INSEMINARE 55
Raspunsuri - Pagina 13
montytaiana spune:
buna dimineata
eu sunt o aspiranta mai veche
nu am mai scris demult la subiectul asta
ci doar la IAD
am si eu o intrebare
sunt fete care fac inseminare la giulesti?
care mai este procedura?
si am vazut la inceputul subiectului ca eco se plateste acum?
e adevarat?
are idee cineva cat costa o IAD
multumesc mult
ps e cineva pacienta dl prof Marinescu?
aruam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamutz aruam: sa-ti ajute Dumnezeu si sa fie bine nici ei nu stiu exact care e treaba cu anticorpi astia teoretic solutia este sa faci ia sau fiv insa nu garanteaza ca reuseste la mine deocamdata nu a mers nici cu inseminare se zice ca acesti anticorpi apar si dispar din senin si nu se cunoaste cauza si nu s-a gandit nimeni sa cerceteze prea amanuntit poate ne tii la curent cu rezultatele tale eu am mai fost insarcinata cu multi ani in urma de doua ori insa am facut intrerupere si acum trag eu merg la prof ancar tu la ce medic faci ia? bafta |
Eu fac inseminare cu dr.Anca Moisa .
Sa stii ca daca ai ramas in trecut insarcinata nu cred ca ai anticorpi si nu cred sa apara si dispara asa...
asta ar insemna ca toate femeile sa-si faca periodic acesti anticorpi.
La tine asta e singura problema?
Poate ar fii bine sa mai incerci o inseminare.
si multa bafta si tieanul acesta o sa fiu

Doamne ajuta
sensibila spune:
beatrice75 – la monitorizare mergi in functie de cum te cheama dr tau. Si el te cheama in functie de nr de zile la care ai cm. Adica daca ai la 28 te cheama din z8-9, daca ai la 35 te cheama din ziua 11-12, depinde. Si apoi in functie de marimea foliculilor te cheama la 2-4 zile. O monitorizare nu poate costa mai mult de 80 lei. Sau ma rog 130 lei cu tot cu consult.
montytaiana – nu se plateste eco la giulesti, se da spaga daca vrei si cat vrei asta de pinde numai de tine. Eu am facut IAD la giulesti asa ca daca mai ai intrebari te astept. IAD e 200 lei + spaga pe care o dai la doctor. La fel ca si IA de la sot .
Nicole88 – eu zic ca pana nu vezi rosu nu e totul pierdut. Legat de beta de la cabinetul minune, eu zic sa iti iei gandul. Dupa cum ziceam va rog din suflet mergeti la clinici serioase care dau rezultate corecte si la timp.
e in burtica
+25 
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
elenaraluca spune:
Neata fetelor!maine e ziua cea mare pt mine
merg sa fac beta!
azi e ziua 28 a cm si m-am cam speriat ca ma cam doare mijlocul,dar vom vedea maine.puup
ella28 spune:
[/quote]
ella, ce zi esti? cate menopur ai facut deja?
Alla ieri eram in ziua 8 de CM si dupa 6 fiole de menopur. Nu stiu daca este ok dar am inteles ca daca ai masura foliculilor de 2cm/ zi de stimulare esti in grafic. Tu cum stii? Pana vineri mai fac 2 ture de Menopur deci voi ajunge la 8, sunt curioasa ce rezultate voi avea.
Voi cum stiti ca tb sa fie dimensiunea foliculilor in functie de nr de zile de stimulare? Sau mai bine...la voi cat au fost? Va 
peta spune:
ella, iti tin pumnii ca plimbatul asta la mai multi doctori sa iti aduca si tie noroc...eu zic sa ai o mica rezerva la monitorizarea cu dragu, ca se pare ca nu vede prea bine la ecograf, dar daca faci inseminare cu ea, cine stie, poate are mana buna si la tine 
oricum stai bine cu productia de foli, pana acum ziceai ca la stimulari ai avut 1 singur...iti tin pumnii...cam pe cand IA?
alla, frumoasa productie...intr-adevar, pacat cu jobul, dar macar poate reusiti sambata...daca nu prestati si voi, cine stie...tin pumnii...ma gandesc ca avind mai multi foliculi, nu s-or sparge toti odata, si poate sambata mai prindeti ceva...
nicole nici acum nu ai rezultatele?
elenaraluca bafta multa, iti tin pumnii...
Arianna_M multumesc 
indi cum te mai simti?
sensibila ce mai faceti tu si bebela? ce a mai zis doc de analize? luni te duci la morfo? la cine faci?
ella28 spune:
Peta merci de incurajari. Oricum alta varianta de dr pt vineri nu aveau, Dracea e plecata la o conferinta din cate am inteles. Eu am avut un folicul la toate inseminarile ca le-am facut pe ciclu natural, acum e prima cu stimulare la mine. A mai fost una cu Closty dar p-aia nu o pun la numaratoare.
Codreanu mi s-a parut ok, o mai stiam eu si de la Giulesti de pe holuri...Sa vedem ce vede Dragu la mine vineri
.
Alla tu aveai un folicul de 15 dupa 4 Menopur? Pai ai mei inseamna ca sunt cam mici, nu?
Inseminare spune:
peta - suntem bine. La munca inca. De pe 15 ar trebui sa intru oficial in prenatal dar la munca tot o sa vin cat o sa pot.
Da luni mergem la morfofetala la Herghelegiu. Analizele alea aiurea pot fi de la candida pe care am capatat-o nu stiu de la ce. Si mi-a dat tratament pe candida si apoi sa repet urocultura si sumarul de urina peste 21 de zile.
La tine cum e ? Mai sunt ceva scurgeri ?
Apropo Peta si Indi daca vreti morofofetala la Herghelegiu sunati de pe acum si faceti socoteala sa va duceti la morfofetala intre saptamanile 22-24. Sunati de acum ca eu programarea asta am facut-o din iulie. Si prin septembrie faceau programari pt ianuarie. Deci sunati la Medsana primaverii si faceti programare daca vreti la el.
Inseminare spune:
Sensibila sunt.
Am facut IDul asta pt al lasa celei care v-a dori sa preia forumul cand eu ma voi apropia sa nasc.
O sa intru cu sensibila dar acum am scris din greseala de pe el ca nu stiam daca e activat sau nu .
sensibila spune:
Mai scriu odata ca celalalt cine stie cand o sa fie vazut !
peta - suntem bine. La munca inca. De pe 15 ar trebui sa intru oficial in prenatal dar la munca tot o sa vin cat o sa pot.
Da luni mergem la morfofetala la Herghelegiu. Analizele alea aiurea pot fi de la candida pe care am capatat-o nu stiu de la ce. Si mi-a dat tratament pe candida si apoi sa repet urocultura si sumarul de urina peste 21 de zile.
La tine cum e ? Mai sunt ceva scurgeri ?
Apropo Peta si Indi daca vreti morofofetala la Herghelegiu sunati de pe acum si faceti socoteala sa va duceti la morfofetala intre saptamanile 22-24. Sunati de acum ca eu programarea asta am facut-o din iulie. Si prin septembrie faceau programari pt ianuarie. Deci sunati la Medsana primaverii si faceti programare daca vreti la el.
e in burtica
+25 
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!