INSEMINARE 55
Raspunsuri - Pagina 19
viss spune:
multumesc peta de incurajari. babyblue - nu or sa iasa gemeni, ca din 4 ovocite, am avut 3 embrioni slab dezvoltati, si apoi am ramas cu unul frumos
acuma, sunt in ziua 7 dupa transfer, si ma rog sa fie inca viu frumuselul asta
mi se pare o infernitate pana miercuri,dar asta e(cum sunt naravasa m-am gandit sa-mi fac beta miercuri in loc de joi,ca dc e sa iasa ceva, iese si miercuri in Z13, nu?)..am niste stari..cand sunt vesela, cand ma deprim..dupa ce am varsat ieri,cred ca s-a revoltat ficatul de la atatea pastile, si-asea e cam varza saracul
azi, dc sunt bine fizic,ma face sa fiu surazatoare.stiti cum e omul, dupa ce pierde isi da seama ce bine era inainte..
sabine spune:
Fetelor, scuze pt ca nu am mai scris dar se pare ca sunt destul de depresiva.
Oricum, azi am facut si beta la 11 zile de la ia si am reusit fabuloasa valoare de 1.8.Fara cuvinte.astept cm pe duminica si ma voi intoarce acasa.In decembrie nu voi face nimic iar in ianuarie probabil o voi lua de la capat dar in viena.
alla76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Araceli 'Neata si toate feteleNicolle, eu am luat vit. E la stimularea cu closty, cate 2 /zi, din ziua 5 pana in ziua 18 a cm. Oricum, sfatul meu e sa vorbesti totusi cu dr. T. La IA nr. 4 cu siguranta nu mai recomanda closty, ci o stumulare mai puternica, cu gonal sau puregon. Eu iti spun din proprie experienta ca pt mine closty a fost apa de ploaie....in plus, m-am pomenit si cu chisturi... Peta bb din burtik. Tu mi-ai redat speranta care se cam dusese pe apa sambetei...Alla . Nu te mai duci totusi la o eco? Poate ca dr nu a vazut prea bine, se mai intampla...cat despre foliculi, ei in mod normal cresc cu 2 mm/zi, cu sau fara stimulare. |
am fost si e totul aiurea.
am oprit tot, inclusiv IA-ul.
si cam atat a fost pe anul asta ...
decembrie e prea problematic cu atatea libere si alte cele.
ne ramane sa speram pt 2010
sunt praf cu nervii... da ma calmez incetut
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
alla76 spune:
elenaraluca imi pare rau ... stiu ca nu te prea poate consola nimic acum, dar capul sus si cu hotarare inainte.
vulturas, nu a mai fost cazul pe sambata. nici macar pe luni.
foli mei dresati m-au facut de jena si refuza sa mai creasca...
ella28 frumoasa productia
Arianna11 mergi recoltezi astepti rezultatele, le dai medicului si te tii cumintica de schema de stimulare pe care ti-o da. mult succes
viss iubita... ne-ai delectat cu povestea! hai ca pana joi trece repede timpul. tinem pumnii in continuare
babyblue mult succes in noua incercare. greu de acceptat atitudinea medicilor de care ne-ai povestit
sabine, imi pare rau ...
te pup si iti doresc sa iesi din depresie cat mai curand.
_
anamy spune:
[quote]citat din mesajul lui sabine
Fetelor, scuze pt ca nu am mai scris dar se pare ca sunt destul de depresiva.
Oricum, azi am facut si beta la 11 zile de la ia si am reusit fabuloasa valoare de 1.8.Fara cuvinte.astept cm pe duminica si ma voi intoarce acasa.In decembrie nu voi face nimic iar in ianuarie probabil o voi lua de la capat dar in viena.
sabine

,fata scumpa intotdeauna va fi o data viitoare si stai linistita ca vei reusi,daca o data ai reusit vei reusi si a 2 oara cat de curand.cand te intorci in viena?
anamy spune:
nu cred ca ma stiti fetelor,sant si eu o aspiranta de ceva vreme si intre timp de la 2 IA sau facut 7 IA (la ultima astept rezultatul),daca poate cineva sa modifice si la mine,ahh si intre timp am schimbat si dr ,acum sant la dr surcel. va multumesc si va doresc sa vedeti cat de curand cele II liniute mult dorite!!!succes tuturor fetelor

sabine spune:
Anna, plec saptamana viitoare, nu stiu exact ziua dar vb la tel si poate mai bem o cafea impreuna.Iti tin pumnii in continuare.
Alla, se pare ca luna asta am fost amandoua in aceeasi barca.Folly au fcut ceea ce ei au vrut si cand ei au vrut.am sa-ti las un pm pe al tau nu l-am vazut decat aseara, noroc ca nu am compromis eu ceva pt ca nu m-am uitat.
viss spune:
fetelor,imi pare rau.azi m-am trezit si eu un pic depresiva.mi-au intrat de tot sanii la apa,asa ca ma gandesc ca, daca exista corelatia cu hormonii secretati de organism la prezenta embrionului, la mine corelatia s-a dus..pe apa sambetei.sotul meu e la munca, iar eu m-am trezit cu un chef nebun sa plec, la constanta, la munte, in lume..un chef sa-mi bag capul "in nisip", sa uit de tot si de toate.
acum 13 ani, ma gandeam cate obstacole o sa am de infruntat sa am un post intr-o lume plina de spaga, de relatii, ma vedeam complexata si inspaimantata ca nu am sa ajung la final,dar ma vedeam cu 2 copii.
si na, ce as mai fi ras atunci dc mi-ar fi spus cineva ca nu pot avea copii.
niciodata nu m-am gandit la asta.pana la urma e asa simplu..sa ajungi ce vrei intr-o cariera, inveti, stai la locul de munca de dim pana seara, nu-ti iei concedii, si se iveste o portita undeva, candva, dar..cu infertilitatea asta ce sa facem?

alla76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamy nu cred ca ma stiti fetelor,sant si eu o aspiranta de ceva vreme si intre timp de la 2 IA sau facut 7 IA (la ultima astept rezultatul),daca poate cineva sa modifice si la mine,ahh si intre timp am schimbat si dr ,acum sant la dr surcel. va multumesc si va doresc sa vedeti cat de curand cele II liniute mult dorite!!!succes tuturor fetelor ![]() ![]() |
tinem pumnii pentru incercarea nr 7. sa fie cu noroc si cu beta mare
_
alla76 spune:
sabine!
fata! o sa vina si vremea noastra, ai sa vezi ...
viss, lasa te rog gandurile negre si ai grija de embrionas 
_