INSEMINARE 55
Raspunsuri - Pagina 14
peta spune:
ella28, eu zic sa stai linistita...la mine foliculii intotdeauna cresteau mai incet la inceput, dupa care isi luam avant si se faceau mari pana in Z14...cresteau mult din 11-12, in rest erau cu sub 2mm/zi, cam 1.5mm/zi cresteau in cel mai bun caz...oricum, in cel mai rau caz se devanseaza IA cu o zi sau 2...cu endometru cum stai?
si mie mi-a placut codreanu, mi s-a parut serioasa, sigura pe ea si se poate comunica usor cu ea...
la mine e mai bine cu scurgerile, au fost din ce in ce mai putin colorate si azi vad ca nu mai am deloc...am insa dureri destul de puternice in lateral, jos...ma gandesc sa nu fie chisturile alea aparute de la stimulare pe care le-a vazut dracea luni la eco...dar oare e normal sa doara chisturile?
Nicolle88 spune:
'neata fetelor,
Elena, iti tin pumnii, stiu prin ce treci, asteptarea ne omoara pe toate! Lasa ca o sa fie bine si te asteptam cu beta mareeeeeeeeeee!
Sensibila, eu am zis ca si CMU e serioasa, mai ales ca luna trecuta am primit rez dupa o zi, insa acum nu stiu ce s-a intmaplat de a durat atat. Oricum l-am aflat e 0.28, adica am facut un fsssssssssssss si luna asta.
Acum astept CM ca sa ma apuc iar de trat.
Va poop si promit sa mai scriu.
elenaraluca spune:
Peta ,si pe tine te -a durut mijlocul in perioada cand trebuia sa vina cm?cat te-a tinut durerea?era exact aceeasi durere ca la cm?
Araceli spune:
Sensibila, bafta multa luni!
Cred ca de abia astepti sa iti vezi iar ingerashul
Nicolle
, imi pare tare rau ca n-a fost sa fie nici de data asta
. Sa inteleg ca faci si luna asta IA? Cu ce vei face stimulare?
Peta
, scurgerile au fost cu siguranta de la implantare, cred ca acum bb s-a fixat bine unde trebuie.
Elenaraluca
, bafta multa, Doamne ajuta sa vii cu vesti bune. Lasa simptomele, nu te mai gandi la ele si ai incredere ca totul o sa fie bine. Mai ai putin si afli rezultatul.
Ella
, iti doresc sa-ti poarte si tie noroc doamnele dr de la Gynera, asa cum i-au purtat propaspetei noastre gravidutze
indi_77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sensibila Mai scriu odata ca celalalt cine stie cand o sa fie vazut ! peta - suntem bine. La munca inca. De pe 15 ar trebui sa intru oficial in prenatal dar la munca tot o sa vin cat o sa pot. Da luni mergem la morfofetala la Herghelegiu. Analizele alea aiurea pot fi de la candida pe care am capatat-o nu stiu de la ce. Si mi-a dat tratament pe candida si apoi sa repet urocultura si sumarul de urina peste 21 de zile. La tine cum e ? Mai sunt ceva scurgeri ? Apropo Peta si Indi daca vreti morofofetala la Herghelegiu sunati de pe acum si faceti socoteala sa va duceti la morfofetala intre saptamanile 22-24. Sunati de acum ca eu programarea asta am facut-o din iulie. Si prin septembrie faceau programari pt ianuarie. Deci sunati la Medsana primaverii si faceti programare daca vreti la el. e in burtica +25 ![]() IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual) varsta bebel www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori! |
Sensibila, multumesc mult de pont. Deocamdata asteptam 30 nov sa vedem prima eco si pe urma vedem urmatorii pasi.
Apropos. Cat imi poti spune, te rog, cat costa - bitestul, triplu test si morfofetala ? Multumesc mult mult mult
5+ Doamne Ajuta !
peta spune:
nicole, imi pare tare rau ca nu a fost sa fie...m-as fi bucurat f mult sa ramenm toate la gramada anul asta...
elenaraluca pe mine cu o zi inainte de venirea CM a inceput sa ma doar burta si spatele exact ca la CM, chiar si acum mai am uneori mici crampe ca la menstruatie...bafta multa...
sensibila, bafta multa luni sa intri cat mai repede sa ne spui ce ai vazut pe acolo...si eu vreau sa astept eco de pe 04.12 sa vad ca e totul bine, si dupa aia ma gandeam sa ma orientez catre dr. albu, de care am auzit ca ar fi f bun...
pai am auzit ca candida ar fi destul de frecventa la femeile insarcinate, daca ea e cauza rezultatelor anormale la analiza e bine, inseamna ca sunteti amandoua sanatoase 
la cate sapt se fac bitestul si triplu testul? tu unde le-ai facut?
araceli tu ce mai faci?
sensibila spune:
BT si TT le-am facut pe amandoua la Medlife Unirea.
BT si TT sunt fiecare cam 350 lei eco 3D + poze + analize de sange
Iar morfofetala e 480 lei la Herghelegiu eco completa 4D + filmulete si poze pe CD
La Medlife e 430 lei morfofetala dar dr mea mi-a zis ca nu se compara ecografistii de la Medlife cu Herghelegiu pt morfofetala.
DT l-am facut la 12 saptamani
TT l-am facut la 15 saptamani
Morfofetala se face intre 22-24 saptamani.
e in burtica
+25 
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
mamutz spune:
Aruam: am facut testul post coital cu Moisa
sunt sigura ca nu voi mai merge niciodata la acest medic
ne-a trimis acasa sa ne gandim dc nu vrem sa facem copii fiecare cu altcineva mai ales sotul
si ea a spus ca acesti anticorpi apar si dispar
si mai mult ca am facut acesti anticorpi la sperma sotului
evident ca o sa mai fac o inseminare cu toate ca prof ancar mi-a zis ca dc nu iese nici a doua oara sa incercam fiv
dr cum duhovnicul nostru nu cred ca ne va da dezlegare pt asa ceva ma indoiesc ca sotul meu va fi de acord
asa ca inainte cu inseminarea
poate iese
SIGUR O SA FIE PANA LA URMA

peta spune:
sensibila, multumesc de informatii , m-am mai documentat si eu un pic pe net...f scump oricum, totul...
fireyes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamutz Aruam: am facut testul post coital cu Moisa sunt sigura ca nu voi mai merge niciodata la acest medic ne-a trimis acasa sa ne gandim dc nu vrem sa facem copii fiecare cu altcineva mai ales sotul si ea a spus ca acesti anticorpi apar si dispar si mai mult ca am facut acesti anticorpi la sperma sotului evident ca o sa mai fac o inseminare cu toate ca prof ancar mi-a zis ca dc nu iese nici a doua oara sa incercam fiv dr cum duhovnicul nostru nu cred ca ne va da dezlegare pt asa ceva ma indoiesc ca sotul meu va fi de acord asa ca inainte cu inseminarea poate iese SIGUR O SA FIE PANA LA URMA ![]() ![]() |
mamutz
un lucru insa nu inteleg eu, legat de duhovnic: nu e de acord cu FIV, dar e de acord cu IA si teste postcoitale?!?