mai stii ceva ?
Va doresc multa sanatate , tie si fetitei , dar si la toate fetele de aici 

15+ cu 

sabrinela spune:
albinuta felicitari!viss,mi-au dat lacrimile cand am citit ms tau,ai dreptate,ce mult ma bucuram odata ca eu nu folosesc metode contraceptive si nu raman gravida
si eu am inceput sa am niste stari mai depresive,cu toate ca mi-am impus sa nu ma gandesc la nimic sa nu-mi fac iluzii ,ca peste 2 saptamni sa fiu si mai daramata,vreau sa-mi indrept atentia catre altceva ,sa treaca timpul mai usor si sa nu fiu stresata.Asta imi doresc eu,dar sa vedem daca si pot.Fetelor mai are relevanta testele de ovulatie si temperatura bazala dupa stimulare si pregnyl?astazi m-au lasat durerile de ovar si spate dar nu ma simt f bine,pregnylul da stari de ameteala si rau?
Arianna11 spune:
Alla76,ms mult de sfatul tau..asa am sa fac...tr sa fac ce zice dr 
Albinuto felicitari,bravo sa ai grija de tine si de bebe 
Fetelor capul sus,ca o sa fie bine pt fiecare dintre noi numai ca tr sa avem incredere in Doamne Doamne....
la toate si bafta multa
Arianna11 spune:
De azi tr sa fac injectiile cu gonal 5000,dar mi-e cam frica sa mi le fac singura,doare tare 
albinutalore spune:
multumesc mult fetelor!
e asa o minune ce mi se intimpla,dupa 6 ani de asteptare si teste si lacrimi....
ma doare putin spatele si burta ca la ciclu si sunt ingrijorata ca nu am luat duphaston luna asta si poate era nevoie....dar sper ca totul sa fie bine,luni ma intorc in tara...
exact cind nu mai speram sa se intimple nimic si cind voiam sa ma programez in ungaria ptr investigatii si fiv ,s-a intimplat minunea....
fetelor va multumesc si nu uitati ca dzeu face minuni

cind ne astepta mai putin!
anna_ivan spune:
albinutza

FELICITARI
poate ca dumnezeu ne da sarcina cand ne aspteptam mai putin, dar eu ce sa fac ca in fiecare luna ma astept???

Cauta cu milostivire, cu totul laudata Nascatoare de Dumnezeu, la necazul cel cumplit al trupului meu si vindeca durerea sufletului meu
viss spune:
bine zis- anna ivan.si eu la fel , de 18 luni..luna de luna, mai putin in lunile in care la ecografie aveam folicul pe dreapta, unde n-am trompa![]()